Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

applev0dka said:

3 arena yaptım
2si 6 win 1 tanesi 8 win oldu.
3 tane TGT pack, 2 tane class kartı geldi TGT, fazladan 2 pack acacak kadar da gold kastım.

arena ölmemiş kesin bilgi.

Öduller artmis mi gold mold? Yoksa cok sansliyim mi diyorsun...

normal gelmiş. 3 kere arenada 6-6-8 yaparsan, yaklaşık 170-220 arası gold gelir fazladan.

ha ama şöle bişi var. arena 150 olduğu için, 450 gold harcamış, 500 gold ve 2 kart almış.

yani fena olmayan bi performansa rağmen hepi topu fazladan 50g ve 2 kart gelmiş. 3-4-5 yapmış olsa mesela, zarar olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

totem shammy imba olmuş.
Bazı kartlar constructed decklerde yer bulamaz ama arena için süper duruyor.
medic ve flame lance mesela.
5-3 reveal ile charge alan minion falan

tgt oncesi nova priestleri yenemiyorum totem shammy ile. tek o canimi sikiyor. arda denk geliyorum. oyun basinda dunya kart sisirip orta hakimiyetini birakmiyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Brawl başka birşey vermez bence ya, hani sanki classic packler hiç satlmıyor da adamlarda her şeye bonus olarak veriyor gibi bir durum oluşmuş sanki.

Ipadle oynadın al sana classic pac, brawl yaptın al bir tane daha, arena yapmışsın al sana bir tane daha, ay bitti 1 tane daha, ay başladı bir tane daha, ooo günaydın bugün ne hoş görünüyorsun sana bir tane clasic pack vermişmiydik. falan diye gider bu iş.
. yeni baslayan f2p hesaba en cok lazim olan classic.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun komple arena üstünden dönüyordu, adamlardan bir hareket bekliyorduk zaten. Hoş ben ranked ödülleri ile dengelerler diye düşünüyordum. Ama demek ki adamlar "zaten arena sağlam ödül veriyor, üstüne rank'a da sağlam ödül koyarsak oyun tam Free to play'e olacak" diye düşünmüşki arenayı baya kırptılar, ordan aldıklarını da ranka verdiler gibi bir durum oluştu.

Zaten çok zaman alıyor diye arena yapmayı bırakmıştım, (1 arena 10-12 maç sürüyor, 2-3 saaten önce bitmiyor.) artık ayda bir ancak yaparım heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

naxxraxxmas ve brm'daki her kanat için 700'er altın biriktirmeye çalışmak deli işi mi? illa para mı vericez onlara? Yoksa çok da lazım değil mi....
solo adv.'de reward kartlar ne şekilde dağıtılıyor? birkaç deck için bunlardan çıkan böcekli kartlar isteniyor hep sinir bozmaya başladı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...