Nekro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 gerek kalmadi abi rng tanrıları bu haksızlığı gördü ve arenada 4 tane legendary verdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Wishmaster said: Gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 sonunda muradıma erdim http://i.hizliresim.com/jnNLvg.png nzoth secret paladin ve nzoth midrange hunterla WILD çok eğlenceli. Bu akşam rank 8'den başladım bir anda 2 ayrı winstreak ile rank 5 oluverdim. Decklist de bu, http://i.hizliresim.com/goYnAL.png net decklerde genelde minibot yerine 3 manalık steward of darkshire koymuşlar ama 2 mana kartları az olunca early game çok sıkıntı oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 uzuuuuun zaman sonra 12 yaptım ilk kez. 12/2 bitti. fireball falan yoktu hiç elimde. mech sinerjisi falan baya iş yaptı ama. http://i.hizliresim.com/l1Nj0b.png http://i.hizliresim.com/J2zAXY.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Deck fena değil ama 12 yaptıysan iyi oynamışsın, şansın da yaver gitmiş gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 bazı topdecklerim çok can yaktı ya sdfsd ama genel olarak başta baskı kurdum hep. yüksek manalı kartlarım hep iyi olduğu için çeviremediler oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 6 tane 2lik drop ile earlyde baskı zor olmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2016 2 manalık kartlarım baya güçlüydü ama. Hero power 2 olması acayip is gördü mesela. 3-4 falan da kalite. Adamlar removelari kullanmak zorunda bu 2 manalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 winstreakle 5 oldpum deckle lose streak ile 8e düştüm iyi şanslıymışım o gece demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Son 8 arenada 38 oyun kazanmisim. 6 7 6 5 2 3 5 4 seklinde. 2 ve 3 olanlarda mage ve warlock oynadim. Digerlerinde paladin/warrior hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 8'de 38 düşük. "iyi" sayılması için en azından 48'i geçmen lazım. en sağlam arena streamer'ları 54-60 aralığında yapıyorlar tabii, onlar sapık :D warrior da çok fazla seçmemeye çalış bu arada. önceliğin şöyle olsun: 1) Rogue/Mage 2) Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 daha yeni başladım sayılır arena yapmaya bi de rogue hiç oynamadım ya hayatımda. mage de çok az oynadım işte. kart seçerken arenavalue.com diye bi site kullanıyorum bu arada. gerçi ne kadar iyidir bilmiyorum öyle bi fikir versin diye bakıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 lan ya öğlenden beri rank 5'e çıkmaya uğraşıyorum. son win kalıyor hepsonra gg her seferinde asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 sabonis said: 8'de 38 düşük. "iyi" sayılması için en azından 48'i geçmen lazım. en sağlam arena streamer'ları 54-60 aralığında yapıyorlar tabii, onlar sapık :D warrior da çok fazla seçmemeye çalış bu arada. önceliğin şöyle olsun: 1) Rogue/Mage 2) Paladin Warrior iki uçta oluyor hep ya. Win axe ile başlarsan abzürt dövüyorsun. Win axe ile başlayamazsan abzürt dayak yiyosun. Ortası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Warriorla arenada 3 üstü göremedim, Rogue / Mage ortalaması 5 falan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 abi arenada 4 win üstünü hiç görmedim, bana neden kaka gibi kartlar geliyor hep anlamıyorum? rare bile gelmiyor neredeyse dsfda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Aceace said: sabonis said: 8'de 38 düşük. "iyi" sayılması için en azından 48'i geçmen lazım. en sağlam arena streamer'ları 54-60 aralığında yapıyorlar tabii, onlar sapık :D warrior da çok fazla seçmemeye çalış bu arada. önceliğin şöyle olsun: 1) Rogue/Mage 2) Paladin Warrior iki uçta oluyor hep ya. Win axe ile başlarsan abzürt dövüyorsun. Win axe ile başlayamazsan abzürt dayak yiyosun. Ortası yok. tabii ki waraxe çok önemli ama waraxe ile açılıp pek tabii kaybedebilirsin. Warrior'ın en büyük sorunu 1-2 damage ile ölmeyen yaratıkların üstünü tamamlamak ve öldürmek. Ravaging ghoul, en az 4 tane weapon (death's bite, arathi weaponsmith ve Nzoth First mate) ve Obsidian Destroyer. Bu kartların olmadan warrior ile arenada 5 win'in üstünü görmek pek kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 bende şunu yaptım arenada bakalım kac win gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 huzur zoo'daymış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Nekro güzel deck. Kaç yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 abi chestten çıkan kartlar collection'a düşmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Kapatıp acınca geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 golden kodo rider çıktı bana bu chestten. kırdım gitti 1 tane vardı zaten normali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 şunu diğer başlıkta masterhaplo paylaşmıştı sanırım. baya başarılı deck. çok sağlam warrior dövüyor, ilk 15 kartta 2 kere brawl yedim 7 kere ve ona rağmen 6'sını kazandım. Çok çok abuk subuk çekmezse zoo'yu da dövüyorsunuz, az önce bi zoo 8 turnde 9 tane 1 drop oynadı her turu perfect curve'leyerek ve üstüne topdeck ile kazandı mesela. bu tür şeyler olmazsa ağzına sıçarsınız. özellikle juggler-unleash kombosu.. shaman'a karşı da fena olmaması lazım ama 40-60 falandır, o kadar da olur yani.. şu anda 32 maçta 22w ile gidiyor. edit: shaman'a karşı ilk 5 turda 9 tane 5 manalık kartın 6'sını çekince ve shaman da tuskarr'dan totem golem çıkarınca çok güzel üstünden geçiyormuş sdfhuahdsufh. ulan hazır eşleşmişim, matchup değerlendirmesi yapıcam, direk ebeye atlanacak rng niye geliyor abicim, decki değerlendirmeye çalışıyoruz şurada ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Wishmaster said: Nekro güzel deck. Kaç yaptın? 4 win yapabildim abi :( bir daha mad bomber hayatta almam. karsida 4 minion varken benim shredderimi oldurdu bir oyun. bedavaya verdim o maci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar