Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 İnsan böyle bi tavern brawlda niye öyle bi deck oynar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 alıcan druidi, dayıcan baba kartları, 7 mana ve üstü, her tur 1 tane ine ine zaten board sende olucak ha ben zoo yapıp po/sf doomguard falan aynı turn 15 ve üstü vurmaya odaklanmıştım, 2. brawl da kaptım decki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 2 golden nedir ya,bana 6 aydır golden leg cıkmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Bana 3 senedir golden leg çıkmadı. İtlik yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 kaç senedir aydır haftadır legendary çıkmadığının önemi yok bu arada biliyonuz di mi :D kaç pack açtığınızla alakası var. Wishmaster said: İnsan böyle bi tavern brawlda niye öyle bi deck oynar ya benim deck için mi dedin adamın deck mi bilmiyom da, 2 tane daha geldi benzer şekilde warrior, onlarda eater of secrets görmedim tabii. biri çapulcuydu boulderfist ogre falan koymuş fakir :D ama topdeck gorehowl ile doomsayer'ımı patlatıp yendi :D diğeri normal control warrior stiliyle yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 sabonis said: kaç senedir aydır haftadır legendary çıkmadığının önemi yok bu arada biliyonuz di mi :D kaç pack açtığınızla alakası var. Abi düz mantıkla 3 senede epey bi pack açtığımı anlaman gerekiyor orada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 onun farkındayım canım o kadar da diil :D ama muhtemelen tahmin ettiğin kadar çok pack açmamışsındır. yaklaşık 14 legendary'de 1 falan golden oluyor çünkü. o kadar da düşük bi olasılık ki, 14 değil 30 legendary'n olsa hala 0 golden'ın olsa, variance'a göre baya olası bi durum hala. benim mesela 6 golden'ım varmış komple wild olarak bakınca, 70 civarı packten çıkan (adventure saymadan) legendary içinde. normal bi rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Çıkmadı mı çıkmaz abi. Şu kadar sayıdan sonra kesin bi tane veriyoz diye bi kural yok ne de olsa. RNG değil mi bu da? Belli kuralları var diyorsunuz da, golden için olduğunu sanmıyorum. Golden common gelip duruyor bana eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ooh millete golden thalnos'lar edwin'ler.... ben 40 dust açtım en son golden leg. Nozdormu çıkmıştı :D bi de tgt çıktığında golden justicar açmıştım ama fakir zamanlarımdı, normalini de açınca kırmıştım hemen. insan karta doydu mu golden kart da istiyor artık çok pislik iş heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Wishmaster said: Çıkmadı mı çıkmaz abi. Şu kadar sayıdan sonra kesin bi tane veriyoz diye bi kural yok ne de olsa. RNG değil mi bu da? Belli kuralları var diyorsunuz da, golden için olduğunu sanmıyorum. Golden common gelip duruyor bana eheh var kuralı :D normal legendary için 39 pack boyunca çıkmazsa 40. packte garanti legendary veriyor. tabii golden için öle bişe yok. şu 40 kuralı hariç gerisi komple rng zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Onu okumuştum burada da, golden için öyle bi kural yok dediydim. Sen niye yayın yapmıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 abi lower rankler o kadar saçma sapan decklerle dolu ki şu anda standartta resmen oynanmaz durumda oyun. reno cthun rogue nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 reno cthun rog eşşşek gibi zor bi deck. board clearı yok. early game'i rezalet. zaten rogun tamamının örligeymi rezalet. sırf miracle oynadım bu sezon rank5ledim. sadece warrior hunter geliyor veya tempo mage. hunterlara gelişine koyuyorum genelde ama warrior yenmek diye bişey yok. ÇOK inanılmaz gelecek kartlarda anca belki. cthun warrior zaten 10 armoru alırsa miracle ile nerdeyse mümkün değil kesmek. tempo warriorda şu anda oyundaki en cheat deck sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 alternatif deck arıyorum. 2 tane call of wild'a 800 dust vermek istemiyorum gerçekten. fandral yapabilirim. nedir druid'in durumu rank5'ten sonra? valid mi beast deck? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 shaman yap legandary si yok. CW ye karşı nzoth rogue baya iyi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 şamanla oynamayı reddediyorum. edit: eskiden secret palaya oynamayı reddettiğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Fandral muthis kart ama druid oynamayi sevmen lazim, ranked'de estireyim demekten ziyade. Ranked icin dust harcamak durumundaysan formul belli iste, warrior shaman zoo hunter, 4unden birini tamamlican :D Call of the wild resmen legendary spell, leg'leri dandik olup legendary niteliginde iki karti olan bi klas oldu hunter heh. Bu ay shaman dususte hunter yukseliste bu arada meta'da, ben de oylesine hunter oynuyodum (amacim golden.hero), bi baktim rank 2 olmusum lul Rank5-2 arasi kasaraktan 6.golden hero'mu yapacam anasini satayim, legendary olamadim hic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Vingthor said: şamanla oynamayı reddediyorum. edit: eskiden secret palaya oynamayı reddettiğim gibi Ama şamanlar seni şamar oğlanı yapıp oynamayı reddetmiyorlar nihahaha Bana bi tane budget paladin decki söylesenize şöyle kripptir trumptır iyi birinden. 2 haftadır oynamıyordum questlerimi yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 sanki onların dekleriyle oynayınca becerebiliyomuş gibi ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 24 saat üzerinden metayı tutan şöyle bi spreadsheet var. Sample size genelde 3k+ oluyor. (24 hrs). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 axedice said: Vingthor said: şamanla oynamayı reddediyorum. edit: eskiden secret palaya oynamayı reddettiğim gibi Ama şamanlar seni şamar oğlanı yapıp oynamayı reddetmiyorlar nihahaha Bana bi tane budget paladin decki söylesenize şöyle kripptir trumptır iyi birinden. 2 haftadır oynamıyordum questlerimi yapayım battle'netten yazayım sana akşam dürtersen, güzel bir budget paladin var, steward şartı var ama. hoş artık bütün paladinlerde steward şartı var. Bir de birşey soracağım, stewardlı paladin murloc decki nasıl? class spellini de 1/1 murloca çeviren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Undisclosed said: 24 saat üzerinden metayı tutan şöyle bi spreadsheet var. Sample size genelde 3k+ oluyor. (24 hrs). aha bunu reddit veya başka bi yerde görmüştüm sonra bakıcam diyip unutmuştum. baya güzel çalışma bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Wishmaster said: Sen niye yayın yapmıyon? ya ne bilim hiç içimden gelmiyo. yani aslında içimden geliyo da, sonra biliyorum ki düzenli olarak yapmayacağım, öle bi tip diilim. diyorum ki eh düzenli yapmayacaksam ne anlamı var falan, sürekli erteliyorum o yüzden. kısır döngüye giriyor sonra bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Düzeni salla ya. Nur cemalini görelim arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Flam said: axedice said: Vingthor said: şamanla oynamayı reddediyorum. edit: eskiden secret palaya oynamayı reddettiğim gibi Ama şamanlar seni şamar oğlanı yapıp oynamayı reddetmiyorlar nihahaha Bana bi tane budget paladin decki söylesenize şöyle kripptir trumptır iyi birinden. 2 haftadır oynamıyordum questlerimi yapayım battle'netten yazayım sana akşam dürtersen, güzel bir budget paladin var, steward şartı var ama. hoş artık bütün paladinlerde steward şartı var. Bir de birşey soracağım, stewardlı paladin murloc decki nasıl? class spellini de 1/1 murloca çeviren? expansion ilk çıktığında güzel iş yapıyordu, ortalıkta warrior yoktu, millet death's bite gitti diye warrior oynamıyordu pek. 1 hafta içinde warrior'lar artmaya başladığı anda o deck de bitti. çok fazla sayıda kıçı 1 olan minion var deckte, warrior üstünden geçiyor. baya gözü bağlı oynasa falan yener warrior, o derece. yoksa çok şeker deck, çok seviyorum ayrı konu. ortalıkta paladin yok şu anda pek, olanlar da nzoth. aggro pala falan iş yapamaz metadaki warrior oranıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar