toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 yeter artık dedim dinsizin hakkından imansız gelir. 10 mactan 9'unda shaman'a karsı oynayacaksam meta'nın boku cıkana kadar ben de shaman giderim dedim. su deck'le oynuyorum, doomhammer yok. hic kayıp yok bugun, bir de shaman'dan bıkıp erkenden concede cekenler falan ladder'da hız kazanmamı sagladı. http://i.imgur.com/Sv2rwt1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 rank kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 17 :p daha 2 saattir oynuyorum bu ay ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 ahmedinejad said: Mobile gelen güncellemeden sonra masaüstü versiyonu geldi telefona. Çözünürlük cok küçük oldu boyle ya. Yavaşladı da sanki. ıpad mini 2 kullanıyorum yeni patchden sonra çok yavaşladı oyun bendede.ufak ufak donmalar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Wishmaster said: Priest baya güçlü değil mi ya? Her şey var adamlarda. oyundaki en kötü class :D :D hem constructed'da hem arena'da. hem de yani tartışmasız en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Benim nzoth paladin'i güzel tokatlıyorlar entomb ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 lightbomb'un gidisi cok aci oldu.. ben genelde priest ve warriorla tirmanirdim eskiden.. simdi zetalot degilsen pek bir sey yapamiyorsun priest ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Trionuma entomb attilar :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Priest in ustunden geçiyor herkes ya baya kötü. Ladder da denk gelince seviniyorum. Board cleari yok ordan kaybediyor en çok. Dragon priest bir tek is yapıyor bazen minion kalitesinden o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 http://www.hearthpwn.com/news/1519-upcoming-adventure-theme-leaked bir sonraki adventure buyuk ihtimalle karazhan veya ulduar deniyor (2 ihtimal daha var ama dusuk).. insallah ulduar gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 karazhan olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Legion çıkıyorken tabii ki karazhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Ben priest oynuyorum da zamanima yazik resmen, 20 win kaldi bitsin bu iskence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Wishmaster said: Benim nzoth paladin'i güzel tokatlıyorlar entomb ile. zaten bi tek onu yeniyor neredeyse :D ki onda da entomb öncesi cairne/syl öldürtebilirse paladin yine avantajlı hale geçer. meta'da zaten nzoth paladin falan kalmadı. gitgide tempoya döndü meta. çok saçmaladı ya. şu oyundaki aggro'nun bu kadar baskın olmasının nasıl önüne geçecekler bilmiyorum. yine kendimi arena'ya verdim ranked'den bayıp. ki ayın 4'ünde rank 5 olmuştum shaman ile tırmanıp. inat ettim nzoth renolock ile çıkıcam diye, yok çıkılamıyor Zoo ve Shaman'dan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Ben de control sevdiğim için nzoth pala oynuyorum hala out of meta kalsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 priest'te board clear nasıl yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Kendi boardi da temizliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 board clear odur zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 toggie said: priest'te board clear nasıl yok ya. hard removal ı yok diger classlar gibi. twisting nether-shadow flame, equality+consecration, brawl vs gibi board clear ı yok. güzel tempo droplar yapmayıp, muthis yavas oynayıp ustune hard removal ın olmayınca cok rahat eline alıyor maalesef. miracle, nzoth rogue, renolock falan oynuyorum. priest e karsi rougue la %90 ın ustunde winrate im var. renolock la %100. kaybettiğim priestler de dragon oynuyor, drawları cok iyi vs anca oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 3 skillstrike lı arena deckimden inciler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 abi yine 1.5 gb update gelmiş şaka mı? 1 saatten fazla sürüyor 3mbit ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 tavern brawl packini açmadan dedim ulan harrison çıksa bari bi kerede bana çıksın amk falan. harrison çıktı. resmen kalbim temizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 1.5 sonra gelecek bir şey için predl dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 1 yıllık dilek kotanı doldurmuşsun. ayrıca tekrar 1.5 gb'lık bi update var evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2016 bi de portlarla mı alakalı bi durum ne alaka bilmiyorum ama torrent falan 300-400 kbps ile dl yaparken bu battlenet dayıyor 900'ü. edit: hatta şu an 1.3 mbps oldu çok enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar