Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:

8 mac ust uste shaman gelir mi abi yeter kusucam artık.

secret paladini arar oldum. etrafından oynanabliyodu bi şekilde bişeyler yapıp.

şamanda yok. paso board presence yabayım sonra bide üzerne burst atayım.
Mesaj tarihi:
beni çok baydı yine oyun.

hunter şaman warrior dışında bişey görmüyorum rank6-2 arası gidip gelyorum sürekli

insanın içi sıkılıyor aynı deke karşı sürekli aynı şey gelmesinden falan
Mesaj tarihi:
abi kart oyunlarında hep öyle malesef, iş yapan 2-3 deste olur ve üst sıralardaki oyunculara karşı heğ aynı şeyleri oynarsın, ha onları counterlayacak deste yapabilesen ayrı da

M:TG bir dönem sırf artifactlerden oluşan saçma sapan bir deste vardı 14 yaşında çocuğa bile turnuva kazandırıyordu düşün
Mesaj tarihi:
9 manaya çıkarmaları call of the wild'ı. çok basit çözüm.

aggro rog dekiyle oynamaya başladım sinirden. yüzde 60 civarıyla şaman ve hunter yenip yüzde 40 küsürle warrior ve warlocka kaybediyor.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

beni çok baydı yine oyun.

hunter şaman warrior dışında bişey görmüyorum rank6-2 arası gidip gelyorum sürekli

insanın içi sıkılıyor aynı deke karşı sürekli aynı şey gelmesinden falan

standart öncesi de böyleydi çok değişen bişey yok malesef
Mesaj tarihi:
ben de oyundan gram zevk almıyorum artık. eskiden 2-3 görev yapar anca bayardım ama artık 1 tanesini bile istemeye istemeye yapıyorum, yaparken aşrı derecede sıkılıyorum falan.
Mesaj tarihi:
bunların hepsi kartsızlıktan gençler. değişik şeyler oynayınca çözülüyor.

ben de baymıştım ranked'den. Nzoth Dragon Pala yaptım zevk almadım, Hunter imba diye Call of the Wild'ları yaptım, Hunter oynadım meeh dedim zevk almadım. En son Nzoth Renolock kurdum mesela 25-30 maç falan yaptım, acccaayip zevk alıyorum. Baya bi oynarım gibi duruyo bununla.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

bunların hepsi kartsızlıktan gençler. değişik şeyler oynayınca çözülüyor.

ben de baymıştım ranked'den. Nzoth Dragon Pala yaptım zevk almadım, Hunter imba diye Call of the Wild'ları yaptım, Hunter oynadım meeh dedim zevk almadım. En son Nzoth Renolock kurdum mesela 25-30 maç falan yaptım, acccaayip zevk alıyorum. Baya bi oynarım gibi duruyo bununla.

Abi Nzoth Renolock deckini bi koyar mısın buraya
Mesaj tarihi:
Marty said:

1 taunt + sylvanas ve cairne. yeter daha ne.

boş board için infested tauren iyi de, rakip kontrolü ele geçirmişse 2/3lük taunt rakibi gülümsetir ancak. Yine de iyi tabi. Ben onu görmemişim az evvel.

edit: üşüyoz sludge reyiz
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Wishmaster said:

Abi iyi misin? 2-3 tane deathrattle var burada :D

Infested Tauren, Healbot, Syl, Cairne. Ayrıca genelde Leeroy kombosu için kullanılsa da bazen Syl veya Cairne kopyaladığın Faceless.

Gayet yeterli oluyor. 10 manaya 3 minion bile açsan yeterli zaten.

Genelde board controlü de vermiyorsun zaten, hayvan gibi board clear var. En büyük sıkıntısı rush decklerine karşı bazen turn 7'ye kadar hem early game, hem board clear hem de Refresh/Reno gelmiyor. Yattara oluyorsun.

Ama Warrior'ı nasıl dövüyorum belli değil. Öyle böyle diil. Adamlar bir şekilde 2. brawl'u atmak zorunda kalıyor bu kadar threat'e karşı. İkinci brawl'u gördüğün an basıyon Nzothu. well played diyorsun, concede geliyor.

Bu arada Alex kullanıyor bi sürü kişi Jaraxxus yerine. Ben direk Jaraxxus ile değiştirdim ve oynadığım 25-30 oyunda şu ana kadar sanırım hiç Alex'in daha iyi olabileceği bir senaryo ile karşılaşmadım. Ya baskı oluşturmak ya da heal etmek için kullanmam gerekiyor zaten, hiç "Ah rakibi 15 yapsaydım şimdi" dediğim olmadı.
Mesaj tarihi:
yogg mage oynuyorum.
arada ust uste kaybedince bunalip lock zoo giriyorum. kazaniyorum ama bu sefer keyif almiyorum.
tekrar yogg magele rank 20 keyfine geri donuyorum
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...