BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 ya gençler ben bu adventurelardan birini alacam da hangisini alayım? mainim mage şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 metada şu anda ne varsa onu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Adam metayı soruyor zaten. League of Explorersı al ildo, hem adventure hem de kartları kullanılıyor. Mage falan class çok fark etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Blackrock muntainde sadece ilk wingi al, gerisi salla. Sonuçta emperor için daha en az 6 ay var, 6 ay boyunca kullanırsın. LoE'yi komple al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Borlach said: arena için yardımcı app'ler var, onları kullanarak arena atabilirsin. sana hem arena mekaniğini anlayabilmen hakkında fikir verir, hemde öğrenene kadar 5-6 win aralığında tutunmana yardımcı olur. pek bilmeden 5-6 winde tutunuluyorsa ben boşuna arena yapmayayım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 yeni başlayan (mesela 1 aylık) biri sadece arena yardımcısı kullanarak 5-6 arası ortalama tutturamaz arena'da. dünyanın en iyileri 6.8-7.2 falan civarında seyrediyor zaten yani... Wishmaster said: sabo niye stream yapmıyosun? bugün yapıcam, yeniden başlıcam. yapmazsam başıma ekşiyin, küfür edin vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 4 bile tuttursam pek zarar etmem aslında. ama old gods icin 65 pack actım, gelecek pack'ten ise yarar kac tane kart duser bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Borastus said: Borlach said: arena için yardımcı app'ler var, onları kullanarak arena atabilirsin. sana hem arena mekaniğini anlayabilmen hakkında fikir verir, hemde öğrenene kadar 5-6 win aralığında tutunmana yardımcı olur. pek bilmeden 5-6 winde tutunuluyorsa ben boşuna arena yapmayayım artık. tutunursun dememişim, tutunmana yardımcı olur demişim. :) yani mekaniği çözer, hangi klassla nasıl bir curve ile oynaması gerektiğini anlar, kart kalitesini anlar vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 anladım, diyecegim arena eskisi gibi değil bilmiyorum belki eskisi gibi çok yeni oyuncu başlamadığındandır önceden rahat 5 yaparken artık 3 e gelince seviniyorum bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 akşamları ben de yapıyorum kızlar beklerim 10 gibi başlıyor genelde nick: devilmanta06 gerçi bu gün "got" izlicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Borlach said: Borastus said: Borlach said: arena için yardımcı app'ler var, onları kullanarak arena atabilirsin. sana hem arena mekaniğini anlayabilmen hakkında fikir verir, hemde öğrenene kadar 5-6 win aralığında tutunmana yardımcı olur. pek bilmeden 5-6 winde tutunuluyorsa ben boşuna arena yapmayayım artık. tutunursun dememişim, tutunmana yardımcı olur demişim. :) yani mekaniği çözer, hangi klassla nasıl bir curve ile oynaması gerektiğini anlar, kart kalitesini anlar vs vs. hangi app? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 sabonis said: yeni başlayan (mesela 1 aylık) biri sadece arena yardımcısı kullanarak 5-6 arası ortalama tutturamaz arena'da. dünyanın en iyileri 6.8-7.2 falan civarında seyrediyor zaten yani... Wishmaster said: sabo niye stream yapmıyosun? bugün yapıcam, yeniden başlıcam. yapmazsam başıma ekşiyin, küfür edin vs. Dün kripp 5 arena üst üste 12-0 yaptı, adam en iyi arena oyuncusu HS nin. Hmppffs, moneystone kripp için artık ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 o ya çok şanslı oluyo ya çok şanssız üst üste 1-3 2-3 yaptıgını cok izledim,ama harbi her kartı her olasılıgı hesaplıyo herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 yanlis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Glatheros said: hangi app? http://www.heartharena.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Sabahattin abi nerde yayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 OTK warrior beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Sabahattin abi, madem yayın yapmayacaktın, neden kendini bize bu kadar sevdirdin? Şimdi çekip gi..ssdlkgjşsdkg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Wishmaster said: Sabahattin abi, madem yayın yapmayacaktın, neden kendini bize bu kadar sevdirdin? Şimdi çekip gi..ssdlkgjşsdkg ene dün görmemişim. ya sokucam net yayın yapıcam dediğim gün internetim pörtledi anasını satiim. argh. sana özel mesaj atacam bugün açınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 sabo bi de ortamın loş, zaten depresif stream yapıyorsun ağlamaya müsait, ışığı artır, daha interaktif ol ne bileyim meme aç falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Onu ben yaparım ya. Madem sabo da meydanı boşalttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 dün akşam Spyro sempai koçluğunda ilk arenama çıktım W-L-W-W durumdayız şimdilik bu akşam devam edeceğiz umarım bi 6W görürüm eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 ben oyun oynayamıyorum artık yaa. 15 dk dan sonra sıkılıyorum. Anca muhabbet edip izleyebilirim. Hs o yüzden ideal geliyor. O zaman hadi yayın Sabo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Arma said: ben oyun oynayamıyorum artık yaa. 15 dk dan sonra sıkılıyorum. Anca muhabbet edip izleyebilirim. Hs o yüzden ideal geliyor. O zaman hadi yayın Sabo tamam açıyorum. 17 gündür mü ne arena yapmamıştım, 2-3 tane deneme arenası yaptım. şimdi 4-1 ortalama bi mage deckim var muhtemelen 5-6 biter. bi tuvalet su molası falan verip açarım 20 dakkaya falan. bi de arkamdaki yatak falan dağınık baya onu bi topliim vs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 geç kaldın yatarım ben birazdan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar