Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 evolve çok komik oluyor bazen ya http://puu.sh/pzpqd/427eb73b1b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 toggie said: 8 mac ust uste shaman gelir mi abi yeter kusucam artık. secret paladini arar oldum. etrafından oynanabliyodu bi şekilde bişeyler yapıp. şamanda yok. paso board presence yabayım sonra bide üzerne burst atayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=gJJjuYZyCnQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Ya nasıl bi ırk bu japonlar sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 beni çok baydı yine oyun. hunter şaman warrior dışında bişey görmüyorum rank6-2 arası gidip gelyorum sürekli insanın içi sıkılıyor aynı deke karşı sürekli aynı şey gelmesinden falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 abi kart oyunlarında hep öyle malesef, iş yapan 2-3 deste olur ve üst sıralardaki oyunculara karşı heğ aynı şeyleri oynarsın, ha onları counterlayacak deste yapabilesen ayrı da M:TG bir dönem sırf artifactlerden oluşan saçma sapan bir deste vardı 14 yaşında çocuğa bile turnuva kazandırıyordu düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 9 manaya çıkarmaları call of the wild'ı. çok basit çözüm. aggro rog dekiyle oynamaya başladım sinirden. yüzde 60 civarıyla şaman ve hunter yenip yüzde 40 küsürle warrior ve warlocka kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 o kadar baymıstım ki, biraz da overwatch etkisiyle tabi, uzun zamandır ilk defa dun quest kacırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Vingthor said: beni çok baydı yine oyun. hunter şaman warrior dışında bişey görmüyorum rank6-2 arası gidip gelyorum sürekli insanın içi sıkılıyor aynı deke karşı sürekli aynı şey gelmesinden falan standart öncesi de böyleydi çok değişen bişey yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 ben de oyundan gram zevk almıyorum artık. eskiden 2-3 görev yapar anca bayardım ama artık 1 tanesini bile istemeye istemeye yapıyorum, yaparken aşrı derecede sıkılıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 bunların hepsi kartsızlıktan gençler. değişik şeyler oynayınca çözülüyor. ben de baymıştım ranked'den. Nzoth Dragon Pala yaptım zevk almadım, Hunter imba diye Call of the Wild'ları yaptım, Hunter oynadım meeh dedim zevk almadım. En son Nzoth Renolock kurdum mesela 25-30 maç falan yaptım, acccaayip zevk alıyorum. Baya bi oynarım gibi duruyo bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Arena oynayin orda yine heyecan oluyor güzel deck yapinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 sabonis said: bunların hepsi kartsızlıktan gençler. değişik şeyler oynayınca çözülüyor. ben de baymıştım ranked'den. Nzoth Dragon Pala yaptım zevk almadım, Hunter imba diye Call of the Wild'ları yaptım, Hunter oynadım meeh dedim zevk almadım. En son Nzoth Renolock kurdum mesela 25-30 maç falan yaptım, acccaayip zevk alıyorum. Baya bi oynarım gibi duruyo bununla. Abi Nzoth Renolock deckini bi koyar mısın buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Abi iyi misin? 2-3 tane deathrattle var burada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 1 taunt + sylvanas ve cairne. yeter daha ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 geçen brawl golden edwin şimdide bu gerçi dire wolf açıp vaaa goolden duyunca golden leg sanmıştım ama, bu de iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 ya gardiş yiter ya, 20 tane legendary kartın var. HEKLİİM Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Marty said: 1 taunt + sylvanas ve cairne. yeter daha ne. boş board için infested tauren iyi de, rakip kontrolü ele geçirmişse 2/3lük taunt rakibi gülümsetir ancak. Yine de iyi tabi. Ben onu görmemişim az evvel. edit: üşüyoz sludge reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Aslında kelthuzad ile deathrattle'lı bi minion diriltip öldürtürsen nzoth ile iki tane canlandırırsın. Güzel kombo olabilir. Deneyen olmuş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 kimse wild oynamıyordur ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 sabonis said: Wishmaster said: Abi iyi misin? 2-3 tane deathrattle var burada :D Infested Tauren, Healbot, Syl, Cairne. Ayrıca genelde Leeroy kombosu için kullanılsa da bazen Syl veya Cairne kopyaladığın Faceless. Gayet yeterli oluyor. 10 manaya 3 minion bile açsan yeterli zaten. Genelde board controlü de vermiyorsun zaten, hayvan gibi board clear var. En büyük sıkıntısı rush decklerine karşı bazen turn 7'ye kadar hem early game, hem board clear hem de Refresh/Reno gelmiyor. Yattara oluyorsun. Ama Warrior'ı nasıl dövüyorum belli değil. Öyle böyle diil. Adamlar bir şekilde 2. brawl'u atmak zorunda kalıyor bu kadar threat'e karşı. İkinci brawl'u gördüğün an basıyon Nzothu. well played diyorsun, concede geliyor. Bu arada Alex kullanıyor bi sürü kişi Jaraxxus yerine. Ben direk Jaraxxus ile değiştirdim ve oynadığım 25-30 oyunda şu ana kadar sanırım hiç Alex'in daha iyi olabileceği bir senaryo ile karşılaşmadım. Ya baskı oluşturmak ya da heal etmek için kullanmam gerekiyor zaten, hiç "Ah rakibi 15 yapsaydım şimdi" dediğim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Jaraxxus'un heropowerı yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Her decki yapabilecek kartım var. Farklı decklerle oynuyorum. Ama rakip aynı oluncada bayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 yogg mage oynuyorum. arada ust uste kaybedince bunalip lock zoo giriyorum. kazaniyorum ama bu sefer keyif almiyorum. tekrar yogg magele rank 20 keyfine geri donuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar