Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Sorieno said:

Mekanikler çok osuruk, meta değişmez diye cavlak cavlak konuşanlar onlayn mı?
Yaldır yaldır değişti bile meta, 5 tane viable build varken şimdi rahat bi 4-5 tane daha build potansiyeli olacak, çok net. Joust da Inspire da çok güzel düşünülmüş ve çok farklılık yaratacak mekanikler.

Inspire temalı decklerdeki sorun şu. Çok çok çok yavaşlar. Early game kartları inspiresız o kadar kötü ki (2 mana 1/2 felan)
Bence inspire ancak ramp druid gibi bir deckte belki kullanılabilir öbür türlü zor gözüküyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı eski buildler olduğu gibi de kalabilir. Mesela handlock. Mesela control warrior. Çok ufak değişiklikler olur.

Inspire build yavaş evet ama örneğin brawl'da örnekledikleri aggro mage gibi bir yapıyla çok da önemi kalmıyor. 4 mana'ya 2x2 dmg verebiliyorsun istediğin gibi. Board presence inmek ve bir turn beklemek yerine adamı trade'e zorlayacak bir dizilim oluşturmak ve dilediğin gibi kullanabileceğin bir 4 dmg elde tutmak da önemli bir opsiyon sunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada blizzin anlamadığı şeylerden biri
hunter facedecklerin ya da diğer aggroların çok olmasının en büyük sebebi çok çılgın winrateler değil
hatta daha düşük bile olabilir kontrollerden
ama hızlı decklerle daha çabuk rank alınıyor
kontrolle 10 dakka süren maç face deckte 2 dakka sürüyor

en azından rank 10 hatta 5 e kadar tercih sebebi bu

yavaş decklere bi artı sunsalar ne biliyim maç 10 dakkadan fazla sürerse +1 yıldız versinler ne biliyim
Sosyal ağlarda paylaş

Brawl'da 3er kez hem hunter hem mage oynadım, mage çok efsane olmuş valla. sürekli hero power kullanma isteği ile dolup taşıyorsun.

Her kullanışta +2/+2 alan kart, hero powerı 1 manaya düşüren kart, istediğin kadar kullanmanı sağlayan dragon falan. Harbiden taunt koymak yerine bunları koyup adamı face gidemeyeceği durumda bırakmak çok daha etkili olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Tymex said:

Çabuk rank atlamaya değilde oyundan zevk almaya bakasanız sorun kalmaz :)

Yeni kartlar dinamikler keyifli olmuş daha 5-10 tanesini oynayabildik üstelik.

Bana demicen onu ben eğlencelik control priest oynuyorum oyundan soğutan mind controllü caballı felan. Questler için facehunterım var questleri yapıyorum yetiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Control warrior çok pahalı olmasa onu oynucamda hala grom yok, ragnaros yok . Geçen en sonunda bezip slyvanas yaptım nerdeyse her control deckinde var diye. İnatla dr doom yapmadım ama. Çıkacak diye.

Bu arada bundan sonra net hep packi bizim hatuna açtırıcam. Dün 2 pack açtı birinden 4 rare cıktı. Birinden 2 rare 1 epic actı. 2 tane daha açtırsam legendaryler dokulcekti heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi daha yazalım.

Naxx'ı parayla alsınlar. Naxx'tan kaçış yok. Sonra üşenmesinler oturup saatlerce stream izleyip arena öğrensinler. Öyle 2 defa izledim oldu bitti şeklinde değil. Gerekirse bilen birilerinden yardım istesinler. (Şu sıralar ev taşımakla uğraşıyorum maalesef ben yardım edemem) Sonra da otursunlar haftalar boyunca arena oynasınlar. Zaten arena bayık bir şey değil. Gayet zevkli.

Bir kaç ay sonra tek kuruş vermeden belli başlı bazı deckleri 2-3 eksikle tamamlayacak kıvama gelmiş olurlar. Sonra da constructed, arena kafalarına göre takılırlar zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Bi daha yazalım.

Naxx'ı parayla alsınlar. Naxx'tan kaçış yok. Sonra üşenmesinler oturup saatlerce stream izleyip arena öğrensinler. Öyle 2 defa izledim oldu bitti şeklinde değil. Gerekirse bilen birilerinden yardım istesinler. (Şu sıralar ev taşımakla uğraşıyorum maalesef ben yardım edemem) Sonra da otursunlar haftalar boyunca arena oynasınlar. Zaten arena bayık bir şey değil. Gayet zevkli.

Bir kaç ay sonra tek kuruş vermeden belli başlı bazı deckleri 2-3 eksikle tamamlayacak kıvama gelmiş olurlar. Sonra da constructed, arena kafalarına göre takılırlar zaten.

asıl ben bir daha yazayım.

yeni başlayanlar ve patron warrior haricinde kontrol deckiyle oynamak isteyen X bir kişi, 500 lira civarı gömmeden, oyunun kıyısından köşesinden geçmeyi düşünmesin. çok net.

artık bi de arena'dan da random reward gelecek. arena eskiden iyiydi. artık arena bir gelir kapısı değil. millet öğrendi oyunu. zaten arena'da matematiksel olarak bütün hearthstone oyuncularının ortalaması 3 win. X bir oyuncunun arena parasını 1e1 çıkarmak için gerekli olan 5 win'i alma olasılığı %22.5

kısacası bu noktadan sonra, oyundan harbici zevk alıp zirvedeki 10 deckten 2-3 tanesini düzgün bir şekilde kurmak isteyen bir oyuncu, oyuna para vermeden, müüüüümkün diil hiçbir halt edemez. 9-12 ay sonra belki 2 tane düzgünümsü deck kurar ama o zamana kadar 3-4 tane daha expansion çıkmış olur ve o kartlara ulaşması yine 9-12 ay sürer.

"he ama ben öle zevkine oynayacam, kart oyunundan da çok anlamam, deck kurmak gibi dertlerim yok ama yine de 3-5 taktik verin de yolumuzu bulalım biraz biraz" diyorsanız, dinleyebilirsiniz Ace'i.
Sosyal ağlarda paylaş

Yenilere arena tavsiye etmeyin ya. İlk başlarda sürekli yeni adamlar başlıyordu oyuna arenada sürekli yüksek win alınabiliyordu işte yeni başlayan biri arenada farmladığınız adam durumunda.

Ciddi ciddi oynanacaksa biraz para gömüp düzenli daily yapmak dışında yapılacak pek birşey yok. Tecrübeli arkadaşınız varsa arada arena girip adama oynatılabilir hem tutorial olur hem de kar getirebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Aceace said:

Bi daha yazalım.

asıl ben bir daha yazayım.

yeni başlayanlar ve patron warrior haricinde kontrol deckiyle oynamak isteyen X bir kişi, 500 lira civarı gömmeden, oyunun kıyısından köşesinden geçmeyi düşünmesin. çok net.

artık bi de arena'dan da random reward gelecek. arena eskiden iyiydi. artık arena bir gelir kapısı değil. millet öğrendi oyunu. zaten arena'da matematiksel olarak bütün hearthstone oyuncularının ortalaması 3 win. X bir oyuncunun arena parasını 1e1 çıkarmak için gerekli olan 5 win'i alma olasılığı %22.5

kısacası bu noktadan sonra, oyundan harbici zevk alıp zirvedeki 10 deckten 2-3 tanesini düzgün bir şekilde kurmak isteyen bir oyuncu, oyuna para vermeden, müüüüümkün diil hiçbir halt edemez. 9-12 ay sonra belki 2 tane düzgünümsü deck kurar ama o zamana kadar 3-4 tane daha expansion çıkmış olur ve o kartlara ulaşması yine 9-12 ay sürer.

"he ama ben öle zevkine oynayacam, kart oyunundan da çok anlamam, deck kurmak gibi dertlerim yok ama yine de 3-5 taktik verin de yolumuzu bulalım biraz biraz" diyorsanız, dinleyebilirsiniz Ace'i.

biz bu topicde sabonisi ciddiye almayız pek.

hele böyle 500 lira gömün falan dediğinde hiç ciddiye almayız.
ben hiç para gömmeden 1-2 eksik dışında bütün meta deckleri yaptım.
olay zaman olayı, 500 lira gömecek durumunuz varsa gidin başka oyun oynayın bundan 100 kat fazla zevk alırsınız.

500 lira gömdüğünüz deckiniz 0 lira gömülmüş basic kartlardan oluşan face hunter ya da aggro pally tarafından yenildiğinde ben nerde yanlış yaptım diye düşündüğünüz an, sabonisi dinlediğiniz an olarak aklınıza gelecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...