Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aynen bende öyle yaptım
turn 2 de elder indim
adam turn ikide bi tane daha trogg inipo lightning boltyayınca boku cıktı
aslında dövücektim anasını satıyım cthun kartları gelmedi
tauntlu böcek efendisini inemedim bi türlü
Mesaj tarihi:
3 aşşağı 5 yukarı ladderin belirli yerlerinde desteler genelde aynı oluyor, en azından izlediklerime göre durum bu

MTG için de aynısı geçerliydi, ulusal sıralamada ilk 10daki oyuncuların destelerini neredeyse ezbere bilirdik
Mesaj tarihi:
Malkorok'a bi ayar gelmiş sanki, sabah beri oynuyorum, 10 küsür sefer inmişimdir, rahat yarısı cursed blade geldi. Geçen sezeon full warrior oynadım nadiren geliyordu.Oyunda dünya kadar silah var, bir gördüğünü rahat bi 10 maç görmüyosun ancak bu cursed blade ard arda gelip duruyor.

Sezonun ne nefret ettiğim dönemi, rank 17-14 arası sıkışmış bütün kontrol/C'thun warriorlar.Her maç 20 dakika.
Mesaj tarihi:
körleme satranç'ta tahta resim falan yok adamlar direkt taşların ismini ve hareketini söyleyerek oynanıyor. burda da şimdi sadece kartların ismini yazınca o aklıma geldi.

gerçi ben de binlerce maç yaptım şimdiye kadar hiç kartların isimlerine bakmam direkt text i okuduğumdan, biraz dikkat etsem öğrenirdim hemen.
Mesaj tarihi:
Abi iyide oyunun ilk turu başka neye göre oynayacaksın ki? Maksimum bakacağın adam kaç tane kart mulliganladı ve top deck kartı mı attı yoksa elindekini mi ona bakarsın. yoksa oyunun en basit turnu 1 zaten.
Mesaj tarihi:
bide abi saydığım kartların 3 tanesi classic 2.5 senedir oynadığımız kartlar (wrath coin wild growth)
1 tanesi direk shamanı değiştiren kart 2 3 exptir var
sonuncusuda cthun oynayan herlkesin kullandığı bi kart
hangi kart bilemiyosan google.
Mesaj tarihi:
çevirisine bakma körleme deyince kötü birşey gibi geliyor ama, baya hayvani birşey aslında deyip konuyu kapatıyorum.

warlock darkness renounce ile oynadım biraz baya eğlenceliymiş aslında deckimi full class kartları ile doldurup oynayasım var iki tane birden koymak mantıklı değil sanırım.
Mesaj tarihi:
o konuda benim kafamı karıştıran tek şey zaten her bi şey random olan oyunda classıda random yapmak şart mı
bunun içinde renounce gelene kadar kötğü kartlar oynamak zorundasıj
Mesaj tarihi:
la biraz oyniim dedim. olamaz lan böle bişe. karşıma 4 tane zoo geldi, hepsi ilk 6 turda 6'şar tane 1 drop oynadılar. olm doşşank mı geçiyorsunuz lan. ben de zoo oynuyorum bu arada yani. bana niye 1-2 tane 1 drop geliyor. 2 abusive çekmek gerçekten inanılmaz bu arada zoo vs zoo matchup'ında. direk board'u alıyor..
Mesaj tarihi:
harbi bu ranked beni 50 kat fazla delirtiyor lan arena'dan.......

10 maçın 3'ünde 2. turda elimde fiery waraxe gelmiş sadece. Hele son maç zoo'ya karşı... Hem waraxe yok hem de deckte çekmek istemediğim 3 kartı ilk 4 turda çekiyorum (Grom ve grim Patron) Sonra da warrior'a karşı oynarken Dark Peddler'dan Reliquary Seeker alan maldonadoya yeniliyorum.

bu arada evet Reliquary Seeker, Warrior'a karşı alınacak en kötü kartlardan biri. çünkü 6 minion olması neredeyse imkansız warrior'a karşı.

ama işte o kadar kötü çektim ki tempo warrior ile rakip 6 minion'a çıkabildi :D
Mesaj tarihi:
yav said:

Kritik kartlarimin (misal gadgetzan) cifter halde son 10 kartimda kalmasini her defa yazsam heralde simdi 469.sayfadaydik

abartmayalım 4 tane karttan bahsetmiş, %1.5 ihtimal falan 4 kartın son 14 kart içinde kalması.
sana da şu olay toplam 10bin hearthstone maçı attıysan bile hayatın boyunca, toplam 150 kere olmuştur anca :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...