k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 neyse, görüyorum ki birileri yuvaya, spora başlayamayanlar kulübümüze geri dönmüş. bu güzel bir haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 yapıyorum sporumu hala ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 21:00'da çıkıyorum lel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=KQi_3-WBT5Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 blizz trolluyor milleti heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ahaha temiz kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Disguised Toast yaptı abi bi önceki exp başlangıcında da https://twitter.com/DisguisedToast/status/706891504153792512 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=EufUGILXtFQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 freeze mage OP! https://www.youtube.com/watch?v=ybBcDaPAQ5Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 aylar sonra arena yapıyım dedim. 16. kart seçiminde 5 kere magma rager çıktı. hala devam ediyorum bakalım kaç tane çıkıcak tek tek ekliyorum heartharenaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 benim rekorum 8 crackle. hepsini de almıştım. face gide gide 6 win aldım acayip eglenceliydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 seatstory cup V var bu ara. şurda var maçlar https://www.youtube.com/channel/UC6cCL29i24P9wT8Kws2iq4Q/videos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Muhabbet falan keyifli ya. 3-4 maç izledim. Baya akıyo zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=KzjwFRS0d1g iyiymiş baya final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2016 bi de lifecoach vs thijs yarı finalin son maçı bomba baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 akşam oturup izleyelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 bu yoggsaron druid valid mi? çok sıkıldım aynı decklerle oynamaktan. hala miracle rog oynuyorum. şamandan warriordan gına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Baya valid. Seversin bence, tempo/token decki esasen. Fandral&yogg&cenarius/onyxia(veya wisps) falan varsa bi bak. Yoksa da craftla zaten. Old godsin en iyi(zevk bakimindan) iki karti falan yogg ile fandral :D Bu arada cuma gunu adventure duyurusu yapcaklar galiba. Canli stream falan var. Parti konseptli postlar atip duruo blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 fandral ve yogg yapabiliyorum. onyxia veya cenarius yok. yabayım mı yinede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 yav said: Baya valid. Seversin bence, tempo/token decki esasen. Fandral&yogg&cenarius/onyxia(veya wisps) falan varsa bi bak. Yoksa da craftla zaten. Old godsin en iyi(zevk bakimindan) iki karti falan yogg ile fandral :D Bu arada cuma gunu adventure duyurusu yapcaklar galiba. Canli stream falan var. Parti konseptli postlar atip duruo blizzard karazhan gelecek diyolar yazdım ben tutarsa durumunuzu yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Wisps of the old gods var mi epic iki tane? J4ckiechan'in oyle tamtoken versiyonu var bi de ama oynamadim. Ne kadar sart onu da kestiremiyorum. Ekstra win condition iste. Bi de cenarius'u cok seviom ben, denk gelirse falan fandraldan soraki tura agzimin suyu akiyo oynarken resmen ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 stream cuma sabahı 9'da bu arada hsdaufhua. avrupada işsizler o saatte kalkıp izlemez, işte olanlar zaten izleyemez. amerikalılar da ağlıyorlardı zaten "ama çok geç niye ki :(" diye, onlarda saat 11'e denk geliyo. 80-100k kişi falan izleyecek mi acaba yine eski anonslar gibi, merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Vingthor said: bu yoggsaron druid valid mi? çok sıkıldım aynı decklerle oynamaktan. hala miracle rog oynuyorum. şahane an warriordan gına geldi Yogg lu nzoth lu rogue oynuyorum ben rank 3 e geldim. Aggro warrior dışında win rate Iyi. Slow deckleri ezip geçiyor direk tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Nekro said: Vingthor said: bu yoggsaron druid valid mi? çok sıkıldım aynı decklerle oynamaktan. hala miracle rog oynuyorum. şahane an warriordan gına geldi Yogg lu nzoth lu rogue oynuyorum ben rank 3 e geldim. Aggro warrior dışında win rate Iyi. Slow deckleri ezip geçiyor direk tavsiye ederim. decklist atabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Tabi eve gececegim 2 saate atarım. Rank 3 um bu arada o deckle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar