sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 baya kötüymüş o zaman. uzun vadede, 800 pack falan açtığında 25 legendary'e tamamlanır o muhtemelen. ama teee ne zaman allah bilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Tüm turnuvanın videosu bu. Hearthstone için 03:38:00 civarından itibaren bakabilirsiniz. WSVG Turnuvası Maçları Barış bana zamanında Türkiye'nin en iyisi denince akla Cobra'nın geldiğini söylemişti. Legend oldukça belli bir puanın oluyor ya, turnuvalara falan çağrılabiliyorsun bu sayede, bu Cobra'nın baya iyiymiş o istatistikleri. Utku var streamerlardan biri (theflyingram nicki), kadıköy'deki turnuvada ona elenmiştim :) Eşleşmede kendisine Emir (Cobra) gelmesin diye dua ediyordu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ben 83 pack açmışım 6 leg çıkmış tgt'ten beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Watch and learn'den The Black Knight çıktı. Eksikti iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Bu nax ve black rock adventureları 700 golda satılıyormuş wingleri. Ben bulamadım yalnız parayla çıkıyor bende.Lütfen yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 sacmasapan eglenceli dragon priest affad http://i.imgur.com/7BifAmd.jpg polymorphu chillmawa harcamisti, aviana+chrommagus+confessordan kurtulduguna sevinmis ve mutlu mesut sneed ile annoyotron oynamisken bana ysera geldi, mass dispel+ bufflar = gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 çok pahalı olmasa direk oynayacağım deck dragon priest. tier 1'e yükseltmişler tempostorm'da da. hadi ysera yerine neferian gider belki de chillmaw yok taunt veren epic drakeler yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 ben chillmaw kullanmıyorum işe yarıyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 twilight guardian her dragon deck icin zorunlu ya, chillmaw belkide hani guardian guzel bi yatirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 kız lorelin, ekliyim seni de arada watch friend's win falan çıkıyor çökerim sana. b.net id falan yolla sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 ekle :p laurelin #2549 bugun enparaya gecmenin serefine eylul iadesinden yararlaniyim diye tgt pack aldim, mistcaller, 2 golden epic ve anub cikti, fazla karlardan ve goldenlardan gelen dust ve elimde golden eadric ile chillmaw > voljin > alextrazsa ve paletress yaptim warrior gazi gelirse bir ona eksigim var su anda gromm ile shield slamim yok ama patron warrior varken control icin harcamam sanirim shaman icin bi mistcaller var elimde onuda kir dediler dursun bakalim, anubu kirabilirim birsey lazim olursa onun yerine nozdormu kirdim gene, fizzlebang de duruo ole hmmm rhonin eksik aslinda onuda yapabilirim bi ara ama cok yavas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 lan bi daha mistcaller çıktı sdkjfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Laurelin said: ekle :p laurelin #2549 ben de ekledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 14 maç aldım üst üste rank 2 yim şu an. rank 4 den rank 2 ye indim yani kayıpsız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 hazır decklerle mi alıyorsunuz bunları? ben kafama göre yaptım kartımda yok takılıyorum 6 streak şuan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Legendary olayım koyarım deck'i :) secret paladin ama kafama göre yaptım güzel oldu. 14 win üst üste mis gibi, rank 3 den sonra jet gibi oynuyor herkes maçlar 5-10 dakika sürüyor baya keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Early game'i idare edemeyince kaçıyor bazı oyunlar aggrolara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Confessorlü dragon priest'e karşı equ consec kombomu sakladım. Confessor doldurdu ortalığı. En sonunda mecbur kaldım ve board'u temizledim. Ysera beklerken Deathwing görünce birkaç saniye öylece kalakaldım. Dötü vermekten de kurtulamadım. Bu da bir diğer ağlak hikayemdir. Confessor ile boardu kazanma ve elinde bir sürü kart tutma stratejisine ters aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Confessor iyi mi kötü mü bilemiyorum ya craftlamaya değecek mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 eskiğin varsa değmez çok iyi bir kart oldugunu düşünmüyorum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 turn 9 da atabileceğin ve karşıda kim olursa olsun çok yüksek şans ile remove edebileceği bir kart. twitchde izledim gayet eğlenceli gözüküyor ama değip değmeme konusunda emin değilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 böyle kartlar oyun kazandırır. sneed gibi silence da yemiyorsun aktif etmeden önce. cho gibi kartlar gelmediği sürece de oyuna etki eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 confessor tam eglencelik kart, cok metaya takmadan destede bitane tutuyorum ben, removal yaktiriyor en kotu ki summonladigi ile beraber boardda kaldirmasi gereken 2 tehlikeli minion oluyor genelde soft taunt gibi oldugundan, elindekileri onla yaktimi ysera indimi gg oluyor zaten her zaman tutmaz tabi, her zaman majorhomo cikarabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Tymex said: 14 maç aldım üst üste rank 2 yim şu an. rank 4 den rank 2 ye indim yani kayıpsız :) post d*ck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Tymex said: 14 maç aldım üst üste rank 2 yim şu an. rank 4 den rank 2 ye indim yani kayıpsız :) post d i c k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar