applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Peki nerf ne olur ? 5 manaya mi cikar verdiği minion 1 mana mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Benim beklentim 3/3 ya da 4/2 olması yönünde. 4/2 pek bir şey değiştirmez. Ancak Argent Commander'da hp'yi düşürmüşlerdi.(Initial value sabit kalsın ancak rakibin daha da düşük manalı minionlarına da direnemesin diye.) 4/2 olması demek diğer 4 droplara karşı bariz üstünlüğünün devam etmesi 5 droplarla da kapışmaya devam etmesi demek. Ama 3/3 olursa belcher'a ve pek çok 4 dropa karşı ciddi güç kaybedecek demektir. Zaten olması gereken de bu. 4 mananın en iyi kartı değil de en iyi kartlarından biri haline gelecek işte. Bi dr puppey'nin kartı gelmiş. Malesef Facebook'tan link koyamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 kartlar linklenmiyo da baya müthiş kartlar vardı gvg böyle değildi ya aptal aptal kartlarla doluydu çoğul egendary hele çöptü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 http://i.4cdn.org/vg/1439579939419.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 http://i.imgur.com/R5jtCSF.jpg kartı kendimiz mi seçiyoruz yoksa random minion mu geliyo :D? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 convert fazla ucuz mana arttırılmalı sanki. nooooiiiice mate. çok amaçlı kart: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Demonlock u heralde her tunuvaya garanti sokmak istiyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 DeBuffAndHeal said: kartı kendimiz mi seçiyoruz yoksa random minion mu geliyo :D? Önceki tanımlara bakarsak karsidaki ve yerde olan minionu seciyorsun hand e atiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 aynen ya kartı yanlış okumuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 warlocktaki discard mekaniğini gereksiz zorluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Bence zevkli build cikicak ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 sabonis said: convert fazla ucuz mana arttırılmalı sanki. nooooiiiice mate. çok amaçlı kart: şunun devamı gelevbilir polymorph turtle polymorph hyena felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 priest fanboy olarak "hoyhoyhoy" diye güldüm negzelmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Lopeth#1584 Yeni başladım, ekleyin de izleyip öğreneyim nasıl oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 oo kardeşimin s6 sıyla girince 3 pack verdi lan ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Aceace said: Bi dr puppey'nin kartı gelmiş. Malesef Facebook'tan link koyamıyorum. hangisi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 http://i.imgur.com/MPICvOX.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Iyi ucuz tablette enpara varsa 25tl si geri geliyor, mis gibi lan. http://i.hizliresim.com/ly3voX.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Aceace said: Kendisini de öldürebiliyomuş sıkıntılı kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Lopeth said: Iyi ucuz tablette enpara varsa 25tl si geri geliyor, mis gibi lan. http://i.hizliresim.com/ly3voX.png Nasıl 104 ya, ben bugün aldım 129 idi Apple Store'dan. Bu Google Play mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 evet, enpara 25tl iade edecek geri 80 e felan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 yeni kartlar tartışılmamış. koymaya üşendim acayip kartlar var yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Yeni kartları tartışamıyoruz. Kızıyorlar. Yalnız facebook'taki Hearthstone Türkiye grubuna arada girip biraz okuyun. Acayip komik şeyler var. Shaman kartı oyunun en iyi kartı diyen mi ararsııın, 4 manaya 3/4 bodyli battlecryı polymorph olan kart isteyen mi ararsın. Çok komikler lan. Sonra niye Türkiye'den pro oyuncu çıkmıyo. asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 wow grubu daha beter.. oyun patch yaparken ss alıp neden oyuna giremiyorum =??=?=?=? diye soran var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar