BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 biri ucuz pala deck sormustu http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/divinladin/ divinadin baya ucuz 1 tane epic dısında değerli kart yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Piyasada yüzde 25 falan warrior varken ve warriora karşı yüzde 15 falan win rate varken, şu deck oynanmaz muhtemelen He amaç quest yapmaksa tabii ki oynanır. Ben Rank kasmaktan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 quest ya amaç eger olay zaten level almaksa nzoth pala azına vura vura warrior dovuyorum fatigueye goture goture dovuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 burada hani "f2p oynayın yeaaaaa para vermeyin aman, gayet competitive olursunuz legend'a kasarsınız diyen arkadaşlar var ya hani. adamın biri son 1 yıldır hergün 1 pack açmış ve kaydetmiş 1 yılda neler yaptığını. adam günde 3.5-4 saat oynayarak, bak allahın her günü 3.5-4 saat diyorum :D şu hale gelmiş yani competitive olacam legend'a 3-4 güzel deck ile kasıcam diyenlere tekrar duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 wildleri dustladım, legenda götürecek güzel bir deck yaptım. çok bir para harcamadım toplasan 40-50 TL ancak vardır o da wing açmak için. Bakalım yetecek miyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 arenada yaptıgım cirkinlikten kendim bile tiksindim sdfs cutpurse cold blood+windfury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 heartharena öldü mü? bağlanamıyorum abi, normal düz browserdan bile olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 sabonis said: burada hani "f2p oynayın yeaaaaa para vermeyin aman, gayet competitive olursunuz legend'a kasarsınız diyen arkadaşlar var ya hani. adamın biri son 1 yıldır hergün 1 pack açmış ve kaydetmiş 1 yılda neler yaptığını. adam günde 3.5-4 saat oynayarak, bak allahın her günü 3.5-4 saat diyorum :D şu hale gelmiş yani competitive olacam legend'a 3-4 güzel deck ile kasıcam diyenlere tekrar duyurulur. sıfır para harcadım sıfır none son starleader turnuvasında oynanan butun deckleri yapabiliyorum gunde 1 saatten fazla oynadıgım yok hatta genelde 3 gun questleri biriktirip topluca yapıyorum gayet oluyo basları cok sıkıcı o konuda haklısın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 BonePART said: sabonis said: burada hani "f2p oynayın yeaaaaa para vermeyin aman, gayet competitive olursunuz legend'a kasarsınız diyen arkadaşlar var ya hani. adamın biri son 1 yıldır hergün 1 pack açmış ve kaydetmiş 1 yılda neler yaptığını. adam günde 3.5-4 saat oynayarak, bak allahın her günü 3.5-4 saat diyorum :D şu hale gelmiş yani competitive olacam legend'a 3-4 güzel deck ile kasıcam diyenlere tekrar duyurulur. sıfır para harcadım sıfır none son starleader turnuvasında oynanan butun deckleri yapabiliyorum gunde 1 saatten fazla oynadıgım yok hatta genelde 3 gun questleri biriktirip topluca yapıyorum gayet oluyo basları cok sıkıcı o konuda haklısın ama hacut sen 3 senedir oynuyorsun 3... 3 senelik sürekli oynama sonucunda. bak bi daha diyorum 3... üstelik oyun çıktıktan sonra betadaki koleksiyonunu komple koruyarak devam ettin. şu anda başlayan bir adamın, günde 3 saat oynayarak, tam 1 sene sonra olacağı max olacağı nokta, verdiğim screenshot'tır. belki arena sayesinde biraz daha iyi olabilir screenshot'tan. ama budur olay yani. diyorum hep siz kendinizi "ben para harcamadım yeaaaaaaaa" diye kıyaslıyorsunuz ama siz kendiniz ne kadar süredir oynuyorsunuz unutuyorsunuz. şu an sıfırdan baya baya sıfırdan, başladığınızı bi düşünün yani. mage hariç bütün classlar locked durumda, mage ile 5 tane AI döverek başlıyorsun falan... allasen yani :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 hacı trump gene egend oldu bi sezon once hic arena oynamadna bu boktan metada ozellikle bence cok mumkun shaman yada zoo oynayarak legend olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 gnçler bende kartlar birikmeye başladı yavaştan şimdi ben elimdeki kartlardan hangileri gerekli hangileri gereksiz pek ayırt edemiyorum, yeni başlamış bir iiçin bu işi kolaylayan bir site var mıdır? 1200 küsur dustım var ama bu rakam daha da yukarı çıkabiliri ki en azından düşgün iyi bir legendary yapayım yogg saron falan molten giant ve türevi kartlar var (mlten giantın kırılabilir bir art olduğunu var sayıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 yogg yapma moltenı keşke 1-2 ay önce kıraydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 daha yeni başladım eheh 1 ay bile olmadı hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 ildo su anda en temiz deck warlock zoo bak standart bi zo decki yap takıl iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 astral druid oynamayı seven biri olarak şu son brawl'a bayıldım :D warlock destesi yaptım bi tane ancient one'lı, y'shaarj'ın da yardımıyla pörtlettim 30/30'u sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 brawl da en rahat priest sanırım mindgames atıyorsun 4 manaya 10 luk birşey geliyor büyük ihtimalle. resurrect ile 2 manaya geri çıkartıyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 be mage detesi kurdum paro pyroblast falan koydum 10-11 oyunda questi tamamladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 brawla murloc shaman yaptım bi rakipten esinlenip,baya keyifli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 arenada 2. ci 12 win i aldım şu deckle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 8 mac ust uste shaman gelir mi abi yeter kusucam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 GONDARCENGIZ said: brawla murloc shaman yaptım bi rakipten esinlenip,baya keyifli :D mesaj kutun dolmuş 7 oldum bekliyorum nzoth hunter ile wild ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Mage : summoning stone + gerisi spell bastım 10 oyunda 1 defa falan kaybettim bende. Baya zevkli tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 tunch said: GONDARCENGIZ said: brawla murloc shaman yaptım bi rakipten esinlenip,baya keyifli :D mesaj kutun dolmuş 7 oldum bekliyorum nzoth hunter ile wild ^^ derken 3te0 ile 8e geri düştüm kötü oynasam gam yemiycem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 tunch sen 2 ay önce falan oyunu bırakmıyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 her gün tekrar tekrar bırakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar