Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Rank 5 oldum. Ay sonuna kadar oyuna dokanmam. Hepi topu 20 dust farkediyormuş. 187861 zoo/tempo mage/hunter/eboladin ile uğraştığım bana yeter. Gerçi hakkını da vereyim. Çok güzel bir kontrol warrior yaptım. Eboladin biraz sıkıntı olabiliyor (çok fazla x/1 minion var) ama genel olarak bütün aggro ve tempo decklerine karşı acayip verim aldım. Hatta hiç kazanamayacağımı düşündüğüm kontrol decklerine karşı bile çoook iyi. (2 defa rngye kaybettim ama o kadar olur) Belki işine yarayan olur diye bırakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 apaçi ace :D düşsen de farketmiyor, o sezon çıktığın en yüksek reward'ı veriyor. applev0dka said: sabonis said: yeni başlayanlar ve patron warrior haricinde kontrol deckiyle oynamak isteyen X bir kişi, 500 lira civarı gömmeden, oyunun kıyısından köşesinden geçmeyi düşünmesin. çok net. artık bi de arena'dan da random reward gelecek. arena eskiden iyiydi. artık arena bir gelir kapısı değil. millet öğrendi oyunu. zaten arena'da matematiksel olarak bütün hearthstone oyuncularının ortalaması 3 win. X bir oyuncunun arena parasını 1e1 çıkarmak için gerekli olan 5 win'i alma olasılığı %22.5 kısacası bu noktadan sonra, oyundan harbici zevk alıp zirvedeki 10 deckten 2-3 tanesini düzgün bir şekilde kurmak isteyen bir oyuncu, oyuna para vermeden, müüüüümkün diil hiçbir halt edemez. 9-12 ay sonra belki 2 tane düzgünümsü deck kurar ama o zamana kadar 3-4 tane daha expansion çıkmış olur ve o kartlara ulaşması yine 9-12 ay sürer. "he ama ben öle zevkine oynayacam, kart oyunundan da çok anlamam, deck kurmak gibi dertlerim yok ama yine de 3-5 taktik verin de yolumuzu bulalım biraz biraz" diyorsanız, dinleyebilirsiniz Ace'i. biz bu topicde sabonisi ciddiye almayız pek. hele böyle 500 lira gömün falan dediğinde hiç ciddiye almayız. ben hiç para gömmeden 1-2 eksik dışında bütün meta deckleri yaptım. olay zaman olayı, 500 lira gömecek durumunuz varsa gidin başka oyun oynayın bundan 100 kat fazla zevk alırsınız. 500 lira gömdüğünüz deckiniz 0 lira gömülmüş basic kartlardan oluşan face hunter ya da aggro pally tarafından yenildiğinde ben nerde yanlış yaptım diye düşündüğünüz an, sabonisi dinlediğiniz an olarak aklınıza gelecektir. sen ve senin gibi oyundan 2 gıdım anlamayanlar tınlamasa nolacak yav beni. umrumda sanki. ben doğrusunu söylerim, adam yapar yapmaz bana ne. isteyen istediği kadar acı çekip 500 lira yerine 5000 saat gömmekte özgür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Asdf ahahuahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 applev0dka said: hele böyle 500 lira gömün falan dediğinde hiç ciddiye almayız. ben hiç para gömmeden 1-2 eksik dışında bütün meta deckleri yaptım. release'den beri oynuyorsan yaparsın. şu an yeni başlayan biri için para vermeden yetişmek imkansız. artık eskisi gibi pro streamerların f2p decklerle legend olmaya kasmaması da bi örnek bu duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 arenada random gelmiyormuydu lan bunda kartlar. para niye gerekiyor. ne değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Kafa değişti önceden deck kasıp napıcam deniyordu release'te şimdi hiç birşey değişmemsine rağmen deck kasılıyor welcome to the desert of real Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Random draft ediliyor da yeni başlayan adam kardan ziyade zarar eder arenada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 niye para veriyonuz olum manyak mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Az önce t8'de boarda Sylvanas, Cairne, Shredır ve Summoning Portal indim. Adam maçtan sonra ekledi. "Madırfakır" yazdı. Çok eğlendim. Edit: Thaurissan sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 ahaha android simulatorleri ile 5 pack geldi belese :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 görev aldığın yerde, yukarıdaki chest'e bak, sonra rank düş birda ha bak. sabonis said: apaçi ace :D düşsen de farketmiyor, o sezon çıktığın en yüksek reward'ı veriyor. applev0dka said: sabonis said: yeni başlayanlar ve patron warrior haricinde kontrol deckiyle oynamak isteyen X bir kişi, 500 lira civarı gömmeden, oyunun kıyısından köşesinden geçmeyi düşünmesin. çok net. artık bi de arena'dan da random reward gelecek. arena eskiden iyiydi. artık arena bir gelir kapısı değil. millet öğrendi oyunu. zaten arena'da matematiksel olarak bütün hearthstone oyuncularının ortalaması 3 win. X bir oyuncunun arena parasını 1e1 çıkarmak için gerekli olan 5 win'i alma olasılığı %22.5 kısacası bu noktadan sonra, oyundan harbici zevk alıp zirvedeki 10 deckten 2-3 tanesini düzgün bir şekilde kurmak isteyen bir oyuncu, oyuna para vermeden, müüüüümkün diil hiçbir halt edemez. 9-12 ay sonra belki 2 tane düzgünümsü deck kurar ama o zamana kadar 3-4 tane daha expansion çıkmış olur ve o kartlara ulaşması yine 9-12 ay sürer. "he ama ben öle zevkine oynayacam, kart oyunundan da çok anlamam, deck kurmak gibi dertlerim yok ama yine de 3-5 taktik verin de yolumuzu bulalım biraz biraz" diyorsanız, dinleyebilirsiniz Ace'i. biz bu topicde sabonisi ciddiye almayız pek. hele böyle 500 lira gömün falan dediğinde hiç ciddiye almayız. ben hiç para gömmeden 1-2 eksik dışında bütün meta deckleri yaptım. olay zaman olayı, 500 lira gömecek durumunuz varsa gidin başka oyun oynayın bundan 100 kat fazla zevk alırsınız. 500 lira gömdüğünüz deckiniz 0 lira gömülmüş basic kartlardan oluşan face hunter ya da aggro pally tarafından yenildiğinde ben nerde yanlış yaptım diye düşündüğünüz an, sabonisi dinlediğiniz an olarak aklınıza gelecektir. sen ve senin gibi oyundan 2 gıdım anlamayanlar tınlamasa nolacak yav beni. umrumda sanki. ben doğrusunu söylerim, adam yapar yapmaz bana ne. isteyen istediği kadar acı çekip 500 lira yerine 5000 saat gömmekte özgür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Slint said: applev0dka said: hele böyle 500 lira gömün falan dediğinde hiç ciddiye almayız. ben hiç para gömmeden 1-2 eksik dışında bütün meta deckleri yaptım. release'den beri oynuyorsan yaparsın. şu an yeni başlayan biri için para vermeden yetişmek imkansız. artık eskisi gibi pro streamerların f2p decklerle legend olmaya kasmaması da bi örnek bu duruma. konu oyuna para verip vermemek mi ? yoksa ''500 lira gömmezseniz yanından bile geçmeyin'' sözü mü ? para verir pack açarsın, hobindir ayda bir 10-20 pack açarsın. yeni başlayanlar 500 lira gömmeden yanından geçmesin diyemezsin ama. zaten şuan dünya üzerinde oynamak için 500 lira vereceğin oyun var mı ? yok 500 lira verince yapacagın deckle rank 1 olacağının garantisi var mı ? yok adam boş yapıyor işte 500 liraymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 knight var 4bin basıyosun kral oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 oyuna belli bir miktar para vermek şart 2 tane 60x pack alarak götü baya baya toplayabilirsin birazda şansın yaver giderse. Oda yaklasık 500 lira yapar işte .. onun dışında böle türk streamları izliyorum arada bir.. bazılar chatte böle abi 160 dust kaldı doctor boom'a sonunda yeaaaa falan diyo sdhfdshfsd para vericeksin o deckleri yapabilmek için vermesse rank 16 da bi aşagı bi yukarı yapar durursun. Adamın dediği doğru yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 eminim bu tiplerin D3 topicinde RMAH oyun zevkini öldürüyor diye ağlamaları vardır. insanlar böyle ''oyuncu''(?)ları yolarak ev araba falan aldı D3 RMAH ile. sizi gören oyun yapımcısı zevkten geberiyordur. bu arada o 120 pack'den boh da çıkabilir güvenemiyorsun sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 En iyisi yeni başlayacaklar hiç başlamasın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 ya 120 pack'ten boh da cıkabilir diyosan sen hakikaten bişeyden habersiz takılıyon abicim burda. 120 pack'den en kötü 8 tane legend'ın garanti olur. onun bir drop rate'i var yani. 120 pack alıp 0 legendla kapatmıyosun o muhabbeti. Bu arada sen giderken biz dönüyoduk kardeş. Rahat ol yani. O blizzard'ın mekaniğini, pazarlama stratejilerini çok iyi biliriz.. Sen devam et tavsiyelerini vermeye 500 lira vermeye gerek yok yaaa falan diye. Adamın dedigi doğru daha fazla kasmaya gerek yok. HErif sana 500 lira ver legend ol demiyo 500 lira verirsen metayı ve sezonları takip edersin ve iddaalı şekilde oynabilirsin diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 yoo başlayacaklar başlasın ama para harcamadan şu saatten sonra 3 tane expansion'nın çıktıgı bir ortamda bir hiçsin bu kadar basit. Applevodka size taktik versin f2p decklerle kafalara oynatır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Eternal said: ya 120 pack'ten boh da cıkabilir diyosan sen hakikaten bişeyden habersiz takılıyon abicim burda. 120 pack'den en kötü 8 tane legend'ın garanti olur. onun bir drop rate'i var yani. 120 pack alıp 0 legendla kapatmıyosun o muhabbeti. Bu arada sen giderken biz dönüyoduk kardeş. Rahat ol yani. O blizzard'ın mekaniğini, pazarlama stratejilerini çok iyi biliriz.. Sen devam et tavsiyelerini vermeye 500 lira vermeye gerek yok yaaa falan diye. Adamın dedigi doğru daha fazla kasmaya gerek yok. HErif sana 500 lira ver legend ol demiyo 500 lira verirsen metayı ve sezonları takip edersin ve iddaalı şekilde oynabilirsin diyo. ya 120 pack'ten boh da cıkabilir diyosan sen hakikaten bişeyden habersiz takılıyon abicim burda. çıkabilir çıkamaz mı ? 120 pack'den en kötü 8 tane legend'ın garanti olur. onun bir drop rate'i var yani. 120 pack alıp 0 legendla kapatmıyosun o muhabbeti. garantisi nerde ? nerde yazıyor 120 packten minimum 8 legendary çıkar,cıkmazsa paranız iade falan diye ? Bu arada sen giderken biz dönüyoduk kardeş. Rahat ol yani. O blizzard'ın mekaniğini, pazarlama stratejilerini çok iyi biliriz.. yengen blizort çalışanı mı ? nereden dönüyordun ayrıca? HErif sana 500 lira ver legend ol demiyo 500 lira verirsen metayı ve sezonları takip edersin ve iddaalı şekilde oynabilirsin diyo. 500 lira vermeyecek oyunun yakınından geçmesin diyor. f2p oyuna 500 lira verecekler eqlesin elimde süper fikirler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 eternal için çok defalar dedim, oyunun mekaniklerini falan pek bilmiyor, derin bilgiye sahip değil oyun hakkında. ama adamda en azından mantık çalışıyor. apple'ı ise ıslah edecek bir varlık yok maalesef. onu kendi haline bıraktım. f2p oyundan bahsediyor, halbuki oyunun f2p ile alakası kalmadı ilk expansion ile birlikte, en azından yeni oyuncular için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 ya elmalıvotkacıgım benim. youtube'da 43905348950 tane 40packs ve 60packs opening videoları vardır. Aç abisi orayı bak bakalım 40 packte kaç tane legend çıkıyo genelde. şimdi aldırıcaksın bana 60pack stream yaptırıcan o olucak yani. istersen bekle 50packs açarken açalım stream gör kaç tane legend cıkıcak.. 50 packsten en kötü 3 legend'ın var. Blizzard'da yengenin çalısmasına gerek yok kardeş sen 15 yılda blizzard'ın pazarlama stratejisini anlamadıysan bu kadar zamandır bu ortamın içinde olup sen ayda falan yaşıyosun demek ki.. Adamların yaptığı şey basittir. Oyunu icat eder. Betalarına kısıtlı sayıda adam sokar. Olayın çeşitli yerler ve kulaktan kulaga yayılmasına sebep olur. Oyun çıkar ve bir kitle oyunu oynamaya başlar. O kitle kankasına söler.Söylediği kankası eniştesinin ogluna söler. O okuldaki sıra arkadasına söler.. böle böle tüm dünyada tüm galakside hs oynayan sayısında artışlar başlar. Bu artışların oldugu sürede blizzard coktan expansion'ı duyurmuş olur. Senin kankan oyuna başladıgında bi bakar ki.. sen show üstüne show yapıyosun. Bu olay nası aşılır diye sorar sana.. ABİ NASI YAPTIN SU DOKTOR BUUUMU YAAEA falan gibi sorular. abi dust yapıyosun dustla craftlıyosun falan,pack acıyosun arenadan geliyo o pekte çıkabilir falan... istersen SHOP VAR ordanda paketler alıyosun kısmına gelinir ve arkadaşın kendisini o sihirli 40packs yazan sayfada bulur. Bunu anlaman için blizzard'da calışan yengene amcana eniştene falan gerek yok yani. evet " 500 lira vermeyen oyunun yakınından geçmesin " bende bunu sölüyorum şimdi değiştirdim sdfhds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 abi genelde diyorsun işte, şu kadar çıkar bu kadar çıkar diyemiyorsun. hadi şu kadar kesin çıkar diyebildin, bunlar kesin işime yarar diyemiyorsun. 8 leg cıktı 8i de nat pagle napıcaksın ? anca 2 tane işe yarar leg craftlarsın üstüne 500 liralık bir soğuk su içersin. ben oyuna para verilmez demiyorum, başlamak için 500 lira gömmelisin olayı yalan, öyle bir şey yok diyorum. severek oynuyorsun her ay 10 pack açarsın eğlencesine toplamda 2k para gömersin ayrı, oyuna başlamak için 500 lira gömmelisin ayrı. gider 10 tane oyun çekerim steamden doya doya oynarım. sonuçta bu entertaninment ve f/p oranına bakar. hayır adam legend yardırıcam turnuvadan turnuvaya koşacam dese 500 değil 1500 gömsün tüm kartları alsın yapsın decki, casual oynayacak adama bir pc oyunu için 500 lira giriş demek lel logic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 http://www.hearthpwn.com/decks/298761-budget-mech-mage-rank-5-in-one-day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 yalan o videolar pixelli hep bne gördüm hile yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Hay yine nerden cikti bu konu.. Kendi adima elmavodkaya daha yakinim. Oyuna baslamak ve ZEVK ALMAK icin 500 lira gommeye gerek yok. Oynanabilecek bi suru ucuz deck var. Ha legend olunmaz belki ama eglenceli olacagi kesin. 500 lira gommek falan hele tamamen sacmalik. 100 lira 150 lira falan gayette yeterli. Wallet warrior, handlock falan olmadan oynanmiyo mu? Kiytirik mech pri ile bi onceki sezon acayip zevk aldim. Bu sezon Grom-alexsiz cw oynadim. Hic kimse oynamaz iken malylock oynadim. Salliyorum face warrior gayet ucuz, oldukca zevkli ama cok ust duzey olmayan bi deck. 100 150 liraya oyundan gaaaayet zevk alinir. 4-5 aya da ucundan da olsa metaya yetisilir. Yeter ulan baydi bu konu da ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar