khala Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 bolf sayesinde varian yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 bizede 50 packten 1 tane normal bolf çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fredy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ne kadarda sansli bir erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 varian ben de craftladım ama kesinlikle kullanışsız olduguna karar verdim. armorsmith, belcher, chillmaw gibi kartlar inerse guzel de, twilight, grommash, hatta shieldmaiden geldiğinde kontrol match up larında oyunu kaybettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Aviana > Varian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ronin galiba en etkilisi yeni gelenler arasında. tempo magelere can verdi resmen effigy ile beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 druidin çoktan seçmeli kartları yüzünden tamamen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Ronin ben de boş boş duruyor, deck yaptırcak bir kıvılcım yaratmadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 sen ronin craftlarsın ama , cenazene zombie chow gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Flamewakerli tempo mage rhonin ile farkli bir tat veriyor. Mad scientist ve secretlari attim yerine spellslinger ve juggler koydum ve guzel streak oldu. Averaj rank tabii, casual oynayan icin keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Yapar tabi iş iyidir ama öyle ahım şahım bir olayı yok. şu geldi aklıma Ronin'den sonra malygos koyarsan hadi bir tane de elinde olsa arcane missiles 1 damage olarak toplamda ardı ardına 32 damage vurursun karşına iki saat izle ilginç bir görüntü çıkacağı kesin ortaya :D Havai fişek gösterisi gibi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 bunu ilk defa sen düşündün kardeş tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Rica ederim görevimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=A1rcBO6IwS0 şurdan oyun versem klavyeyi yerdim muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 oha hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Hak etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ehua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ahah iyimiş, 'Mogor the Ogre' var ben de Legedary'den sayıp da yüzüne bile bakmadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 pay 2 win değil mi bu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 %30 para (veya zaman) %30 zeka %40 şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 tavla gibi düşün, şans da lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 En nihayetinde kart oyunu şans lazım ama çoğu kişinin düşündüğünden daha az etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 bence tam tersi, şans çok daha etkili. iyi bir oyuncu sanslı bir oyuncuyu yenebilir tam terside olabilir.. ama iki iyi oyuncu karşılaştımı nerdeyse tamamen kartların gelmesine sansa kalıyor olay. Bu durumda en önemlisi sans oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 http://i.hizliresim.com/0kXaOL.png army of stormwind ss almıştım kalmış masaüstünde sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 şans faktörü oldugu için zaten sezon 1 ay sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar