Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

yeter artık dedim dinsizin hakkından imansız gelir. 10 mactan 9'unda shaman'a karsı oynayacaksam meta'nın boku cıkana kadar ben de shaman giderim dedim. su deck'le oynuyorum, doomhammer yok. hic kayıp yok bugun, bir de shaman'dan bıkıp erkenden concede cekenler falan ladder'da hız kazanmamı sagladı.

http://i.imgur.com/Sv2rwt1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Benim nzoth paladin'i güzel tokatlıyorlar entomb ile.

zaten bi tek onu yeniyor neredeyse :D ki onda da entomb öncesi cairne/syl öldürtebilirse paladin yine avantajlı hale geçer.

meta'da zaten nzoth paladin falan kalmadı.

gitgide tempoya döndü meta. çok saçmaladı ya. şu oyundaki aggro'nun bu kadar baskın olmasının nasıl önüne geçecekler bilmiyorum.

yine kendimi arena'ya verdim ranked'den bayıp. ki ayın 4'ünde rank 5 olmuştum shaman ile tırmanıp. inat ettim nzoth renolock ile çıkıcam diye, yok çıkılamıyor Zoo ve Shaman'dan dolayı.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

priest'te board clear nasıl yok ya.

hard removal ı yok diger classlar gibi. twisting nether-shadow flame, equality+consecration, brawl vs gibi board clear ı yok. güzel tempo droplar yapmayıp, muthis yavas oynayıp ustune hard removal ın olmayınca cok rahat eline alıyor maalesef.

miracle, nzoth rogue, renolock falan oynuyorum. priest e karsi rougue la %90 ın ustunde winrate im var. renolock la %100. kaybettiğim priestler de dragon oynuyor, drawları cok iyi vs anca oyle
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...