aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 arena parasi biriktiremiyorum bi turlu, 100 oldu mu hemen pack aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Heal bot op yea diyordunuz priest warrior falan bir turda 20 healliyor. Ne güzel oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 mulgear6 said: güzel deck yeni kanser paladin pataklıyo serisinden Aynen cok iyi bu. Bugun bi kac kere karsilastim, tokatliyo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 olm para gonderin de bi arenaya girim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Fakir agro desteleri ile kassana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 brannli cthun decki de güzel oluyo, ufak minionlar 2-3 olunca brann üstüne atıyosun +2/+2 leri, 4'er 4'er bufflanıyo. bide cthun ölünce decke atan kart var, onu da cthun ölmeden oynamıyom. şimdilik priest control-cthun ve pala nozth ile coşuyorum. bakalım ilerde neler olucak görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 var mi link, bakam. Borlach said: Fakir agro desteleri ile kassana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 GONDARCENGIZ said: Kaede said: 100 pack civarı açtım 3 legendary çıktı what the fuck https://pbs.twimg.com/profile_images/505877362873880576/mC7cTyN3.jpeg abi şaka maka değil cidden 100ü geçti açtığım paket bugünkülerle ve aynısından çıktı da kırdım durumu da yok http://i.imgur.com/mYb2r6T.jpg faking blizord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paladinde nedense renozoth decki kurdum. Baya iş yapıyor ama 2x aldor,keeper,truesilver vs kullansam daha iyi olmaz mı diye düşünmüyor değilim. Ama reno da bildiğiniz reno yani, oyun döndürüyor. deck Equality(Board control) Acidic Swamp Ooze(silahlar her zamanki gibi varlığını sürdürüyor) Doomsayer(Board control) Knife Juggler(Justicar ile sinerjisi var da, earlyde gelince artık salıyorum direk ortaya.) Loot Hoarder(Draw) Wild Pyromancer(Equ kombosu için bile yeter.) Acolyte of Pain(Draw) Aldor Peacekeeper(Olmazsa olmaz.) Brann Bronzebeard(MCT, Argus, Kodo, Tuskar, N'Zoth ile sinerji) Mind Control Tech(Baya iş yaptı) Truesilver Champion(Lazım) Blessing of Kings(Faydalı) Consecration(Aoe) Hammer of Wrath Defender of Argus(Anti aggro) Keeper of Uldaman(Olmazsa olmaz) Murloc Knight(Board Contol) Spellbreaker(Silence) Solemn Vigil(Draw) Mukla's Champion(Justicar ile baya iş yapıyor öyle demeyin.) Stampeding Kodo(old school yeah) Tuskar Jouster(heal) Justicar Trueheart (Sinerjisi bol) Reno Jackson ( Oyunun kaderini değiştiriyor.) Sylvanas Windrunner( :) ) The Black Knight (Tekrar metaya girdi.) Lay on Hands (Heal&Draw) Tirion Fordring ( :) ) N'Zoth, the Corrupter( :) ) Sea Giant(Justicar ve Murloc Knight ile Sinerji) BGH ekleyebilirim belki. Humility düşünmüyorum. Önerisi olan var mı? Baya hoş oldu aslında. Win Rate fena değil. Hammer of Wrath ile de mana wyrmleri ve şu 1 manalık kanser shaman minionu arkada kalınca çekebiliyorsun. Kart da çektiriyor. Birkaç çıkarılabilir kart var aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 MCT brann ile 4 ten tekini aldıktan sonra bi tane daha alıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Kendim denk gelmedim ama almaması lazım. 4 or more diyor, onu işletecek ikinci defa sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Longshanks said: MCT brann ile 4 ten tekini aldıktan sonra bi tane daha alıyor mu? nope. 5 tane varsa 2 tane alır. 4 varsa 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Longshanks said: MCT brann ile 4 ten tekini aldıktan sonra bi tane daha alıyor mu? 6 tane rakip minion varsa alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 aquila said: var mi link, bakam. Borlach said: Fakir agro desteleri ile kassana. Telefondayim simdi. Ama hearthpwn da var bir sürü. Bi kac sayfa once harir'in linkledigi bi deste var mesela. O olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 yarisi yok o kartlarin ya asdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 genşler old gods ile çok uzun süredir ilk kez warrior seçtim arena'da, 9-1 oldu, buyrun devamını beraber getirelim sonrasında da bi arena daha yaparım: https://www.twitch.tv/sabocano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ooo sana rakip olarak ace'de yayın açmış. @akila: budget face hunter falan var bir sürü ya. yap işte birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 renonun cok ozelligi kalmadi paladin - forbidden healin ile mac boyunca korkunc value aliyor, LoH ve lightlord ekleyince filan renodan kat kat fazla heal cakabiliyorsun priest alchemist ile delirtiyor, cthun deckinde illa brann oluyor zaten heh warriorda masallah justicar op dioduk yeni cthun karti ile armor miciyor resmen, exp oncesi goremedigim sacma armor rakamlari gordum cthuna nerf sart gibi ya, 2/2 baslasa anca dengelenir asdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 baslamasi degil de, +2/+2 vermesin her kart mesela. 10 armor/heal verenleri de 5'e cek, yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 +1 olsa bile cok rahat ulasiyorsun 10 a ama ciddi bi nerf sart hani yoksa butun meta aggro vs cthun olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=b0FU2i4oixo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 abi az önce legend olmuş adam karşımda arenada cursed blade oynadı wtf.. random bişeyden de gelmedi direk picklemiş adam asdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 deathwing duplicate ilginç, kendisini sokuyor oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 paladin decki baya kanser ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 kardes kartlar kurba olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar