mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 üst üste 3. post oldu da bi arkadaşımla konuşuyodum rockbiterı nerflediler çünkü doomhammer herkeste var beleşe disench edip de dust almasınlar diye rockbiterı nerflediler dedi mantıklı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Ya 1 manadan 2ye çıkması mantıklı mı gerçekten? Sırf weapona da bonus veriyor diye? Baya overkill olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 1 mana 2 attack olabilirdi, bu sayede en önemli 1-2 mana 3 hp droplara hero olarak çözüm olmazdı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 yav said: TLDR: Rockbiter 1Mana -> 2Mana Call of the Wild 8Mana->9Mana Tuskar : Only basic Totems Abusive Sergeant 2/1->1/1 Execute 1Mana->2Mana Charge 3Mana->1Mana Minion gets "cant attack heros this turn." Yogg stops casting when destroyed, transformed or silenced. çok iyi. çok çok iyi. ayy hadi hayırlısı inşallaaaaah. çok umut verdi. hemen bi hesabı da yapalım: 3x Call of the Wild = 1200 dust 19x Normal Tuskarr, 3x Golden Tuskarr = 1960 dust 21x Abusive Sergeant = 840 dust 1x Yogg = 1600 dust toplam 5600 dust mmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Bilmiom abi bana kalsa oyundan silseler de olur, shaman kuscaktim artik. Simdi nolur acaba meta, uber bi degisiklik olmasa da torpulenmis olur oyun Yogg nerf'u de guzel olmus. Charge ise bambaska bi karta donusmus, eskisinden cok kullanilirsa sasirmam :D Worgen otk guzel deckti uzulecek gibi oldum ama o kadar da muhim degil galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 İÇİMİN YAGLARI ERİDİ YAGLARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 mulgear6 said: üst üste 3. post oldu da bi arkadaşımla konuşuyodum rockbiterı nerflediler çünkü doomhammer herkeste var beleşe disench edip de dust almasınlar diye rockbiterı nerflediler dedi mantıklı geldi Yaani ben sanmıyorum millette 3-5 dust olmasın diye böyle bir şey yapacaklarını. Öle olsa zaten 2'den fazla olan kartlara dust vermezler en baştan. Rockbiter'ın olayını açıklayayım bu arada niye bence doomhammer yerine nerf'lendiğini. Shaman'a inanılmaz tempo veriyor ve snowball etmesini sağlıyor 1 manaya. Bazen oyun başında siz güzel challenge ediyorsunuz shaman'ı ama o da nesi, 2 mana 3/4 inip 1 manaya da sizin yaratığınızı öldürüyor çotank diye. O noktada gg oluyor oyun işte. Bir de oyunun hiçbir noktasında ölü kart değil işte. Oyunun başında süper tempo veriyor, oyunun 6-7-8. turunda 1 mana +6 damage olarak eline geliyor. Bu şekilde oyunun başındaki kullanımını engellemiş oldular. Ama hala delicesine burst yapabilir Shaman. Ama double Rockbiter 4 mana gerektiriyor artık, yanında 1 tane Lava Burst atmak için overloadsuz 7 manaya ihtiyacı var. Az değil yani. son olarak da boldlu kısım için: 3 kere üst üste kendi postu var, adam kendi kendiyle konuşuyor ama şizofrenik olarak kendini arkadaşı olarak görüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 shaman nerf ü güzel ama yetmez. spirit claw u da nerflesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 yine yahudi sabonis kazandı ya. Başlıycam böyle oyuna artık. Geçen exp. tüm fazlaları eritmiştim bir daha gelmez classiclere balance diye. Call of wild 9 mana ? Cast etmeye devam... Bu update ile hiç bir şey degismeyecek yine yavaşlatmıyacak bir şeyi sadece yogg'un önünü keser. *Shaman biraz azalıcak-zoo ve hunter biraz artıcak. sokayım senin balance'ina blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 yogg nerf olmamıs aga,yine rngsi iyi olan bordu sikcek ne anladım bu işten :D tuskar şahane olmuş abusive gelcekti nerf belliydi ztn cow olması gerektiği gibi olmuş rockbiter kötü olmuş,doomhammer olmayan destede yine kullanılan bi kart ayıp etmişler,doomhammer nerf yese daha iyiydi execute eh işte o kadar cw oynarım üzüldüm tabi ama,buda olması gereken bişeydi galiba,shamanda tuskarı nerf yediğine göre artık o kadar götün sıkışıp 4 manada atmana gerek kalmıcak gibi,çokta dert olmaz sanırsam. charge da bitmiş baya işin komik tarafı 4 mana 7-7 hala duruyo asdadasd şaka gibiler bonus : ghoul + ex atamıyoz artık 7-7 kesmek için 4 manada onu unutmuşum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 cw için değişen bişey olmaz 1 yada 2 mana executeta bence tempo/dragon warriora nerf o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Call of the wild nerf i en çok hak eden karttı. Shaman a ağır darbe olmuş golden alakir i yakarım artık. Execute un 2 mana olması warrioru hiç etkilemez bencede. Yogg da gene oynanır ama eskisi kdr oynanmaz herhalde , golden yogguda yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 yogg u oyundan direk sil su saatten sonra. %80 kendini olduruyor zaten. Attığı skill gap ini degistir vs baska bin türlü sey yapabilecekken şu ne kadar sacma. Blizzard balancela ugrasan staff ı özellikle zihinsel özürlülerden sectigi için bu tarz seyler yapıyorlar. Starcraft tan alisigiz neyse ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2016 benimki bnei öldürüyo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Ben 2 aydır neredeyse ladder oynamıyorum, sezon başında 8-10 aralığına gelip sonra sezon sonu 5 olup bırakıyorum da ondan tam bilmiyorum. Ortalıkta rockbiter kullanmayan bi shaman türü varmış veya daha doğrusu rockbiter'a o kadar da ihtiyaç duymayan bir shaman türü ve gayet başarılı imişmiş. öyle ise sıçtık, çünkü Warrior nerf yedi, Druid comeback ihtimalini yitirdi, Hunter nerf yedi, Zoo nerf yedi. Shaman daha da coşingen olmasın lan nerf'ten sonra şimdi :P Masticore said: yine yahudi sabonis kazandı ya. Başlıycam böyle oyuna artık. Geçen exp. tüm fazlaları eritmiştim bir daha gelmez classiclere balance diye. kıskanmayalım plx. alt tarafı 69k dust var, alt tarafı 73k falan olacak nerf sonrasında. bişi diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Adam hs dustına kokoyin muamelesi çekiyor resmen. Kokluyon mu la her akşam pakedini açıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 oyunu kapatırlar o dustlar hala durur saboda fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 OH BEBEK AYLARDIR BIRIKTIRIYORUM KARTLARI!!! OH BEBEK MİS OLDU KAC DUST CIKACAK ACEBA. http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/007/617/jew_basic.jpg http://i2.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/400/529/f8e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 bu arada abi ben şeyi anlamadım chargeda cant attack heroes this turn dedin neden bi daha 3 mana manası ne lan adam kart harcayıp charge ettiricek bare 1 mana olsun zaten çöp kart combo dısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 ahahahaha iyi güldürdünüz. olm napiim lan birikiyo bolca arena yaptıkça. şu ana kadar dust'lasaydım her şeyi benim için bir anlam ifade etmeyecekti zaten var kartların %99'u bende. Böyle kartları nerf zamanlarına saklayınca en azından ileriye yönelik value alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 1 mana oldu zaten lan charge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Shaman olayi cok yerinde olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Geçenlerde Borastus'a mı Borlach'a mı ne(karıştırıyorum ikisini) golden yogg çıkmıştı galiba. Golden leg kaç kaime ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 1600 dust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar