Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

tamam da, ben kapatıp açmadığım için elalem tuskar'dan basic totem çıkartıyorken benim yogg'um niye ölünce aktivitesine devam etsin :D
onu demeye çalışıyodum
sadece oyunu kapatım açmayanlarla mı karşılaştım 1,5 saattir ya da mantığı nedir? :D

güncelledim demin, çıktı şimdi kocaman nerf haberleri de. şu 1.5 saatte hakkaten paralel evrende mi oynadım ben yahu

kaç günümüz var şimdi kırmak için en fazla?
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

tamam da, ben kapatıp açmadığım için elalem tuskar'dan basic totem çıkartıyorken benim yogg'um niye ölünce aktivitesine devam etsin :D
onu demeye çalışıyodum
sadece oyunu kapatım açmayanlarla mı karşılaştım 1,5 saattir ya da mantığı nedir? :D

güncelledim demin, çıktı şimdi kocaman nerf haberleri de. şu 1.5 saatte hakkaten paralel evrende mi oynadım ben yahu

kaç günümüz var şimdi kırmak için en fazla?

çok büyük ihtimalle öyle evet. öbür türlüsü saçma olmaz mıydı zaten =) yazıyordu battlenet'te hatırlamıyorum da 2-3 hafta falan max.
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 gün sonra yine Shaman görecez etrafta bence. hala en güçlü deste Shaman gibi duruyor kağıt üstünde. ama millet nerf sonrası bi soğudu gibi.

biraz expansion/adventure'ın ilk 10 gününe benziyor. millet oooo yeni meta kontrol oooo diye giriyor en başta. sonra yine aggroya döneriz :D
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Cotw 10 mana olsa da kullanılır. Ayni turn de hero power basilamadigindan hasar potansiyeli düştü biraz.

olay damage diil yalnız. yani onun da etkisi var ama o ufak etki. asıl olay 1 tur geç gelmesi, rakibin boardu stabilize edebilmesi için 1 turunun daha olması. her şeyi "kaç turn sonra ölüyorum, kaç turn sonra öldürebilirim" diye hesapladığın bir oyunda 1 turun önemini bazen insanlar çok hafife alıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ulen aylaaar sonra (9 ay falan), medivh'li gördüm bi tane tempo mage özendim onu oynamaya başladım 2-3 gün önce. baktım shaman'a karşı (neredeyse) çok iyi falan rank 12'den 8'e aktım.

nerfler çıktı winrateim %50'ye doğru hızla düşmeye başladı e mi, yerimde sayıyorum resmen 1 gündür :d

nerde bu şamanlar dfssdf

bu arada yogg nerf'ü ile ilgili, anektodum olsun. çok da bi nerf olmamış abi, makul yani. 10 attıysam, istediğim etkiyi yaratmadan 1 veya 2 kere öldürmüştür kendini.

yeni haline uyarlama yapmak gerekiyor biraz ama oynama şeklini, atıyorum eskiden kendi minyonlarını öldürüyodun speller rakibe gitsin daha fazla %ile diye, şimdi board'da ne kadar çok hedef varsa o kadar iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne garip bisey su algi. Oyle acayip bi nerf dalgasi da olmadi. Zoo olmayan warlocklarla 3'den fazla mac yaptim bugun. Hani son 3 ayda 3 kere denk gelmistir.

yalnız şikayet ediyomuşum gibi yazmışım da, bilakis çok zevkli oyunlar oynadım bugün :D
Sosyal ağlarda paylaş

acaba blizzard nerf yetersizliğinden insanlar aglamasin diye starting hand e müdahale ediyor mudur ? nerften sonra shamanla 10 a yakın oyun oynadım sadece bir kere düzgün açılışla karşılaştım. turn 1 tunnel, 2 golem olurdu hep ya da coin feral spirit gibi.. mulliganda low cost minionlarin gelmesi ihtimali dusurulebilir mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Control priest vs cw oynadım 20 dk felan sürdü belki yrm saat herif fitilin sonunu görmeye felan meraklıydı oyundan soğudum yemin ederim.

Nozdormu varken bir turn 15 sn ne güzel keşke öyle faster bir mod olsa başka mod da oynamam turn süreleri gerçekten çok uzun.
Sosyal ağlarda paylaş

sloth said:

acaba blizzard nerf yetersizliğinden insanlar aglamasin diye starting hand e müdahale ediyor mudur ? nerften sonra shamanla 10 a yakın oyun oynadım sadece bir kere düzgün açılışla karşılaştım. turn 1 tunnel, 2 golem olurdu hep ya da coin feral spirit gibi.. mulliganda low cost minionlarin gelmesi ihtimali dusurulebilir mi ?

şu kesin var zaten oyunda. card draw tamamen random degil. Aynı şekilde karşına gelen rakip de öyle. Aggro deckle oynarken karşına %70 control deck gelirken yavaş bir deck e geçtiğinde karşına hemen ilk oyundan face shamanların hunterların arka arkaya dizilmesinin baska aciklamasi yok.

Bu dediğim rank 5-6 ve üstü icin oluyor bu arada. insanların buyuk cogunlugu bu aralıkta sabitlendikten sonra belli bir w/l rate inde tutmaya calisiyor oyun.

Casual modda bile var bu tarz birsey. Muhtemelen deck indeki kartların, sinerjisini vs degerlendirip rating veriyor arena value gibi app ların yaptığı gibi. Karşına da ona göre adam veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

önce şuna bakın baya efsane bi maç oldu: https://hsreplay.net/replay/iAptrhnwWYBCxapSd7ddrT
herhalde %99'luk kesim paletress yediğinde ve oradan anubarak geldiğinde concede ederdi ama NEVER CONCEDE mentalitesi sonuç verdi :D adamın 2 rng'si muhteşemdi, orada süper swing yakaladı adam. 4-5 tur sonra da benim bi %25'im bir de %50'm tuttu. ggnormk

bu arada offfffffffffffffffff komplo teorileri coşmuş yine amunike :D oyunun bişi yapmasına gerek yok gençler. kart oyununun doğası gereği zaten en fazla %65 win rate yakalayabiliyor oyuncular, neyin dengelemesinden bahsediyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...