tunch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 konudan çok, bölüm açılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 feverfeverray said: tunch hangi ranktesin? 10-5 arası ama wild, standarttaki tryhardlara yetemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 bölüm kendi bölümü gibi bi şey zaten. eskiden bilgisayar oyunları'ndaydı, buraya taşındı konu konu. bakma bölüm adının mtg olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ne olsa bu topikte konuşuluyo o fena. screenshot topiği, video/guide topiği falan açsak aslında fena olmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 valla çok da gerek yok ama açabilirsin istiyosan. bi ara brawl'un her haftası için ayrı konu açılıyodu ama çok geçmeden ondan da sıkıldı sanırım açanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Atminbey gelir açar, diğer türlü 2 konu aynı anda gidiyor saçma oluyor. Öf aras sen de ne salak nub nub sorular soruyorsun ilk defa mı hs oynuyorsun nedir. Maintenance gününde geliyor işte ezik, her hafta 1 tane açacaklar. Yeto ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Adventure geldiginden beri questler yalnizca 40 goldluk cikiyo Evil blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 axedice said: Atminbey gelir açar, diğer türlü 2 konu aynı anda gidiyor saçma oluyor. Öf aras sen de ne salak nub nub sorular soruyorsun ilk defa mı hs oynuyorsun nedir. Maintenance gününde geliyor işte ezik, her hafta 1 tane açacaklar. Yeto ya. seni döveceğim ve yüzüne işeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 yav said: Adventure geldiginden beri questler yalnizca 40 goldluk cikiyo Evil blizz Su benimde gozume batmisti. Tek degilmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 tunch said: feverfeverray said: tunch hangi ranktesin? 10-5 arası ama wild, standarttaki tryhardlara yetemiyorum wild daha zor değil mi saçma sapan combolar yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 yogg'umu geri aldım. mirror oyunlarda çok kötüyüm ya bu arada. 18'den yukarı hızlıca tırmanmalık, içinde legendary'lerden sadece yogg içeren bi deck var mı? çok kartım çok çünkü. edit: rhonin varmış bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 yogg iyi bi kart değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 çok oynanıyor diye aldım ya, arenada iyileşiyorum gittikçe spyro sabo falan bişiler öğretiyor da ladder biraz farklı arenadan beceremedim gitti. ladder için de az kartım olunca deck dileneyim dedim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Son 5 arenanda kaç yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 valla 1 win'le çıkarken şimdi 5-6 winle çıkıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 blackrock varsa tempo mage yap iste yogg koyarsın icine tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ilk defa karazhan aldım öyle diyeyim. blackrock zamanında yoktum zaten. oyun kapalı betayken oynamaya başladım bıraktım sonra 1.5 sene hiç dokunmadım. oralar hep kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 feverfeverray said: valla 1 win'le çıkarken şimdi 5-6 winle çıkıyorum ortalama 5.5 falan yoktur zannetmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 ortalama söylemedim ama bak :p ortalama 3.5 oluyor ama. dün spyro'ya dr boom falan geldi bu arada, naptı o arenayı bitirdi mi bilmiyorum. to be continued Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 sabah cikmadan 1 mac daha attim.. su an 7'deyim.. aksam devam ederiz :).. yogg kotu kart falan degil bu arada.. ne kadar unstable olsa da hem eglenceli, hem de ladderda yukselmeyi saglayacak deckler yapmaya izin veriyor (yogg'lu druid decki tier 1, mage decki tier 2 veya 3 hatta oyle diyim).. iyi yapmissin yeniden craftlamakla.. rhonin de varsa bir bakariz kartlarina.. tempo mage gibi bir sey yapariz.. gecenlerde arkadasima gereksiz kartlarini dustlattirip guzel bir yogg mage decki yaptirmistim.. seni de 10'a tasiyacak bir sey cikar bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 7 mi oh, 10 yaparız onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 10 mu? deckte duktur boom var.. buyuk dusun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 tamam hadi 11 olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Yogg iyi hos da, bazen insan dusunuyor neden diye. 15 dakka oynuyosun adamin yoggu seninkini dovuyor falan. Kader oyunu hani, bastan yazi tura atsaydik madem durumlari yaratabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 geçen yogg attım. 21 hp var bende adamda 13. ilk spell vanish. ikinci spell pyro, fireball, lava hepsini bana vurdu kaybettim oyunu. eh be diye baktım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar