Pha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Cthun olmayan bi druid decki koysaniza kullandiginiz, guzel bi ramp druid ladder da is yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Yogg druid bi harika, şiddetle tavsiye ederim. vicioussyndicate.com/wp-content/uploads/Xixo’s-Yogg-Druid.png ilk çıkan versiyonunda Onyxia yerine Cenarius vardı, ki ben hala o şekliyle kullanıyorum. Hem zevkli hem etkin hem de "underdog" bi' deck. o diil de, öküz gibi update yüklettiler. pattadanak bi adventure çıkartsalar bari, loe'de olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Şu an 7-1 de olan arena deck im. Oynamaya kıyamıyom yenilicem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 wild mild yine rank 5 oldum öğreniyorum mu nedir yavaş yavaş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Saol yav, guzelmis yogg-druid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 holy fuck... arena'da karşıma gelen Warrior deckine bakın. Kazandım bi de buna karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 bu da benim 12'lik cengaver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Başlamayı düşünen varsa benim referral link. https://battle.net/recruit/C2BSLTXVQL?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc level 20 olursanız hero veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 aç kendin farklı mail ile oyna 20ye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Level 20 olunca değil, heroların toplam leveli 20 olunca. O da çok kolay, Mage ile tutorial + innkeeper practice yapıyorsunuz , her açtığınız heroyla practice'de 1~2 win alsanız toplamda 20'yi geçiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Questlerle ilgili bi glitch var sanirim, 3 quest vardi 40,50,60 lik, 40 ligi cancel ettigime eminim, 50 lik kayboldu, sonra 60 ligi bitirdim, 50 lik ayni giden questi bi daha verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 o ezelden beri var. öyle bi durumda oyunu kapatıp tekrar aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 ahahaha hassiktir. bazen arenada sıralı geliyor adamlara ya. 2/1 Worgen ve Minibot indim. Karşısına en iyi counter Muster indi adam. Sonraki tur Truesilver indim, Acidic Ooze indi. Tur bana geçti secret koydum, Kezan Mystic indi. manyak mısınız lan. böle cevap mı verilir arenada. arena'nın olayı 2-3 play'de 1 ancak iyi cevap verebilmek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Sabo hep diyorum türk ipsiyle girmeyin bizden korkuyorlar diye. Al işte sana da oyuncu yerine bot gelmiş yine. Neyse panpa olur öyle hayin gavurun elinde, sen kendini kazanmış say öyle devam et oynamaya. 8-2 bitti falan dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 yok dün 8 bitirdi, aşağıda yazdı gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Adventure gelio. 28'inde duyuru var. karazhan olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 axedice said: Sabo hep diyorum türk ipsiyle girmeyin bizden korkuyorlar diye. Al işte sana da oyuncu yerine bot gelmiş yine. Neyse panpa olur öyle hayin gavurun elinde, sen kendini kazanmış say öyle devam et oynamaya. 8-2 bitti falan dersin. cnms :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 kac wing olacak acaba. 4 olsun da goldlar cepte kalsın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 arenada rog, mage ve pala için üst sınır 15 win falan olmalı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 ya da 2 loss da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 şamanı yazmamısın,arenada artık shaman 1 de trog,2 de totem golem 3 de tuskar iniyo lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2016 yanlış başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 imzan şekilmiş kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 https://www.twitch.tv/minaplays yayına gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 spora çıkıcam diyene bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar