Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 oveload yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 wild oynayan var mı? sundan soruyorum, acaba naxx legendary'lerini dust'ladınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Dustlama yarın öbür gün classic dedigimiz kartlar değişecek. Atmasyon örnek: Knife jugger gidecek ,yerine Sludge belcher gelicek + craft dışında satın alınmayan kart ileride değerli olur ne bileyim satıp matmak istersen hesabını... Bence dokunma ,koleksiyon her zaman kıymetlidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Loatheb disindakileri dustlamistim ben sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Masticore said: Dustlama yarın öbür gün classic dedigimiz kartlar değişecek. Atmasyon örnek: Knife jugger gidecek ,yerine Sludge belcher gelicek + craft dışında satın alınmayan kart ileride değerli olur ne bileyim satıp matmak istersen hesabını... Bence dokunma ,koleksiyon her zaman kıymetlidir :) böyle bir şey yok ya? klasikler ilk çıkanlar hep kalacak diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ahmedinejad said: Masticore said: Dustlama yarın öbür gün classic dedigimiz kartlar değişecek. Atmasyon örnek: Knife jugger gidecek ,yerine Sludge belcher gelicek + craft dışında satın alınmayan kart ileride değerli olur ne bileyim satıp matmak istersen hesabını... Bence dokunma ,koleksiyon her zaman kıymetlidir :) böyle bir şey yok ya? klasikler ilk çıkanlar hep kalacak diye biliyorum ben. Klasikler ilk cikanlar. Naxx kartlari standarta gelmeyecek bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Wishmaster said: oveload yalnız.. Isin kotu tarafi o zaten. Karta elden sahip olursa ilk turn koyar yere. 2. Turn pas gecse nolur gecmese nolur. 0 mana olmasi asiri sacma otesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 İşin esprisi o zati yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ahmedinejad said: Masticore said: Dustlama yarın öbür gün classic dedigimiz kartlar değişecek. Atmasyon örnek: Knife jugger gidecek ,yerine Sludge belcher gelicek + craft dışında satın alınmayan kart ileride değerli olur ne bileyim satıp matmak istersen hesabını... Bence dokunma ,koleksiyon her zaman kıymetlidir :) böyle bir şey yok ya? klasikler ilk çıkanlar hep kalacak diye biliyorum ben. olacak ileride!! kahinim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Bana da öyle geliyo. Adamların her sene 2şer expansionu bir daha dönmemek üzere standarttan kovacaklarını sanmıyorum. Kart biter lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 MasterHapLo said: Alayini dustladim ise yaramayan leg. Leri de dustliyorum. Hatta hic oynamayacagim classlarin tum kartlarini dustliyorum. Sonuc olarak 4 class top deck destem oldu gerisi yalan. Bunlarla da 5 yapip birakiyorum sezonda. Bence bosuna elinizde tutmayin adam gibi bi deste yapin dustlarla oyunun tadi ciksin. şu başlarda güzel bi taktik ama,sonraları ulan şu kartı keske dustlamasaydım diyosunuz,o class ı oynamak istediğiniz oluyo oyuna sararsanız elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Wild ladder rank 10dan sonra tamamen secret paladin vs anti-secret paladin seklinde. Kimle oynasan secret paladine gore techlemis destelerini ya da control priwst/warrior. Secret paladinle control warriora karsi nasil oynanacagini ogrensem legend olurum, ders verecek var mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 dragon druid'e sardım son 5 maçtır falan. zoo muhtemelen üstümden geçer ama daha zoo gelmdi :D yogg saroncu geldi bi tane. attığı yogg raven idol atıp, yogg almış otomatik olarak. şunun şansı kaç acaba :D :D yine de yendim hemi de lethal kaçırmama rağmen :D biri gelsin de zoo ile test ediim decki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 şu oyunda en büyük zevkim o dönemin en popüler no brainer decki neyse onu yenmek ya nzoth paladinle zoo dövmek priceless hele o board temizlemeyip face vurup 2 hp bırakıp well played cekince gelen forbidden healing var ya mpppppfffsss tadından yenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 bu arada nzoth pala vs aggro pala inandık aga http://i.imgur.com/vKFcdsN.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 kasmak isteyene şöyle bişe var. 16 liraya 25 pack satın alabiliyorsunuz, daha da gelmez böle fırsat :D https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/4npwv3/amazon_coin_25_worth_for_5/?sort=top ben beceremedim, amazon underground'dan yüklemedi hearthstone'u niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 O kadar dust'in var hala pack aliyosun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 16 liraya 25 pack almamak baya baya ciddi enayilik. normalde 40 pack 105 lira. 1 dürüm + kola fiyatına ciddi sayıda kart alıyorsun. dust'ları sonraki expansionlarda harcarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 cok kasıntıymış. birde almanya disindan olmuyor denmis yasak ban yersiniz vs demisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 thistle tea çok eglenceli sdf ahah 2. combo cok iyi undercity den doomhammer tea den buccaner sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Pis yahudi ,sen gelecek exp.'a da harcamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Pordakal said: Wishmaster said: oveload yalnız.. Isin kotu tarafi o zaten. Karta elden sahip olursa ilk turn koyar yere. 2. Turn pas gecse nolur gecmese nolur. 0 mana olmasi asiri sacma otesi onu demiyorum la, overload yerine oveload yazmışlar. yani uydurmasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Typodan mi anladin fake oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Fan made olduğunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Masticore said: Pis yahudi ,sen gelecek exp.'a da harcamazsın. meh 19 pack alabildim ben, düne yetişemediğim için. normalde promosyon vardı dün akşama kadar galiba daha çok pack alınabiliyordu. 16 liraya 19 pack de harika. keşke ayda 1 şöle pack alabilsek :D yeni deathwing ve tabii ki 2. boogeymonster'ım çıktı bu arada 19 packten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar