bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 hayırlısı abi, allah kavuştursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 seviyorsan git murla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 dafuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Kısa süre içerisinde final maçı başlıyor. Pavel vs Ulquiomaru :) ilk türk turnuva şampiyonunu çıkarabiliriz. go barış go ehehe http://www.twitch.tv/meetuptv1 şu anda 3-0 önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Hangisi arkadasın ? Ses acamiyorum suan http://www.twitch.tv/meetuptv1 Bir de bu nasıl dünya sampiyonası lan blizz yapiyor sandım yayla cup cıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 kripp sunuyodu hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 eahu abi bi yatak odasından sunuyorlar galiba ama konusmasalar daha iyi eco yapiyor ^^ Bu arada rakip lethal kacirdi ilk oyunun sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 3 oldu bo7 mış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 şu patron ne sıkıcı bir deck'tir, oynamasıda sıkıcı karşına çıkarsada sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ŞAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPİYOOOON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 karşısındaki çok kekoydu yanız nasıl çıkmış oraya kadar hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 En hatasız oynayan Pavel demişti kripp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Ben ucuz 1200-1700 arasi dust degeri olan decklerle 18 ustu goremiyorum. Karsima 4-5 legendaryli , butun pve setleri acik adamlar geliyor rank 18de. Para vermeden gidilicek yer bu kadar midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 bedava deck lerle leg e kadar kasan adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Wishmaster said: ŞAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPİYOOOON Oha burda yazanlara göre adam birde 20k dolar kaldırdı ekstradan yani :D, 12k TL burdan, maldivlere gezi üstüne 20k dolar bonus. Harbi iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Finali niye kripp sunmamış ki? Maldivler falan o kadar masraf yapılan turnuvanın final maçlarını 100 kişi izliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Kripp hastalanmış abi. Keşke accountu verseydi çocuklara. Kimseye ulaşmadı yayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 FreEmoon said: Wishmaster said: ŞAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMPİYOOOON Oha burda yazanlara göre adam birde 20k dolar kaldırdı ekstradan yani :D, 12k TL burdan, maldivlere gezi üstüne 20k dolar bonus. Harbi iyiymiş. Benim bildiğim 10k dolar aldı. 30k lira desen, 12 de burdan. 42 bin lira hearthstone'dan kazanmak çok güzel değil mi ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 oha helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 dreagloth said: karşısındaki çok kekoydu yanız nasıl çıkmış oraya kadar hayret pavel fena diil, heyecandan geçen lifecoach'a karşı korkunç bi hata yaptı ama onun dışında iyidir ya. 3 maça baktım, pavel'e leş ötesi gelirken, bizim elemana oldukça iyi kartlar geldi açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 deal with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Sitede maldiv birincisine 20k dolar yazıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 dreagloth said: bedava deck lerle leg e kadar kasan adamlar var Abi helal olsun valla onlara o zaman, imkansiz benim oyle bisey yapmam herbalde.. adamlarin karsima cikan butun kartlari benim kartlarimdan daha degerliyken o adamlari yenecek yetenege sahip degilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 tunch said: dreagloth said: bedava deck lerle leg e kadar kasan adamlar var Abi helal olsun valla onlara o zaman, imkansiz benim oyle bisey yapmam herbalde.. adamlarin karsima cikan butun kartlari benim kartlarimdan daha degerliyken o adamlari yenecek yetenege sahip degilim :( vay be ben vermem para dedim ama 300 tl verdim. 17 nin üstünü görmek nasip olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar