applev0dka Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 yayını açtım adam win streak yaptı sdfa drama istiyom la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 reno fatik warriorumla kanser ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 applev0dka said: yayını açtım adam win streak yaptı sdfa drama istiyom la ilk arenası 3-3 bitmiş garantili rage vardır ikinci arenada 2-2 veya 3-2 iken baya ağlamaya yakın oldu işte ben ilk açtığımda. VOD olarak izle, hızlı hızlı ileri ala ala. ben hep öle yapıyorum. yendiği maçlarda zaten hiç bir getiri olmuyor. boş. onları hızlı hızlı geçiyom :D bi de eğer 8-9 win'li arena'lar yapmadıysa, hergün yayını bitirirken "bugün çok yordu, bugün olanları gördünüz, daha devam etmek istemiyorum" falan diyor. adamın her 3-4 yaptığı arenada İNANILMAZ kötü şeyler oluyor adama göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 En güzel Aras ağlıyor lan. Ama çok mantıklı adamın serzenişleri. Control warrior op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Hehe başar truesilver sword'a ağlıyor lan ahuahau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Hahaha çıldırttım herifi, it gibi çemkirme defol git dedi banladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 ahahaha adamım ya. bi tanem benim kıyamam ağlamasına dhasufhudashfuah: https://www.twitch.tv/basarcos/v/55161745?t=1h43m16s ve dün paso 3-4-6 falan yapmış, rezalet :D :D adamın ortalaması 6.15 falan lan. bi de en iyi türk arenacıyım falan diye bi havalar mavalar. ben 8 kere üst üste 3 winlik arena yapsam 6.15 ortalamaya inemiyorum lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 https://www.twitch.tv/basarcos/v/55161745?t=0h46m55s Asıl olay burada. O maçı sonuna kadar izleyin ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 dün ben de trolledim az paraya ihtiyacın yok niye lösev'e bağışlamıyorsun diyen kimdi adsaf ? Adam rage'e girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Roqq said: https://www.twitch.tv/basarcos/v/55161745?t=0h46m55s Asıl olay burada. O maçı sonuna kadar izleyin ahah. hah doğru asıl olay burası ya, ağzına sağlık :D hsdaufdhasuhfuadshf yine koptum bittim lan bittim. Allah aşkına, sadece kameraya bakın. adam eline koluna hakim olamıyor sinirden, baya bildiğin reflex hareketler falan geliyo: https://www.twitch.tv/basarcos/v/55161745?t=0h47m40s 8 saniye boyunca yaptığı hareketler inanılmaz. 48. saniyeye özellikle dikkat. o nası bi hareket abi :D yaşlı insan dansı gibi böle :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 biraz izledim harbiden çok akılsızca oynuyor. niye böyle yapıyor anlamadım. sanırım para kazanması kolay oluyor eğleniyor insanlar böyle maçları izleyince anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 biraz facehunterla vakit geçireyim. görmek duymak gözlemek isteyen varsa buyurabilir. https://www.twitch.tv/alphankaplan oooo ne leş deck falan demeyin biliyorum deckim iyi değil, kartlarım da iyi değil, rankım da çok kötü :) önerileriniz olursa alırım, uygularım. eksik olduğum yerler çok fazla bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 ahahah 4 rare disinda basic ve common dan olusan loe oncesi draftladigim arena destesi ile ilk defa 12-1 yaptim :D hos 3. arena runim ama olsun :P biraz daha arena oyniyim gaza getirdi :D boom draftliyandan 3 secretli dr6 ya baya abidik combolar gordum, 10. macta oynadigim lock peddlerdan bgh cekip krakenimi aldi filan. 3 defa pyro yedim kafama, bir kere krakenim yedi filan. tek sansimin yaver gittigi sey son macta esportaldan gelen derpwingdi sanirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 sloooge boocher http://hearthcards.net/cards/db26ab56.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 baya kötü sb a göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 doktor bu ne. ikinci kısmının tauntu yok. toplam 4 manaya 4/5 yani. düz yeti oynarım çok daha iyi. aşırı kötü. bu rus stream'inde açıklanmış, şimdi bi kart açıklıcaklar bu mu acaba yoksa yeni bi tane mi? yenidir inşallah. çok bayık böle 4 günde 1 kart açıklamaları.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 pri legendary acıklandı. herşeyin 1/1 kopyasını yapıyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 güzel. orijinal. başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 4 sene öncesinin wow anılarını canlandırdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 ben pek anlamlandıramadım pri leg'ini valla oyunda en az oynadığım klas priest ondan belki ama çok da minyona dayalı değil priest benim anladığım ama 2 dir minyon yaratmayla ilgili kart çıkartıyolar hayırlısı bakalım nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 cilgin combolar yapilir su battlecry ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 ragnaros, cairne, ysera falan kopyalanabiliyor. he tabii zaten 2 tane güçlü end turn/deathrattle efektli minion'ın varsa, win more gibi oluyor bu yeni kart... o yüzden kullanılmayabilir. ama güzel ve orijinal fikir, sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 deathrattle degil emperordan 1 turn value alsa bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 kopyalamaya değer minyonların 2 tur sahada kalması falan lazım. bu kart da 6 mana hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Yani 6 mana olduğu için emperor ile birlikte oynanmaz, emperor yere düşüncede pek yaşamadığı için zor bir combo olur. Yere kopyaladığı için kendisi ile birlikte max 3 minion kopyalayacak bu sonuçta yerde 7den fazla mob olamıyor. Harbi çok ilginç bir kart ya, oturup düşünmek lazım nerde kullanılır diye. Şimdilik çok efektif birşey gelmedi aklıma doğrusu. En bariz akla geleni DT'li 2 tane minion kopyalasan böyle sylvanas gibi büyük fark yaratabilir. Onun dışında 1/1 olması seçenekleri çok kısıtlıyor. Edit: Hani kel thuzad falan kopyalamak, feugen kopyalamak acayip fark yaratırdı ama bu setler gidiyor oyundan, en baba kullanım alanı wild olabilir bu kartın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar