Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Nekro said:

xaril yerine çok valid degil ama questing advanturer olabilir, yada direk 4/4 squidface. ölünce silaha dmg veren deathrattle minion.

xaril i journey belowdan da cekebiliyorsun cogu zaman

sylvanas vardı deckte. cok denedim olmadi begenmedim. agir kaliyor bu kadar aggro varken. onun yerine shiv koydum hem cycle yapıyorsun hemde aggroya karsi is yapıyor. gerekirke journey below dan cekiyorsun bazen.

journey below efsane bir kart zaten öve öve bitmez. CW gelince anubarak i cekiyorsun gg direk sdfs

alışamadım sanırım decke. midgame'de board cleara oynayıp endgame'de kazanmaya çalışmıyor muyuz? mantık bu değil mi? tempo tutamıyorum deckle çünkü. 7 maç yenildim daha yoggsaron atamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kime karşı oynadigina göre değişiyor. Hunter ve Blackrock warrior yenmek zor. Aggro ya karsi en iyi opening turn 2 yada 3 te backstab coin prep evis yada shadow strike yada shiv falan combolayip Edwin inmek.

Mulligan I yanlış yapiyor olabilirsin istersen ekle beraber bir iki mac atariz
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2 kere pack aldım (40)
onun dışında oyun çıktığından beri questleri kaçırmamaya çalışıyom, en az 3 günde 1 giriyom

bende bi kardeş var, evlere şenlik.
geçen dedim ki müsait olunca cepten gir şu packleri aç.
3 legendary açmış 12 packte.
bi de golden epik var.

teşekkürler gardaşım.
onun sayesinde tam gaz gidiyom. bi alex yok bi de grom.
Sosyal ağlarda paylaş

Barnes çok rng gibi duruyor, beğenmedim. Ancak, ramp druid, cw, n'zoth decklerinde, deck'te kalan az ve iyi minion'ların bilgisi ışığında rng'si azaltılarak efektif bir şekilde kullanılabilir de. O açıdan iyi aslında.

1 mana 2/2 druid beast'i agresif druid destesine zemin açabilir, bence açmasın sevmiyorum öyle desteleri.

hunter'ın deathrattle kartı da gıcık gözüküyor.

Curator güzel, reno deck'lere falan iyi gider. Dizayn olarak beğendim.

Asıl bombaları henüz açıklamamışlar sanırım. Priest kartı yok mesela daha :p ordan etkin bişi bekliyorum.

tema ve board hoşuma gitti bi de
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...