Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Tüm turnuvanın videosu bu. Hearthstone için 03:38:00 civarından itibaren bakabilirsiniz.

WSVG Turnuvası Maçları

Barış bana zamanında Türkiye'nin en iyisi denince akla Cobra'nın geldiğini söylemişti. Legend oldukça belli bir puanın oluyor ya, turnuvalara falan çağrılabiliyorsun bu sayede, bu Cobra'nın baya iyiymiş o istatistikleri.

Utku var streamerlardan biri (theflyingram nicki), kadıköy'deki turnuvada ona elenmiştim :) Eşleşmede kendisine Emir (Cobra) gelmesin diye dua ediyordu sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

ekle :p

laurelin #2549

bugun enparaya gecmenin serefine eylul iadesinden yararlaniyim diye tgt pack aldim, mistcaller, 2 golden epic ve anub cikti, fazla karlardan ve goldenlardan gelen dust ve elimde golden eadric ile

chillmaw > voljin > alextrazsa ve paletress yaptim

warrior gazi gelirse bir ona eksigim var su anda gromm ile shield slamim yok ama patron warrior varken control icin harcamam sanirim

shaman icin bi mistcaller var elimde onuda kir dediler dursun bakalim, anubu kirabilirim birsey lazim olursa onun yerine nozdormu kirdim gene, fizzlebang de duruo ole hmmm

rhonin eksik aslinda onuda yapabilirim bi ara ama cok yavas ya
Sosyal ağlarda paylaş

Confessorlü dragon priest'e karşı equ consec kombomu sakladım. Confessor doldurdu ortalığı. En sonunda mecbur kaldım ve board'u temizledim. Ysera beklerken Deathwing görünce birkaç saniye öylece kalakaldım. Dötü vermekten de kurtulamadım. Bu da bir diğer ağlak hikayemdir.

Confessor ile boardu kazanma ve elinde bir sürü kart tutma stratejisine ters aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

confessor tam eglencelik kart, cok metaya takmadan destede bitane tutuyorum ben, removal yaktiriyor en kotu ki summonladigi ile beraber boardda kaldirmasi gereken 2 tehlikeli minion oluyor genelde soft taunt gibi oldugundan, elindekileri onla yaktimi ysera indimi gg oluyor zaten

her zaman tutmaz tabi, her zaman majorhomo cikarabilir :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...