-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 15 pack açtım, 7 - 8 tane epic düştü. 2 legendary. gold twin emperor vek'lor the boogeymaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 oha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ne oha ne :D adam neredeyse seninle aynı oran açmış ama onun sample aşırı ufak. sen aynı oranı 160 pack'e yaydın. bre deyyus :D gerçi golden açmış ama kırılacak bir golden değil ki. kullanacak onu seve seve :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 deno bizi trolluyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 renolock katun matun dinlemiyor akıyor rank 11 deyim bakalım nereye gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 sabonis said: gerçi golden açmış ama kırılacak bir golden değil ki. kullanacak onu seve seve :D Ne güzel işte. Golden Tiriyonum var. Tüh kullanacağım legendary golden çıktı diye üzüldüğümü hiç hatırlamıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 afedersiniz first world problem da bunu napıyım şimdi ben sanırım düzünü patlatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 bana da iyi düşmüş bu arada 80 pack 1 golden 5 düz leg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ben de yazayım. 64 pack 2 düz 1 golden legendary huhuran-boogeymonster-golden soggoth meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Hem golden hem düz aviana vardı bende. Goldenı roketledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 aviana patlatılır da twin emp oynanıcak bütün cthun decklerinde tatlış duruyo seviyorum ben öyle goldendan golden spawnlayan şeyleri shredder unstable portal vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 abi... gerçekten böyle bir şeyin olma ihtimali nedir birisi söylesin ya - Elimde 2 vuran weapon var, rakip 2 hp'de, deckinde 20 kart var. Topdeck Healbot çekiyor. - Drakonid Crusher iniyorum, rakip 10 ve Coldarra Drake'i var. Arcane Intellect into Azure Drake into Unstable Ghoul. - Benim deckimde 14 kart var 6'sı lethal sağlıyor bana. Tabii ki gelmiyorlar. - Bir de adamın elinde 2 fireball varmış, Drakonid Crusher'ı öldürmek için kullanmayıp Azure Drake denemiş. Nasıl bir kafa anlamak mümkün değil. Ya Coldarra + 3 ping ile öldürmen lazım Drakonid'i, ya da fireball atman lazım. Adamın yaptığı şey sadece 2 manalık taunt veya frostbolt çekerse işe yarar ve çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 sabonis said: abi... gerçekten böyle bir şeyin olma ihtimali nedir birisi söylesin ya - Elimde 2 vuran weapon var, rakip 2 hp'de, deckinde 20 kart var. Topdeck Healbot çekiyor. deckinde olması çok düşük ama eğer deckinde varsa çekmesi 1/20 ^_^ - Drakonid Crusher iniyorum, rakip 10 ve Coldarra Drake'i var. Arcane Intellect into Azure Drake into Unstable Ghoul. - Benim deckimde 14 kart var 6'sı lethal sağlıyor bana. Tabii ki gelmiyorlar. 4/7 şansla lethalın yok o da ~57% - Bir de adamın elinde 2 fireball varmış, Drakonid Crusher'ı öldürmek için kullanmayıp Azure Drake denemiş. Nasıl bir kafa anlamak mümkün değil. Ya Coldarra + 3 ping ile öldürmen lazım Drakonid'i, ya da fireball atman lazım. Adamın yaptığı şey sadece 2 manalık taunt veya frostbolt çekerse işe yarar ve çekiyor. arena oynayan adamların yarısı mal (ben dahil) bazen olmayınca olmuyo şans diyip geçmek gerek (söylemesi yapmasından daha kolay tabi çok tuzluyum bu aralar HS'da) adam 5 turda 3 tane dark peddler indi yani gördün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Aceace said: sabonis said: gerçi golden açmış ama kırılacak bir golden değil ki. kullanacak onu seve seve :D Ne güzel işte. Golden Tiriyonum var. Tüh kullanacağım legendary golden çıktı diye üzüldüğümü hiç hatırlamıyom. sen dün sağlam içmiştin, geceden kalmasın heralde :D çok basit anlatıyorum. - İstediğin garanti kullanacağın legendary Golden çıktı, hayatta kullanmayacağın legendary normal çıktı. Boktan olanı kırdın ve artık elinde 1 adet kullanacağın legendary ile 400 dustun var. vs - İstediğin garanti kullanacağın legendary normal çıktı, hayatta kullanılmayacak bir legendary golden çıktı, kırdın, 1600 dust'ın var. Yani başka bir deyişle 2 tane istediğin ve full kullanacağın legendary'n var. Üstteki senaryoyu, alttakine tercih edecek adamın aklından şüphe etmek lazım. He zaten koleksiyon full'dür o zaman ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 317 deck açtım 3 golden leg bide bütün leg çıktı çok az kart eksik çok az dust geldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 daha ne full koleksiyon yapmışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 sabonis said: abi... gerçekten böyle bir şeyin olma ihtimali nedir birisi söylesin ya - Elimde 2 vuran weapon var, rakip 2 hp'de, deckinde 20 kart var. Topdeck Healbot çekiyor. - Drakonid Crusher iniyorum, rakip 10 ve Coldarra Drake'i var. Arcane Intellect into Azure Drake into Unstable Ghoul. - Benim deckimde 14 kart var 6'sı lethal sağlıyor bana. Tabii ki gelmiyorlar. - Bir de adamın elinde 2 fireball varmış, Drakonid Crusher'ı öldürmek için kullanmayıp Azure Drake denemiş. Nasıl bir kafa anlamak mümkün değil. Ya Coldarra + 3 ping ile öldürmen lazım Drakonid'i, ya da fireball atman lazım. Adamın yaptığı şey sadece 2 manalık taunt veya frostbolt çekerse işe yarar ve çekiyor. bugün arka arkaya 3 turn totemic attı adam, 2 tane totem golem 1 tane de mana tide geldi ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 mulgear6 said: daha ne full koleksiyon yapmışsın :D Tempo mage için gerekli kartlar çıkmadı yeni tome bide 0 manalık flame craftladıö :D rank2 de kaldım pes ettim gene shaman paladin bokundan kurtulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Sparkcaster said: sabonis said: abi... gerçekten böyle bir şeyin olma ihtimali nedir birisi söylesin ya - Elimde 2 vuran weapon var, rakip 2 hp'de, deckinde 20 kart var. Topdeck Healbot çekiyor. - Drakonid Crusher iniyorum, rakip 10 ve Coldarra Drake'i var. Arcane Intellect into Azure Drake into Unstable Ghoul. - Benim deckimde 14 kart var 6'sı lethal sağlıyor bana. Tabii ki gelmiyorlar. - Bir de adamın elinde 2 fireball varmış, Drakonid Crusher'ı öldürmek için kullanmayıp Azure Drake denemiş. Nasıl bir kafa anlamak mümkün değil. Ya Coldarra + 3 ping ile öldürmen lazım Drakonid'i, ya da fireball atman lazım. Adamın yaptığı şey sadece 2 manalık taunt veya frostbolt çekerse işe yarar ve çekiyor. bugün arka arkaya 3 turn totemic attı adam, 2 tane totem golem 1 tane de mana tide geldi ağlama öncelikle son 10 gündeki saçmalıkları yazsam ansiklopedi olur buraya. Mesela dün oldu aynı dediğin şey bana. 3 diil, 2 kere attı 1 flametongue 1 totem golem geldi. Üstüne de Lightning Storm attı ve çok vurması gereken 2 minion'a çok vurdu. Üstümden geçti sonra da. bir de sıkıntı şu, sana karşı healing totem de gelse kaybedecen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Borlach said: deno bizi trolluyo bence. niye troll'liyim yav. iş yerinde telefondayken açtım, screenshot alamadım servisi kaçırmıyım diye sdf. buyurun ss'ler, bizde yalan yok GARDAŞ. 15 pack'den çıktığını ispat edemem tabi. http://imgur.com/G5oMMSI http://imgur.com/LySWpY1 http://imgur.com/JI8Uh7w http://imgur.com/JI8Uh7w http://imgur.com/JI8Uh7w http://imgur.com/JI8Uh7w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Lan QQnuz QQya benzesin biraz. AZ ONCE AYNI TURNDE ONCE ALEXTRASSA SONRA CTHUN YEDIM. Herif Wilfred ile Cthun cekmis!!! Zirlayacak birisi varsa o da benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 nzoth pala aşırı op, secret pala ve aggroyu toplayıp 10'la çarpsak bu kadar op olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 100 pack civarı açtım 3 legendary çıktı what the fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Kaede said: 100 pack civarı açtım 3 legendary çıktı what the fuck https://pbs.twimg.com/profile_images/505877362873880576/mC7cTyN3.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 güzel deck yeni kanser paladin pataklıyo serisinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar