Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yogg druid bi harika, şiddetle tavsiye ederim.

vicioussyndicate.com/wp-content/uploads/Xixo’s-Yogg-Druid.png

ilk çıkan versiyonunda Onyxia yerine Cenarius vardı, ki ben hala o şekliyle kullanıyorum. Hem zevkli hem etkin hem de "underdog" bi' deck.

o diil de, öküz gibi update yüklettiler. pattadanak bi adventure çıkartsalar bari, loe'de olduğu gibi.
Mesaj tarihi:
Level 20 olunca değil, heroların toplam leveli 20 olunca.

O da çok kolay, Mage ile tutorial + innkeeper practice yapıyorsunuz , her açtığınız heroyla practice'de 1~2 win alsanız toplamda 20'yi geçiyor zaten.
Mesaj tarihi:
Questlerle ilgili bi glitch var sanirim,
3 quest vardi 40,50,60 lik, 40 ligi cancel ettigime eminim, 50 lik kayboldu, sonra 60 ligi bitirdim, 50 lik ayni giden questi bi daha verdi.
Mesaj tarihi:
ahahaha hassiktir. bazen arenada sıralı geliyor adamlara ya.

2/1 Worgen ve Minibot indim. Karşısına en iyi counter Muster indi adam.
Sonraki tur Truesilver indim, Acidic Ooze indi.
Tur bana geçti secret koydum, Kezan Mystic indi.

manyak mısınız lan. böle cevap mı verilir arenada. arena'nın olayı 2-3 play'de 1 ancak iyi cevap verebilmek zaten.
Mesaj tarihi:
Sabo hep diyorum türk ipsiyle girmeyin bizden korkuyorlar diye. Al işte sana da oyuncu yerine bot gelmiş yine. Neyse panpa olur öyle hayin gavurun elinde, sen kendini kazanmış say öyle devam et oynamaya. 8-2 bitti falan dersin.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Sabo hep diyorum türk ipsiyle girmeyin bizden korkuyorlar diye. Al işte sana da oyuncu yerine bot gelmiş yine. Neyse panpa olur öyle hayin gavurun elinde, sen kendini kazanmış say öyle devam et oynamaya. 8-2 bitti falan dersin.

cnms :D

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...