aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 cthun girdim, bi oyun tuttu, pack cepte gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Druid innervate + chromaggus Coin sendeyse ilk el 8 mana ile başlıyorsun sonrası şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 arcane missilles + mana wrym'le aldım paketimi. oynadığım en saçma brawl'lardan biriydi galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 sabonis said: bi kız arkadaşı izledim Etheral Arcanist + Ice Block yapmış, ağzına sıçıyor gibi milletin. nasıl yenilir pek bilemedim. ben de mana wyrm + frostbolt ile aldım ilk maçımı. o mana wyrm için zaten ilk turnler de cevap bulunamazsa çok fena can yakıyo, coin di arcane missiles di, frostbolt falan bi yardırmaya başlıyolar, çok fena çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 sabonis said: bi kız arkadaşı izledim Etheral Arcanist + Ice Block yapmış, ağzına sıçıyor gibi milletin. nasıl yenilir pek bilemedim. ben de mana wyrm + frostbolt ile aldım ilk maçımı. naturalize coldlight oracle a karşı bir şansı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 mechwarper mech gorilla ile druid mill en iyi 2 combo, mill in antisi de sanırım prep headcrack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Innervate + Rage Bound Innervate + Oracle Mechwarper + Hunterın mechlere +2 ATT veren MECH En güzelleri, Rage Bound benden başka oynayan denk gelmedim henüz, stabil değil ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 quickshot+annoy a ton kaptım decki ama hunter genede igrenc bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Fiery Bat + Brave Archer da fena olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Innervate + Y'Shaarj daha iyimiş ilk turn de iki tane 10 a 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 mech warper + metaltooth leaper 2. turn lethal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Warrior ile üç kişiyi pattis ettim. Upgrade+1/3 weapon veren 1 manalık minionlu deckle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 yeni girdim oyuna ama çok iyi brawl olmuş bence ya. acayip kombinasyonlar var. şimdi bi tanesi beni ice block+forgetten torch ile dövdü. bi warlock soul fire+fist of jaraxxus ile karşıma geldi nerdeyse alıyodu oyunu falan. iyi olmuş bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 galiba ilk defa bu kadar çeşitli bi tavern brawl görüyoruz ya. normalde 2-3 saat içinde ne deck imba ise ortaya çıkar ve milletin %50'si falan onu oynardı. 6 kere girdim, 8 kere de başkalarını izledim, tıpatıp aynı kartların kombosunu oynayan 1 kişi bile olmadı henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 her türlü mechwarperlı deckler op duruyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 adam diyorum forgetten torch ve ice block la dövdü beni. ice block varken mech warper naapsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 coinle başlayıp 2. turn lethal koyuyorsun sahaya. adamın her tur cekmesi gerek 1 kere cekemezse gg oluyor direk. gelmedi hiç ice block deck bilmiyorm ama mech op as fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Borlach said: adam diyorum forgetten torch ve ice block la dövdü beni. ice block varken mech warper naapsın :D ben az önce dövdüm torch ice blocklu adamı mech warper + hunter mechi ile. 3 veya 4. turn'de patlattım iceblock. sonra 6 tur üst üste koydu iceblock. ama 7. gelmedi eline gg. çok erken patlatırsan dövebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ilk oyun forbidden shaping + mind vision yaptım aldım packi güzel brawl olmuş bayagı çeşit var sahada selfless hero + redemption denedim sonra pek olmadı gibi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Zapomatic rockbiter SMOrc 100% win rate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ulan brawl destesinden molten giant ve king krush çıktı. sevindim havadan 400 dust geldi diye, 100 dust veriyo ya pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 evet 10unda bitti full dust olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Coldlight Oracle + Innervate ve Coldlight Oracle + Neutralize denedim. ikiside gayet güzel mill liyor. Innervate li olanda daha ilk turnden kartları yanmaya başlıyor falan adamın. board full 2/2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 meta'dan yana sıkıntı çekenler, ve nasıl oynanması gerektiğini bilenler acilen freeze mage'e geçmeli bence. saçma bir şekilde dövüyorum rakipleri. full aggro shamanlar fena dövüyordu ama hafif midrange'imsi shamanlar türedi, onları daha rahat dövüyorum gibi. nzoth paladin %50'ye yakın. zoolock ile miracle rogue var etrafta baya mesela onların çıtır çerez oluyor benim için. hele cthun druid, dragon priest falan of of of. gözünüz kapalı falan yenmeniz lazım. her zamanki gibi en büyük sıkıntı cthun/control warrior. geçen sezonun son günlerinde geçmiştim, o zamandan beri 32-11'miş mesela deckin skoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ben nzoth paladine emperor ve 2 mana "drink with me friend" kartını da koydum. bol bol heal ve removal da var zaten, oyunda kontrol tamamen bende oluyo nerdeyse. bide emperorla 9 mana nzoth ve 1 mana brew elime geri yolluyorum, direk concede geliyo. concede cekmeyenleride yavaş yavaş sindire sindire bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar