sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 k1nJo said: ben kendimi aşırı trade yapan biri olarak görürdüm ama senin de benden eksik yanın yokmuş. bugün bi shredder'ını ooze'la tradeledin mesela bana biraz gereksiz geldi. gerçi karşıda paladin vardı sanırım, paladine karşı board temizlemeyi seviyorum demiştin ama yine de gereksizdi bence. Bunları izlerken eleştirin de muhabbet olsun fikir teatisi olur. Asıl kastettiğim stream için yani az konuşuyorsun, çok konuşuyorsun, kamera çok boktan, ışık az, stream lagli, çok ağlıyorsun, vs vs. Shredder trade için ise sanırım ooze'un takas edebileceği daha büyük veya daha küçük bir minionım vardır muhtemelen, hatırlamıyorsam. Rakibi hatırlamıyorum, ama Paladin ise sırf buff seçenekleri yüzünden takaslamışımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 cok konusuyosun, 2 rekat sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 haa, sıkıntı yoktu ya. iyiydi gayet ses falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=af7W3U54izg expansion cikinca oynayacagim ilk deck net yogg-saron'lu olacak.. ultimate fun :).. sabonis said: Asıl kastettiğim stream için yani az konuşuyorsun, çok konuşuyorsun, kamera çok boktan, ışık az, stream lagli, çok ağlıyorsun, vs vs. bugunki streami izlemedim ama genel olarak chat'i az veya gec takip ediyorsun bence.. biraz daha ilgilenmen lazim.. twitch chat affetmez.. onun disinda dunku yayin iyidi.. devam boyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 ya bugun legenda kasıyım diyorum 3üm midrange hunterla yedek deck ayarlıyorum bi tane de zoo lock şu deckte gormok ve 2. sea giant eksik nelerle tamamlasam acaba ya sea giantı craftlarım ama tavsiyelere de açığım gormok yerine de shredder arcane golem yada leeroy mu koysam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 nope koy brann ve enchano'yu, sonra allaaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 frostwolf warlord atabilirsin bi tane sea giant yerine. oyun sıkışırsa diye bi tane bgh atabilirsin son kart olarak. gerek yok kafalama gidicem diyorsan, doomguard veya arcane golem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 2. sea giant değil. 1 tane mechano koy daha etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 evet mechano da etkili olur bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 mulgear6 said: ya bugun legenda kasıyım diyorum 3üm midrange hunterla yedek deck ayarlıyorum bi tane de zoo lock şu deckte gormok ve 2. sea giant eksik nelerle tamamlasam acaba ya sea giantı craftlarım ama tavsiyelere de açığım gormok yerine de shredder arcane golem yada leeroy mu koysam acaba 2x sea giant ve gormok (flame imp yerine 2x argent) ile rank2****'e kadar cikmistim gecen sezon, son gun disarda telefonla kasmak zorunda kalmasam epey iddialiydim hatta winrate cok saglamdi (2-4 arasini 5 kere falan inip geri tirmanmistim bi de tilt olayina hakim olmak lazim en muhimi heralde) 2.giant yerine leeroy kullanan da cok ama deckin ana olayi board kontrol bence 2 giant daha iyi. Bgh de denemistim destede ama pek hosuma gitmemisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Nalet olsun böyle oyuna. Neden bu oyunda replay yok allaşkına??? Az önce T9'da Dr. 7 + Gang Up indim. Sonraki 3 turn üst üste Dr. 7 çekip oynadım. Ahuauauhahuhauhuahau. Warrior "I will crush you" spamlıyodu Ahjhaahaeha. https://www.youtube.com/watch?v=llyiQ4I-mcQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 sabonis said: bence sen olayı kavrayamamışsın. işin eğlencesi bu, kartlar açıklandıkça brainstorming ve hype yapmak. he ama blizz tarafından verlen bilgi ışığında bakınca, şu yukardaki 2'sinin yazdıkları pek mantıklı değil o ayrı :P yanlış hatırlamıyorsam hepi topu 16 c'thun kartı olacak dediler işte. C'thun beleş vermeseler, sonra bi sürü c'thun buff çıksa ama c'thun'un olmasa, mal mal collection manager'a bakıp küfür edeceksin :D neyse durum şöyle gözüküyor şu anda. en az 1'er tane class başına c'thun buff vereceklerdir. yani 7 tane neutral c'thun kartı olacak muhtemelen. - 1 c'thun - 2 class c'thun buff - 8/10 neutral c'thun buff - 17 genel kontrol kartı, örnek: 2x Wild growth 2x Innvervate 2x Wrath 2x Living Roots 2x Swipe 2x Keeper 2x DotC 2x AoL 1x Emperor 1x/2x muhtemel 3 manaya yeni ve güzel kart işte :D evet hearthstone'um geldi yine :D update'liyorum listeyi: http://www.hearthpwn.com/decks/490232-lo-cthun birazdan da stream açarım heralde, yazarım buraya. kıçı kırık bi deckim var 5-1 gidiyor arenada. bakalım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 gün içinde 3 kere elektrak gitti bi türlü stream yapamadım. buyrun efenim yaklaşık 3'e kadar dadanalım arena'ya: https://www.twitch.tv/sabocano/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 bence gelin beni izleyin road to 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 ben yayın yapsam arena draftlarımda millet ağlar lan. 30 kart içinde 2 tane 1/2 minion geldi seçilebilir. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 blizzard ofisinde standart bir gün yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 uhm yeni gördüm de bu kart BİRAZ op değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 50 tane faceless oldu nedir bu tentacle hype'i ya blizz'in. Suna cok guldum. Bir bu vardi ters duz etmedikleri http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/287/237/635968427795877817.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 güzel mill kartı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 7-7 , 4 mana 2 overload öpte başına koy kartı yapmıslar faceshaman ağlatır yine,ki bgh 5 mana onuda hesaba katarsak :D saçmalamıs baya blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 o karta nerf gelir kesin ya baya saçma ve over-statlı demin rng kreygasm'ı yaşadım ya hayvan gibi board kontrolüm var justicar atmışım deathlord var üstüne dark cultist var ama 11 hp'deyim priest olarak karşımda da warlock var elinde 7 kart var board'u boş well played çekti darkbomb 3 dmg soulfire 4 dmg soulf- DISCARD YOU WIN, THIS ONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dumass Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Hiç portre almamıştım az önce Khadgarı aldım çok sevdim lan. Adam acayip nazik, lethal olduğu zaman da efsane lafı var "Time for a lesson, Insolent pup". Demin denedim, tüm oyun nazik nazik konuştuk, wellplayedler thank yoular, tam 12 damage lethal atıcam elim gitmedi adama pup demeye. Ama dedim yani biraz üzülerek. Bugün son gün bence gidip bir iphone bulup alın, hem 12 tl hem tamamı bağışa gidiyor. Bunlar olmasaydı da alınır gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 bence çok lame khadgar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 khadgar BAYA lame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar