Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Pha said: Dayilar, 3rd party olarak ne kullaniyorsunuz, sonunda bi pc aldim, hangi deck tracker daha iyi falan bi yaziverin. https://hsdecktracker.net/ şunu kullanıyor herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 GONDARCENGIZ said: chrome akar,tam erkan oynamıyosan chroma yazıyosun abi control maçlarda ne attıgını adamın, 1 ex 2 slam falan tarzında unutmuyosun fds Sen ciddi misin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 fdsfs aynen abi,bu dediğimi genelde internette dolanırken bi yandan control maçına denk geldiysem yapıyorum,diğer türlü lazım dgl zaten oyna bakıyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Size son oyunumdan bahsetmek istiyorum, gerçekten bu oyundan keyif aldım. Kazanmasam da aynı keyfi alacaktım ama güzel bir oyuncuyla tanışmış oldum. Maçı anlatayım goygoyu kısa kesip. Kanserimsi priest vs Aggro Shaman Oyunun son kısımları, Turn 13. Yerde 12/12 cthun'ım, 2 tane de twilight darkmender'ım var var, karşıda ise healing totem. 10 manam var, shamanın hp 20. oyunu kazandığım net artık. Cthun ile heroya vurdum. thrall 8 hp. Twilightlardan biriyle vurdum, 2 hp. Son twilight'ı vurmadım. Ya kazansam ne kaybetsem ne gururumun savaşını, yogg tick 7 spell olmuş. Biraz şenlensin ortam en fazla bi maçı kaybederim dedim. benim 3 hp var. Adamın yerde Sylvanas, Totem golem, master of evo ile flamewreathed (7/7) var. önce thanks emoteladım, İndim yoggsaron'u. Lay on hands filan attı yogg'un kendisine, embrace attı, preperation, shadowflame falan derken adamın yerde flameweathed ile sylvanas kaldı. yogg, yoggluğunu yaptı. Mala davara bi faydası olmadı yani. Olsun ne var biraz spell izlemiş oldum dedim, güldüm. turn'ü bitirdim. Adam bi an düşündü mü bilmiyorum flamewreathed ile 3 hp'li anduin'e(priest hero) vurup maçı kazanmayı bilemem. teşekkür etti, sonra concede attı. Adamı ekledim, oyunu konuştuk, güldük eğlendik, öldürmüş olsaydı hiç kızmayacağımı ancak fair playi için teşekkür ettiğimi, bunun kazanmaktan daha fazla keyif verdiğini söyledim. İyi bir oyuncuyla tanışmış oldum. Saçma belki ama, ben olsam ben de yapardım. Bazen böyle güzellikleri görmek iyi geliyor. Siz de bilin istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Aggro shamanda sylvanasla master of evolution ne ariyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Midrange, aggro. açılışı epey agresif yaptığından aha bu aggro dedim sanırım, sonradan düştü. bu arada bu olayların gerçekleştiği rankı söyledim. rank 9. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Worgen otk İNANILMAZ zevkli bi deckmiş ya lan. Çok sevdim. Kafa patlatmayı sevene tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2016 http://i.imgur.com/BCN4oId.png http://i.imgur.com/DaHcGNz.jpg 1/1/3 Malchezaar's Imp: "Whenever you discard a card, draw a card." :( mage'e tombala kartı yapmasalar artık. warlock'unki de discard mekaniğinin gelişimi açısından güzel gözükse de neticede lanet olası ZOO'ya yarayacak bir kart. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/014/959/Screenshot_116.png mage kartı direk şu fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 yav said: warlock'unki de discard mekaniğinin gelişimi açısından güzel gözükse de neticede lanet olası ZOO'ya yarayacak bir kart. meh 6 manada bununla beraber doomguard attığını düşün... ÖÖÖFFFFF!!!! Çirkinlik lan resmen. Discard mekaniğini iş yaptırmaya uğraşıyolar ama bi gün gelcek ve oyunu bozacaklar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 discard yapmıyosa kart çektirmeyen bi mekanik olsun, diğer türlü adaletsizlik resmen. zoo da zaten kart olmuyo, paso life tap ile çekiyo, bide eldekini oynıcak, üste life tap, üste kart discard etmeden draw yapmaya devam. e oldu olucak auto-win butonu koysunlar, canları isteyince tak diye oyunu kazansınlar. hiç oynayıpta rakipleri kanserden öldürmeye itmesinler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Eh o kadar değil aslında gene giden kart gidio hani de... Ya güzelim handlock'u çöp ettiler, renolock falan da yavan bi deck, mis gibi class zoo'ya kaldı ona üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 power overwhelming nerflenmesi gereken bi kart gene 4/4 versin ama, en azından 4/4 or more stats olan bi karta verebilsin. yada farklı olabiliteler düşünülsün. yerdeki kart sayısına göre azalabilir. yerde 4 kart varsa 1/1 versin, 2 kart varsa 3/3, 1 varsa 4/4 gibi. ama, 1 mana, 4/4 any minion. bide dark peddlerdan çekme işi de var. brann + dark peddler ile çifter çifter bile çekilebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 new cards: http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/299/287/636055326348540087.png http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/299/286/636055325883877556.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 steward düz 1/1'miş, steward'larla müthiş etkileşimli falan bi kart yapcaklar da.. gene olmaz. shit tier legendary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Su 1 attackli minion summonladiginda shield veren bi kart mi ne onla guzel olmaz midi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 ravaging ghoul metasında zor, hem de pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 6. turdwa steward of darkshire ile birlikte oynıycan da en azından 1 tur dayansın. meh tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 moroes kötüymüş harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Moroes zooya girebilir degisiklik olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 imp master daha viable bence sundan zoo icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 huckster value :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 suyundan da koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 moroes hobgoblin deckine girer mi aceba ya yada paladinin deckine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 girmez cünkü hob goblin summon ile çalışmıyor play ile etkileşimi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar