Spyro Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 ya bu yeni priest karti ortalama bence.. iyi bile degil.. en cok oynadigim ve keyif aldigim classlardan biridir priest (sabo tiksinc dese de :P) ama nedense bu kartin kullanilabilecegini dusunmuyorum.. klasik olacak ama evet daha aciklanacak kartlari bekleyecegiz.. yine de bu karti islevsel hale getirecek bir seyler gelebilecegini sanmiyorum.. umarim yanilirim.. zira her seferinde meh bir legendary geliyor priest'e.. daha bir tirion, bir grommash, efendime soyleyim bir jaraxxus kadar kullanilabilecek kart gelmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 önceki sayfadaki postlara istinaden: eleman doktora yapıyor da işte derslere falan giriyor asistan olarak muhtemelen, ondan hoca diyorlardır diye düşünüyorum. elemanın her mağlubiyet sonrası ruhen ne kadar çöktüğünü görebiliyorsunuz zaten fiziksel olarak :D o yüzden bazen 1 hafta falan girmediği oluyor, veya stream yapıyor ama abuk subuk oyunlar falan yapıyor, Hearthstone ile sinirlenip yıpratmamak için kendini :D :D çok değişik bi tip ya Aceace said: photographer said: hem yanlış oynuyor hemde ağlıyor iyice rte taktiği lan :D Sabo gibiler de bayıla bayıla izliyo işte :D şu adam yenildiğinde sen zevk alarak izlemiyorsun yani öle mi? gerçi sen onun kadar anca anladığın için üzülüyorsundur herife :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Bo7 Grudge match!!! Kaybeden tunca'dan 1 hafta ban yer. Tunca'dan rica ederiz. 1 haftalığına uçurur seni :) Stream de yaparım. Sen nasıl olsa snipelasan dahi yenemen. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Spyro said: ya bu yeni priest karti ortalama bence.. iyi bile degil.. en cok oynadigim ve keyif aldigim classlardan biridir priest (sabo tiksinc dese de :P) ama nedense bu kartin kullanilabilecegini dusunmuyorum.. klasik olacak ama evet daha aciklanacak kartlari bekleyecegiz.. yine de bu karti islevsel hale getirecek bir seyler gelebilecegini sanmiyorum.. umarim yanilirim.. zira her seferinde meh bir legendary geliyor priest'e.. daha bir tirion, bir grommash, efendime soyleyim bir jaraxxus kadar kullanilabilecek kart gelmedi.. priest icin cok kafamda soru isareti var ya, lightbomb ile deathlordun gitmesi bile basli basina facia iken tek yeni legendary bu olunca cok meh voljin reisi ozliycem bide :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 lightbomb da mi gidiyordu... http://images.rapgenius.com/74c6d56995ba5337ee98608c7d9cf9f1.400x300x26.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Tüm class çöp oldu bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 new card: Aceace said: Bo7 Grudge match!!! Kaybeden tunca'dan 1 hafta ban yer. Tunca'dan rica ederiz. 1 haftalığına uçurur seni :) Stream de yaparım. Sen nasıl olsa snipelasan dahi yenemen. sdfsdf hiç uğraşamam. turnuvada şampiyon olduğumda sen naaptıydın :D tunca mesela finalde karşımdaydı, ya sen? :D sezonlardır legend olamayan adamdan bi bo7 kabul edecek değilim hıh, sonra ola ki yenecek de bırbırbır konuşacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 cok iyiymiş bu tam reno'luk (meta'nın yavasladıgını varsayıyorum yoksa 3535 kart cektirse fark etmez :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Not: Face hunter oynuyordu. Not2: Tırstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 control warrior'la murloc paladin dövmek ne kadar güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Murloc paladin düzgün bir oyuncu ise veya çok kötü çekmemişse, olmaması lazım bunun =) bir yüzde 80 falandır muhtemelen win rate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 http://i.hizliresim.com/bDLOpj.png sdgsdjkgsdnfsdşgsd 2 kere oynadım murloc palayla peşpeşe. 30+30 armorum vardı. adam 2 kere 25-30 falan vurdu ama armorla topladım yine. 2 brawl var destede ikisini de o skille sakladım tabi. 2. brawldan sonra concede etti ikisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 aggro-secret bi deck yaptım, ilk defa rank 8 gördüm Hearthpwn'da paylaşıp milleti de gaza getirsem mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Masticore said: cok iyiymiş bu tam reno'luk (meta'nın yavasladıgını varsayıyorum yoksa 3535 kart cektirse fark etmez :) ) Bence hiç iyi değil. Hatta açıklanan kartlar arasında çakma Şiredır'dan sonra en kötü kart. Doom'u hangi decke koyabilirsin? -Renolock ya da handlock varyasyonları için oldukça saçma. Bu tarz decklerin ayakta kalması Molten+6 manalık bişe+Shadowflame gibi çok ağır tempo turnlerine bağlı. Ben kart çekemediği için kaybeden handlock-renolock varyasyonu görmedim. Ki board clear yaptıktan sonra da yine rakipte olacak turn. Kazara 3-4 kart çekerse kart yakma ihtimali de var. Ayrıca meta o derece yavaşlarsa fatigue şeysi de önemli. -Girse girse zoo'ya girer diyeceğim. Malum Turn 10'da oyun bitmemişse hem boardı kaybetmiş hem de ellerinde hiç kart kalmamış oluyor. Yine de bana yetersizmiş gibi geldi. Sonuçta çekeceği 3-4 kart iyi ama zoo boardı kaybettiği an geri gelemiyor zaten. (Deckin yarısı buff olunca...) Doom meh. Dr. Doom'dan sonra hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 arenada cok can yakacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Dogruda ne bileyim deathrattle kartlari bitti gibi birsey. Zoo'da zor hic bir zoo turn 10 uzerine kurulu degil. Twisted nether bundan daha iyiydi ^^ ama gorelim bakalim diger kartlar nasil olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Bu warlock kartı iyi olabilir, kimi senaryoları düşününce örneğin, rakip c'thun vs. büyük tehdidini atmış sahanı baya temizlemiş tek vuruşluk canın kalmış, doom atıp kendi son vuruşunla ilgili kartlarını çekiyosun falan (cthun misal) twisting nether dahi reno çıkana kadar oyun görmemişti. Yani boyle kartların kullanılması diğer etkenlere bakıyor. O etkenler oluşursa gayet iyi bir kart. Net bilemeyiz son tahlilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 New card Deathrattle: Deal 1 damage to all minions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 ingilizcesini koyalım bu da yolda geliyor, oylamada cıkan kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 oha efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 aoe dahilse olay çıkar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 aoe muhtemelen dahil değildir. dahil olmasa bile çok iyi ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Control shaman hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 aoe niye dahil olmasın ya. gayet dahildir. spell - damage diyor yani. daha nolsun. lightning bolt attığında 10 falan heal edebilirsin yani kendini. herkes op op diyor, ilk bakışta bana öle süper güçlü gelmedi. önce kontrol shaman doğması lazım, ondan sonra düşünürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar