Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Borlach said:

arena için yardımcı app'ler var, onları kullanarak arena atabilirsin. sana hem arena mekaniğini anlayabilmen hakkında fikir verir, hemde öğrenene kadar 5-6 win aralığında tutunmana yardımcı olur.

pek bilmeden 5-6 winde tutunuluyorsa ben boşuna arena yapmayayım artık.
Mesaj tarihi:
yeni başlayan (mesela 1 aylık) biri sadece arena yardımcısı kullanarak 5-6 arası ortalama tutturamaz arena'da. dünyanın en iyileri 6.8-7.2 falan civarında seyrediyor zaten yani...

Wishmaster said:

sabo niye stream yapmıyosun?

bugün yapıcam, yeniden başlıcam. yapmazsam başıma ekşiyin, küfür edin vs.
Mesaj tarihi:
Borastus said:

Borlach said:

arena için yardımcı app'ler var, onları kullanarak arena atabilirsin. sana hem arena mekaniğini anlayabilmen hakkında fikir verir, hemde öğrenene kadar 5-6 win aralığında tutunmana yardımcı olur.

tutunursun dememişim, tutunmana yardımcı olur demişim. :)

yani mekaniği çözer, hangi klassla nasıl bir curve ile oynaması gerektiğini anlar, kart kalitesini anlar vs vs.
Mesaj tarihi:
Borlach said:

Borastus said:

Borlach said:

tutunursun dememişim, tutunmana yardımcı olur demişim. :)

yani mekaniği çözer, hangi klassla nasıl bir curve ile oynaması gerektiğini anlar, kart kalitesini anlar vs vs.

hangi app?
Mesaj tarihi:
sabonis said:

yeni başlayan (mesela 1 aylık) biri sadece arena yardımcısı kullanarak 5-6 arası ortalama tutturamaz arena'da. dünyanın en iyileri 6.8-7.2 falan civarında seyrediyor zaten yani...

Wishmaster said:

sabo niye stream yapmıyosun?

bugün yapıcam, yeniden başlıcam. yapmazsam başıma ekşiyin, küfür edin vs.

Dün kripp 5 arena üst üste 12-0 yaptı, adam en iyi arena oyuncusu HS nin. Hmppffs, moneystone kripp için artık ama olsun.
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Sabahattin abi, madem yayın yapmayacaktın, neden kendini bize bu kadar sevdirdin? Şimdi çekip gi..ssdlkgjşsdkg

ene dün görmemişim. ya sokucam net yayın yapıcam dediğim gün internetim pörtledi anasını satiim. argh. sana özel mesaj atacam bugün açınca :D
Mesaj tarihi:
ben oyun oynayamıyorum artık yaa. 15 dk dan sonra sıkılıyorum. Anca muhabbet edip izleyebilirim. Hs o yüzden ideal geliyor. O zaman hadi yayın Sabo
Mesaj tarihi:
Arma said:

ben oyun oynayamıyorum artık yaa. 15 dk dan sonra sıkılıyorum. Anca muhabbet edip izleyebilirim. Hs o yüzden ideal geliyor. O zaman hadi yayın Sabo

tamam açıyorum. 17 gündür mü ne arena yapmamıştım, 2-3 tane deneme arenası yaptım. şimdi 4-1 ortalama bi mage deckim var muhtemelen 5-6 biter. bi tuvalet su molası falan verip açarım 20 dakkaya falan. bi de arkamdaki yatak falan dağınık baya onu bi topliim vs :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...