BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 aynen bende öyle yaptım turn 2 de elder indim adam turn ikide bi tane daha trogg inipo lightning boltyayınca boku cıktı aslında dövücektim anasını satıyım cthun kartları gelmedi tauntlu böcek efendisini inemedim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 aha artık satranç misali körlemesine mi oynuyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 3 aşşağı 5 yukarı ladderin belirli yerlerinde desteler genelde aynı oluyor, en azından izlediklerime göre durum bu MTG için de aynısı geçerliydi, ulusal sıralamada ilk 10daki oyuncuların destelerini neredeyse ezbere bilirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Malkorok'a bi ayar gelmiş sanki, sabah beri oynuyorum, 10 küsür sefer inmişimdir, rahat yarısı cursed blade geldi. Geçen sezeon full warrior oynadım nadiren geliyordu.Oyunda dünya kadar silah var, bir gördüğünü rahat bi 10 maç görmüyosun ancak bu cursed blade ard arda gelip duruyor. Sezonun ne nefret ettiğim dönemi, rank 17-14 arası sıkışmış bütün kontrol/C'thun warriorlar.Her maç 20 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Borastus said: aha artık satranç misali körlemesine mi oynuyorsunuz nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 körleme satranç'ta tahta resim falan yok adamlar direkt taşların ismini ve hareketini söyleyerek oynanıyor. burda da şimdi sadece kartların ismini yazınca o aklıma geldi. gerçi ben de binlerce maç yaptım şimdiye kadar hiç kartların isimlerine bakmam direkt text i okuduğumdan, biraz dikkat etsem öğrenirdim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Abi iyide oyunun ilk turu başka neye göre oynayacaksın ki? Maksimum bakacağın adam kaç tane kart mulliganladı ve top deck kartı mı attı yoksa elindekini mi ona bakarsın. yoksa oyunun en basit turnu 1 zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 bide abi saydığım kartların 3 tanesi classic 2.5 senedir oynadığımız kartlar (wrath coin wild growth) 1 tanesi direk shamanı değiştiren kart 2 3 exptir var sonuncusuda cthun oynayan herlkesin kullandığı bi kart hangi kart bilemiyosan google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 çevirisine bakma körleme deyince kötü birşey gibi geliyor ama, baya hayvani birşey aslında deyip konuyu kapatıyorum. warlock darkness renounce ile oynadım biraz baya eğlenceliymiş aslında deckimi full class kartları ile doldurup oynayasım var iki tane birden koymak mantıklı değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 o konuda benim kafamı karıştıran tek şey zaten her bi şey random olan oyunda classıda random yapmak şart mı bunun içinde renounce gelene kadar kötğü kartlar oynamak zorundasıj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 BonePART said: tauntlu böcek efendisi bu hangi kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Obsidian Destroyer sanırım bahsettiği kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 5/7 tauntu varya druid in o'dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Böcek efendisi diyor adam ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Spyro said: BonePART said: tauntlu böcek efendisi bu hangi kart http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/289/217/35201.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Nekro said: 5/7 tauntu varya druid in o'dur. Arakkoalar kuş adam aga. Böcek değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 la biraz oyniim dedim. olamaz lan böle bişe. karşıma 4 tane zoo geldi, hepsi ilk 6 turda 6'şar tane 1 drop oynadılar. olm doşşank mı geçiyorsunuz lan. ben de zoo oynuyorum bu arada yani. bana niye 1-2 tane 1 drop geliyor. 2 abusive çekmek gerçekten inanılmaz bu arada zoo vs zoo matchup'ında. direk board'u alıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 zoo desteye doom koyamayı denesenize tam makara olur 10. turn e kadar dayanabilirseniz tabi fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 harbi bu ranked beni 50 kat fazla delirtiyor lan arena'dan....... 10 maçın 3'ünde 2. turda elimde fiery waraxe gelmiş sadece. Hele son maç zoo'ya karşı... Hem waraxe yok hem de deckte çekmek istemediğim 3 kartı ilk 4 turda çekiyorum (Grom ve grim Patron) Sonra da warrior'a karşı oynarken Dark Peddler'dan Reliquary Seeker alan maldonadoya yeniliyorum. bu arada evet Reliquary Seeker, Warrior'a karşı alınacak en kötü kartlardan biri. çünkü 6 minion olması neredeyse imkansız warrior'a karşı. ama işte o kadar kötü çektim ki tempo warrior ile rakip 6 minion'a çıkabildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 son 14 kartıma 2 entomb 2 sw death koyan rng yinin eline saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Kritik kartlarimin (misal gadgetzan) cifter halde son 10 kartimda kalmasini her defa yazsam heralde simdi 469.sayfadaydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 yav said: Kritik kartlarimin (misal gadgetzan) cifter halde son 10 kartimda kalmasini her defa yazsam heralde simdi 469.sayfadaydik abartmayalım 4 tane karttan bahsetmiş, %1.5 ihtimal falan 4 kartın son 14 kart içinde kalması. sana da şu olay toplam 10bin hearthstone maçı attıysan bile hayatın boyunca, toplam 150 kere olmuştur anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Abi en üzücü olan paladin oynarken son kartın lay on hands gelmesi. Ne heal'ından faydalanabiliyosun ne card drawundan. Direk çöp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Offf son kart lay on hand harbi küfür yemişsin gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 divine favor son kart da fena. eee, nereme sokiim şimdi bunu ben hissiyatı oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar