axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Şunu yaptım oynuyorum midrange shaman güzel deck olmuş http://www.hearthpwn.com/decks/308127-trump-midrange-shaman-tgt Buna benzer şu deck var daha popi, alakir de koymuş içine ama bilmiyorum değer mi craftlamaya. http://www.hearthpwn.com/decks/308008-s17-tgt-midrange-totem-shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Al'Akir ben de vardı, deniyim bir güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Bide avianna + emperorlı yeterince iyi bi deck bulamadım/yapamadım. Var mı tavsiyesi olan? O kadar düştü kullanalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Yaptım Al'Akir li olanı, yapayım bir kaç maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 totem shammy imba olmuş. Bazı kartlar constructed decklerde yer bulamaz ama arena için süper duruyor. medic ve flame lance mesela. 5-3 reveal ile charge alan minion falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 applev0dka said: 3 arena yaptım 2si 6 win 1 tanesi 8 win oldu. 3 tane TGT pack, 2 tane class kartı geldi TGT, fazladan 2 pack acacak kadar da gold kastım. arena ölmemiş kesin bilgi. Öduller artmis mi gold mold? Yoksa cok sansliyim mi diyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Dün 6 yaptım. 1 deck, 65 dust, 80 gold verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 11de bitirdim dun. tgt pack verdi cocuklar gibi sevindim. 220 gold. + yaninda da dust mi vardi dandik bi kart mi vardi dikkat etmemisim. sectirse aslinda hangi packten istiyosun diye, yine arenayla kasilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 4 common 1 rare mı çıktı sonra ;p Bu arada shaman'ı çok beğendim abi. Eminim winning rate'i yüksektir. 3 kez karşılaştım, 2 kez kaybettim, 1 kez kazandım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 dandik dandik seyler cikti, hatta 2si ayniydi commonlardan da. simdi bi arena yaptim 0 winle bitirdim. sansima sicayim yine tgt pack verdi yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Masticore said: applev0dka said: 3 arena yaptım 2si 6 win 1 tanesi 8 win oldu. 3 tane TGT pack, 2 tane class kartı geldi TGT, fazladan 2 pack acacak kadar da gold kastım. arena ölmemiş kesin bilgi. Öduller artmis mi gold mold? Yoksa cok sansliyim mi diyorsun... normal gelmiş. 3 kere arenada 6-6-8 yaparsan, yaklaşık 170-220 arası gold gelir fazladan. ha ama şöle bişi var. arena 150 olduğu için, 450 gold harcamış, 500 gold ve 2 kart almış. yani fena olmayan bi performansa rağmen hepi topu fazladan 50g ve 2 kart gelmiş. 3-4-5 yapmış olsa mesela, zarar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Arenanın ödüllerin artması lazım harbi , şimdi sezonda chest de geldi bi sea giants treasure aldınmı direk 505 dust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Haha adamın yerde blackwing technician, wrymrest agent, chillmaw varken turn 8 sneed indim. Benim sneedi rendledi içinden chillmaw çıktı. Chillmawları kapıştırdı elimde de ysera vardı bütün board clear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 applev0dka said: totem shammy imba olmuş. Bazı kartlar constructed decklerde yer bulamaz ama arena için süper duruyor. medic ve flame lance mesela. 5-3 reveal ile charge alan minion falan tgt oncesi nova priestleri yenemiyorum totem shammy ile. tek o canimi sikiyor. arda denk geliyorum. oyun basinda dunya kart sisirip orta hakimiyetini birakmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 FreEmoon said: Brawl başka birşey vermez bence ya, hani sanki classic packler hiç satlmıyor da adamlarda her şeye bonus olarak veriyor gibi bir durum oluşmuş sanki. Ipadle oynadın al sana classic pac, brawl yaptın al bir tane daha, arena yapmışsın al sana bir tane daha, ay bitti 1 tane daha, ay başladı bir tane daha, ooo günaydın bugün ne hoş görünüyorsun sana bir tane clasic pack vermişmiydik. falan diye gider bu iş.. yeni baslayan f2p hesaba en cok lazim olan classic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Bu ne abi ya. Oyun tam well paid olmuş. Arena ile günde 2 pack açıyorduk. Şimdi 3 packten biri rastgele geliyor. İmkanı yok son ek paket için para harcamadan kart toplanmaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Arena yapma direk al toplanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Arenaya 150 gold verip 6-7 win alınca 100 - 150 gold ödül geliyordu. Bazen 1 pack yerine aynı gold 2-3 pack alıyordun. Şimdi de öyle ama rastgele deck geldiği için pek avantajı olmuyor dust dışında. 100 gold ile deck almak çok yavaşlatıyor kart toplama işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Biraz yavaş oluyor ama oluyor, başka care yok zaten artık. Yada basacan parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Oyun komple arena üstünden dönüyordu, adamlardan bir hareket bekliyorduk zaten. Hoş ben ranked ödülleri ile dengelerler diye düşünüyordum. Ama demek ki adamlar "zaten arena sağlam ödül veriyor, üstüne rank'a da sağlam ödül koyarsak oyun tam Free to play'e olacak" diye düşünmüşki arenayı baya kırptılar, ordan aldıklarını da ranka verdiler gibi bir durum oluştu. Zaten çok zaman alıyor diye arena yapmayı bırakmıştım, (1 arena 10-12 maç sürüyor, 2-3 saaten önce bitmiyor.) artık ayda bir ancak yaparım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Arena bazen can sıkıcı oluyor zaten saçma sapan kartlar geliyor karşındakinede seçme kartlar, kaybediyimde bitsin diye oynuyosun. Tam tersi olursa iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 ranked ödül olarak ne aldı ekstra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 naxxraxxmas ve brm'daki her kanat için 700'er altın biriktirmeye çalışmak deli işi mi? illa para mı vericez onlara? Yoksa çok da lazım değil mi.... solo adv.'de reward kartlar ne şekilde dağıtılıyor? birkaç deck için bunlardan çıkan böcekli kartlar isteniyor hep sinir bozmaya başladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 naxx komple iyi brm ilk iki wing bide bazı class kartlar iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 ehhh, o kadar da oynadım hani bahşiş niyetine alayım bi' naxraxxxmas artık bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar