sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 genşler para harcamayı önermemin sebeplerinden biri ile karşınızdayım :D gördüğünüz yeni decklerin bir çoğunu çötönök diye kurup oynamaya başlıyorusnuz. kripp böle bi deck kurmuş. baya eğlenceli deck. ha top tier deck midir, zannetmiyorum ama orijinal ve eğlenceli sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 O decki borastus aylar once kurdu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 İyiymiş dreadsteed deckini aylar önce yaptıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Aha evet benim main deck e epey benziyor. Ben de lord jaraxxus ile recombobulator vardı void ile düşerse birkaç vurup başka bir şeye çeviriyordum zaten 9luk az şey var. bir de sylvanas vardı baron ile yardırıyor ranked için de kezan koymuştum sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 1.5 aydır oynuyorum ama hala noobum galiba demin acayip bi rogue geldi karşıma rank 13'te sanırım mill rogue dedikleri bu önce +8 health veren robot'tan atıp onu 3 kere kopyaladı sonra 2 kart çektiren murloc'tan atıp onu da 3 kere kopyalayıp eline geri aldıran kartı falan attı. sürekli böyle şeyler yapıyor. dedim vay çakal healthleri topladı şimdi kart çektirerek o kartları eline almaya çalışıyor iş benim sandığım kadar da değil daha fenaymış elimi kitledi önce, yeni kartları çekemez oldum ardından masadaki tüm kartları elime verdi 2 kere falan o ara gelen kartlar hep yalan falan sonra da kartım bitti fatigue yemeye başladım vs.... çok pis geberdim yani adam şuna benzer bi deck'le oynuyodu aşağı yukarı: http://www.hearthpwn.com/decks/220908-brm-mill-rogue-is-back ben bi hayran oldum ya bu olaya rogue'ları hep küçümsüyodum genelde çatçat tokatlayıp geçtiğim için :D şimdi canım çok istedi aynı deck'i yapabilmeyi ama hiç yok o kadar dust'ım falan tabi. sorum ise şu: bu deste neden meta'da değil, nası önüne geçiliyor ki? hoş bir kere oynadım sadece böyle bir tiple, bikaç kere oynasam çözerim belki ama avanak gibi kaldım demin ya :D shockadin vardı bende bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 aggro decklere karşı baya kötü. shockadinle kartlarını nasıl yaktırdın anlamadım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 okudum şimdi bişeyler, evet öyleymiş. valla ben de anlamadım, 27'ye 15 falan ilerdeydim zaten başta, muhtemelen bana gerekli kartlar gelmezken ona geldi falan..... ama ne hoş bi oyun stili o öyle :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Slint said: aggro decklere karşı baya kötü. shockadinle kartlarını nasıl yaktırdın anlamadım zaten. değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 ha bi de olaydan bi habersiz divine favor atmam sonumu getirmiş olabilir^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 handlock dedikleri de buna benzer bişey mi? warlock, elini kitliyor falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Mill rogue eğlencelik deckte stabil olmadığından ladder için uygun değil. Coldlightı erken çekemezse ve vanishi sağlam kullanamazsa oyunu kazanması çok zorlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 yav said: handlock dedikleri de buna benzer bişey mi? warlock, elini kitliyor falan... yok handlock kendi eline çekiyor hero powerı kullanarak. azalan can + elde fazla kart tutması molten ve mountain giant ile sinerji yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 stabil değil evet ama legendary olmak mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 sonunda gerceklesti :P.. http://i.imgur.com/5dz5N76.png nedense rank atlamalari hep sabah 9-12 arasi yaptim.. gun icindeki maclarda hep in cik (hatta bazen rank kaybedecek kadar in ve orda kal) seklinde oldu.. hatta itiraf edeyim, sirf bunun icin pazar sabahi 8'de kalktim :P.. ozellikle dun 2 kere legend olacagim maci kaybettikten sonra rank 1'in basina dusunce baya moralim bozuldu.. biraktim orda sabah tekrar denerim diye.. devam etsem rank 3 olabilirdim o cokusle.. bu sabah da yine legend olma macini 1 kere kaybedip 3 yildiza dustum ama zar zor bir mage arkadasi yenerek sonunda atlattim.. bir daha da kasmam.. akil isi degil gibi pek ya da bana oyle geldi.. boyle bir competition gormedim hayatimda.. herkes olumune kasiyor.. rank 5 chestimi alir otururum artik :P.. bunlar da bu surecte oynadigim deckler: http://i.imgur.com/ceDAVze.jpg 1-) tgt ciktiginda rank 5-0'dim (cw ile gelmistim buraya kadar).. zaten levellamak istiyorum diye ilk once shaman denedim: http://www.hearthpwn.com/decks/308008-s17-tgt-midrange-totem-shaman once rank 5'in ust siralarina tasidi ama sonra tekrar 6'nin sonuna kadar dustum.. baslarda cok iyi gibi gelse de o kadar da reliable bir deck olmadigini dusunuyorum.. hatta sanirim herkes oyle dusunmeye basladi ki tgt ciktiginda ladderda devamli shaman cikarken, son 2 gunde karsima gelen shaman sayisi 3'ten fazla degil.. 2-) sonra secret paladinlere bakayim dedim.. ilk bununla basladim: http://www.hearthpwn.com/decks/309848-legend-secret-pally (sanirim o sirada quartermaster yerine 2 belcher vardi).. rank 4 veya 3'e kadar ciktim bununla da ama yine de cok basarili gelmedi (ki bununla da legend olmus oyuncular var).. 3-) sonra, bana gore en iyi paladin secret decki olan su deckliste gectim: http://www.hearthpwn.com/decks/314544-tgt-top-10-legend-mysterious-challlenger-midrange hizli bir sekilde rank 2'e geldim bununla.. sonra yine tabi zorluk basladi.. baslarda, eger iyi bir boarda attiysan, millet mysterious challengeri gorunce oyundan cikabiliyordu :).. artik baya etrafindan oynanabiliyor.. benim de karsima bu deckin daha agresif versiyonu cikti cokca.. ama sayisi azalabilir yavas yavas.. cunku redemption ve repentance gibi bazi secretlar baya conditional.. round 6'dan once eline gelirse, belki bazen oyun kurtarir ama onun disinda cop.. yine de ustteki deck'e gore bunun daha iyi olmasinin sebebi bu deckte mad scientist veya secretkeeper olmamasi ve her secrettan sadece birer tane olmasi.. secretlar sadece mysterious'a saklaniyor.. hem boylece round 6'dan sonra guclu kartlarin gelme ihtimali artiyor.. 4-) resimde gozuken 3. secret decki de bu: http://www.hearthpwn.com/decks/316833-legendary-magmis-secretladin (bendekinde cons yerine 2 truesilver var).. streamde gorup bunu da denedim biraz.. yorumlari baya iyi aslinda (streamini izledigim adam ilk 100'e kadar cikti bununla).. eski eboladin'in secret versiyonu gibi.. asiri agresif.. boyle agro deckleri cok beceremedigim icin 2 numaraya geri dondum.. 5-) orda aralarda oynadigim druid deckleri de bunlar: a. http://www.hearthpwn.com/decks/308819-tgt-wings-legendary-token-druid b. http://www.hearthpwn.com/decks/309920-zk83s-legendary-midrange-druid c. http://www.hearthpwn.com/decks/314213-tgt-top10-legend-gnimsh-druid (bunu yaptim ama hic oynamadim) 3. olani oynamadigim icin bir sey demicem ama ilk ikisi guzel.. aralada cok fazla agro deckler gelmeye basladiginda bunlari kullandim.. guzel tirmandirdiklari oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Oooo gratz :D Yanniz cok troll var ya dusuk ranklerde, adam full gold kasmis filan hani pay to lose cu dicemde butun mac emote spamledi, tek mana ile kaybettim 3 v 1 hp ve 3 manam kalmisken elimde fireball vardi, yenseydim icimin yaglari eriycekti pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 direkt squelch oyle durumlarda :) bi de hangisiydi unuttum bir deck deneyim diye justicar craftladim.. sonra decki de sevmedim.. bosu bosuna legendary craft etmis oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 tebrikler spyro. gratz baboli. çok benzeri şeyler yaşamışız :) ama bende sabır olmadığı için rank4te bıraktım kaç gündür de atmıyorum ranked :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 tebrikler u deserve =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 etraf manyak gibi paladin kaynıyor. midrange, ebola, secret... üçünden de var. 2 gündür dragomage ve lock&load deniim dedim, 7'den 10'a kadar düştüm lan :D fena baskı kuruyorlar. oturmuş bi deck değil henüz bu ikisi. belki de ben henüz öğrenemedim, ama pek sanmıyorum yanlış oynadığımı, en azından dragomage'i. lock&load için kesin konuşamıyorum daha garip bi deck.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 T6'ya kadar her şey güzel gidiyor. T6'da 6/6 üstüne 3 tane secret gelince bir turnde 4 kart ve 9 mana harcamış oluyorlar. Ordan da dönüş çok zor. Ha bu 4 kartın 4ü ellerinden gitse neyse. Deckten gidiyo. Paladin secretları tek tek baktığında low value, 0 sinerji gibi görünüyorlar ama aynı anda 3 tanesi birden gelince (özellikle get down-avenge) acayip can sıkıyorlar. Klasik kontrol deckleri kapışamıyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Spyro said: 3-) sonra, bana gore en iyi paladin secret decki olan su deckliste gectim: http://www.hearthpwn.com/decks/314544-tgt-top-10-legend-mysterious-challlenger-midrange bu arada oynamak isteyen olursa, ben zombie chow yerine 2 peacekeeperla oynadim bunu (deckin ilk hali oyleydi).. zombie chow'a gore cok daha fazla value aldim peacekeeperlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Secretlar birer tane iken Mysterious Challenger'ın 2 tane olması çekebilme olasılığını arttırmak için mi? Çünkü turn 6'da attın attın gibi bir durum var sanırım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Secret'ların varyetesini arttırıp sayısını azaltarak deck'in içinden Challenger ile bir kerede en fazla secret'ı oynama mantığı. Hal böyle olunca T6 öncesi onların ele gelme şansını da arttırmış oluyorsun aslında. Diğer deck'lere benzemeyen bir matematiği var bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 İlk gördüğümde secretların tek tek valuelarının az olduğundan dolayı iş yapmaz diye düşünmüştüm de, secret paladine karşı oynarken kötü kart çekersen durduramıyorsun. Ağız burun kırıyor :) bu kartlarla kalıpların dışına çıkan daha çok sinerji yaratılabilir. edit: bu arada elindeki secretları koymuyor myst chal. Yani turn 6 öncesi secret çekmek biraz düşürüyor value'yu :) ki çekmek çok muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 yok orada challenger'i cekmekten bahsediyor sorieno.. aynen dedigin gibi cekme sansini arttirmak icin 2 tane var.. zaten sonradan gelse bile 6 manaya 6/6 o kadar da kotu degil.. bu arada o 5 secretli round uzerine kurulmus olsa da deck, 0 secret 0 challengerli oyunlar kazandigim da oldu.. late game'i fena degil cunku.. boom, tirion vs yaninda murloc knight ile mid-game baski da kurabiliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar