Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Nekro said: xaril yerine çok valid degil ama questing advanturer olabilir, yada direk 4/4 squidface. ölünce silaha dmg veren deathrattle minion. xaril i journey belowdan da cekebiliyorsun cogu zaman sylvanas vardı deckte. cok denedim olmadi begenmedim. agir kaliyor bu kadar aggro varken. onun yerine shiv koydum hem cycle yapıyorsun hemde aggroya karsi is yapıyor. gerekirke journey below dan cekiyorsun bazen. journey below efsane bir kart zaten öve öve bitmez. CW gelince anubarak i cekiyorsun gg direk sdfs alışamadım sanırım decke. midgame'de board cleara oynayıp endgame'de kazanmaya çalışmıyor muyuz? mantık bu değil mi? tempo tutamıyorum deckle çünkü. 7 maç yenildim daha yoggsaron atamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Abi kime karşı oynadigina göre değişiyor. Hunter ve Blackrock warrior yenmek zor. Aggro ya karsi en iyi opening turn 2 yada 3 te backstab coin prep evis yada shadow strike yada shiv falan combolayip Edwin inmek. Mulligan I yanlış yapiyor olabilirsin istersen ekle beraber bir iki mac atariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 yine update mi gelmiş buna 1.5gb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 10 wing falanmı olcak nedir fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 haftada 1 cıkıyo yeter aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 brawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 tavern açılmış koşun. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 http://i.imgur.com/p8L8dw9.png hiç hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 hay sizin yapacaginiz update'in icine search dedikten sonra bir kac saniye kitleniyor çark iptal edemiyosun search game'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Oyna sen de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Golden ysera çıktı bana drop rate artmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Aylardır tek bir legendary gelmedi. Drop rateler hep size artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bir druid deck'i yapmışım allah sizi inandırsın önüme geleni tokatlıyorum ondan daha önemlisi aşırı zevkli olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Golden epic cikti bana da tavernden, ay sonu bi legendary daha basarim Geyigine yogg saron mu bassam acaba tempo mage oynamak istiyorum kac zamandir en eglendigim deck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bana hep kol saati cıkıyo, yeminle basıcam parayı 60 deck acıcam simdi. deliriyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bize niye hep baş. zaten yeni başlamışım, azıcık elimden tutsan ölür müsün allahsız oyun. hiçbir deckte işe yaramayan ne kart varsa hep bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Update iyi oldu ya mobil de performansı baya arttı oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Ben 2 kere pack aldım (40) onun dışında oyun çıktığından beri questleri kaçırmamaya çalışıyom, en az 3 günde 1 giriyom bende bi kardeş var, evlere şenlik. geçen dedim ki müsait olunca cepten gir şu packleri aç. 3 legendary açmış 12 packte. bi de golden epik var. teşekkürler gardaşım. onun sayesinde tam gaz gidiyom. bi alex yok bi de grom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 stream basladi.. adventure adi: One Night in Karazhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 tarih var mı? wing sayısını falan da ogrenince yazın da ne kadar gold gidecek bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 2 hafta içinde başlıyor dedi de, tarih vermedi. 5 wing var yanılmıyorsam. 3500gold eder işte 700'erden. ama hep diyorum pack'e para harcamıyorsanız bile, şu oyunda 3500g adventure'a gömmek yerine 45 tl civarında gömün rahat edin. adventure'lar çok cost effective. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 11 ağustosmuş. açıklanan kartlar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 noldu len ilginizi mi yitirdiniz oyuna, kimse ses etmemiş expansion ile ilgili :D ace ve mulgear nonoşları yetemediler oyuna, bıraktılar. buralar daha bi sessizleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Barnes çok rng gibi duruyor, beğenmedim. Ancak, ramp druid, cw, n'zoth decklerinde, deck'te kalan az ve iyi minion'ların bilgisi ışığında rng'si azaltılarak efektif bir şekilde kullanılabilir de. O açıdan iyi aslında. 1 mana 2/2 druid beast'i agresif druid destesine zemin açabilir, bence açmasın sevmiyorum öyle desteleri. hunter'ın deathrattle kartı da gıcık gözüküyor. Curator güzel, reno deck'lere falan iyi gider. Dizayn olarak beğendim. Asıl bombaları henüz açıklamamışlar sanırım. Priest kartı yok mesela daha :p ordan etkin bişi bekliyorum. tema ve board hoşuma gitti bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ben sadece aglamalari okumaya geliyorum. bu kismi baymadi hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar