Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 açmıyo deckleri avaliable in august diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 expansion çıkmadan açılmasını beklemek niye ki zaten =) daha kartların %80'ini açıklamadılar bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 1176 play mode 592 arena win var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Yaratıcılıkta sınır tanımamışlar yine. http://i.imgur.com/vEEgXU2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Grego'yu çağırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 3 manaya 4 dmg minion var warlockta 5 manaya 8 dmg minion oldu mage'e EE? ne salakça şey lan ayrıca 8 dmg ne ya napıcan abi 8 dmg'ı allam yarabbim belki 1 tane koyarsın deck'e de SALAK SALAK KARTLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Roqq said: Yaratıcılıkta sınır tanımamışlar yine. http://i.imgur.com/vEEgXU2.png ahaha dünyanın en kötü kartı ya. fireball + heropower 6 mana 7 dmg var zaten. neden desteye bunu koyayım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 allahtan bırakmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 fazladan büyü işte siz anlamazsınız :) Bu tarz kartlar arena'da önem kazanıyor işe yarmaz dediğiniz bir çok kartı orda kullanmak zorunda kalıyoruz yeri geliyor çok iş görüyor. Oyunu sırf ranked olarak düşünüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 arena için de gayet çöp. dün çıkan warlock kartı da çöp ayrıca. harbiden 50 pack alacaktım. hala almadım ve gitgide alma isteğimi düşürüyorlar lan... hatta gaza geldim bi kart review yaziim bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 130 küsür kart geliyor en nihayetinde çöpler de olacak. Gvgde çöp doluydu. Ha tabi zaten az reveal yapıyorlar onlarda ekseriye kötü olunca düşündürmüyor değil. Daha ilk zamanları arena için mage nerf gelecek mi diye sormuşlardı common kartları çok iyi olduğu için kabul ediyoruz fazla iyi olduğunu ama şimdilik nerflemicez ileride başka kartlar ekledikçe otomatik nerflemiş olacak demişlerdi. Şu kart o kafada bi kart mesela bariz özellikle güçsüz hazırlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 arenada mage i dengelemek için koymuşlar kartı adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 "Ben Brode" said: * We aren't done seeing good cards - lots of fun and crazy stuff is coming. * Ben believes The Grand Tournament is the best thing they have done so far. * "You won't be disappointed in the Druid cards" * The team agrees more deck slots are something they need to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Ankara'da gathering yapılan yer var mı HS için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Savage Combatant - iyi duruyor kart ama bence girmeyecek meta'ya Ball of Spiders - Bu kadar tempo düşmanı bi kart olabilemez! arena ok ama meta'ya girme ihtimali yok bence. Lock and load - aslında güzel bir kart ama bu tarz bir hunter'ın yaratılması lazım ve o hunter competitive olur mu bilmiyorum Spellslinger - Rakibe de verdiği için, meh. Effigy - Bu girecek gibi duruyor meta'ya. Duplicate yerine direk oyuna soktuğun için sağlam tempo sağlıyor. Coldarra Drake - Hero power olayının tutacağını düşünmüyorum. Dragon meta'daki ümitliydik, düzgün birkaç dragon da çıkmıştı ama hero power kullanmak o kadar tempo düşürücü bir şey ki.... Tabii inspire kartlarının komple açıklanmasını beklemek lazım kesin konuşabilmek için Fallen Hero - Tempo mage'e girebilir. Flame Lance - Rezalet ötesi. Yani Fireball'dan 1 mana fazlaya 2 fazla vuruyorsun öle mi? ve face gidemiyorsun öyle mi? oldu canım. Holy Champion - Turn 3 injured, turn 4 bu, üstüne circle. oh yeah beybi. Güzel kart sevdim bunu. İlla kontrol priest değil de, tempo-aggro arası bi priest çıkarabilir ortaya. Poisoned Blade - Bir başka rezalet ötesi. 4 Manaya 1 durability eksik Light's Justice oyna, sonra o silahı düzgün yapiim diye 10 tur üst üste hero power bas. woooooohoooooooooooooooooo Tuskarr Totemic - Direk tek başına maç kazandıracak potansiyele sahip. Aggro shaman geliyor.. Totem Golem - Tuskarr Totemic'ten bu çıkarsa işte gg... hele Tuskarr'dan bu çıkıp, sonraki tur bi de bunu elden inerseniz sauhfudashfa. fena. çok iyi. shaman'ın ihtiyacı olan şey. Thunder Bluff Valiant - Meeeh gibi. Eğer 3 manaya summon 2 random totems falan gibi bir spell gelmezse pek iş yapmaz bence. Dranei Totemcarver - 4 manaya düz 6/6 oynamak en güzeli bunu. ama o zaman bile yeterince iyi diil gibi duruyor. Totem Golem + Hero power totem üstüne bunu inerse aggro, o zaman fena olmaz. Demonfuse - Demonfire'dan 1 fazla +1/+1 vermek için rakibe mana crystal vermek priceless. Hem de damage olarak da kullanılamıyor demonfire gibi. WTF?! Wilfred Fizzlebang - Meta yeterince yavaşlarsa kullanılır ve iyi de bi kart olur. Potansiyeli yüksek. King's Defender - Zaten 60 tane weapon'ı var warrior'ın, birkaç tane de boktan weapon'ı var. Gidip en boktanını yaratmanın ne anlamı vardı? Maiden of the Lake - 2 ne hacı. Turn 4'te 2 damage nedir. Olmaz o iş Coliseum Manager - Handlock'ta ilginç olabilir, bunu in bişi öldür sonra hero power ile geri eline al falan ama too cute hareket. o kadar cute olup tempo kaybedersen gg'lenirsin. Zaten handlock'ta yer yok Frost giant - daha önce yazdım, handlock'ta yer yok bunu sokuşturacak. belki 1 tane ekstra threat olarak eklenebilir ama mountain veya molten yerine mümkün diil. Skycap'n Kragg - Başka ne pirate gelecek ona bağlı. harbici bir pirate deck'i göreceksek kullanılır tabii. 5 manaya 4/6 charge. Silver Hand Regent - Inspire'lar hep aynı geliyor bana. Meh Meh Meh. 3 manaya 3/3 koyucan da 2 manaya 1/1 daha sokacan vs. Argent Watchman - Bu ilginç baya ama yine inspire yine kullanılmaz gibi geliyor. Kodorider - Müthiş yavaş bi kart. kullanılmaz. arena için fena diil. Justicar - 6 manaya kıçı 3 olan dandik minion inecez de sonra heropower'ımız iyi olacak da, ondan value alacaz da. pehey. Paladin'de kullanılabilir belkim. Lowly Squire - ilk tur oynuyorsun iyi güzel de, herşeye karşı ölüyor zaten. Chow hala daha iyi. Garrison Commander - Late game'de işe yarayacak olan kart, ama mana olarak early game kartı. Nexus-Champion Saraad - 7 manaya 4/5 ve draw a random spell. No thank you. North Sea Kraken - Sadece arenalık. Eydis Darkbane - Harika. Aggro paladin için hele. Fjola Lightbane - Yine güzel, yine aggro pala için çok güzel. Tournament Medic - bir başka lö rezalet. 1 atak ne? Flame Juggler - Random enemy minion olaydı iyiydi. Biraz denenir belki 1-2 aggro deck'te. sonra uçar gider Clockwork Knight - Mech Mage ve Mech Shaman'da denenebilir. Ama biraz yüksek mana o deckler için. Silent Knight - Stealth Divine shield ne la? wtf. leş Argent Horserider - Aggro'ya karşı fena diil. 2 vs 1 trade yapabilir. Denenecektir bir süre. sonra 3 manaya napıyoruz biz ya diyip çıkarılacaktır deckten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Argent Horserider harici katılıyorum. Son 1-2 haftadır(tam olarak ramazan bayramı başladığı günden bu yana) quest bile yapamaz oldum. 2.5k'da kaldı gold. Ama bırakmadan önce streak halinde hunter ve zoolarla karşılaşıyordum. Meta bu kadar face ve tempo olmaya devam ederse her türlü kullanırım. Harvest golem gibi düşün. Bir minyonu öldürüyorsun (genellikle rakibin 3/2si) ve 2/1 kalıyor elinde. Ama bunun Charge'ı var. 3 damaj daha az yemiş ve potansiyel ekstra damajlardan (Juggle) kurtulmuş oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Her kartın iyi olmasını beklemek nasıl bir duygudur acaba cogunun cop olacagı belliydi ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Mage secret'i cok cok iyi belki de en iyisi... net bane'ler cok iyi (damage veren özellikle,öbürü yavaş kalıyor) , spellslinger'dan mill destesi tadında birşey cıkar mı acaba ? 1 manalık kartı cok merak ediyorum (eğer leg. ise ^^) http://e5c351ecddc2f880ef72-57d6ff1fc59ab172ec418789d348b0c1.r69.cf1.rackcdn.com/images/zYlRy04a2prm.840x0.Vdef9Kkm.jpg bu arada sabonis nexus'u yanlıs yazmış 7 mana degil 5 manaya ama benim düşüncem hala azure drake'in ondan daha iyi oldugundan yana... cok iyiymiş bu, 2 manaya heal 5 gibi düşünün... Paladini git gide aggro yapiyorlar blessing of might, double ulti , divine favor , damage veren bane... Sanki aynı tas aynı hamam olucak gibi bir his var içimde. Oyunda radikal bir yenilikte yok deck stratejilerinde yenilikte. http://i.imgur.com/y5h7lyQ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 hala gerizekalı gibi aggro deck promote ediyolar ya helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Bari kartları nerfleseler ne bileyim boom yerine traggzor koysak bi hava katar, eskiden onu yaparlardı onuda yapmiyorlar... Çöp gibi duruyor çoğu kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Masticore said: bu arada sabonis nexus'u yanlıs yazmış 7 mana degil 5 manaya ama benim düşüncem hala azure drake'in ondan daha iyi oldugundan yana... spell vermesi için hero power oynaman lazım o yüzden 7 demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Masticore said: http://e5c351ecddc2f880ef72-57d6ff1fc59ab172ec418789d348b0c1.r69.cf1.rackcdn.com/images/zYlRy04a2prm.840x0.Vdef9Kkm.jpg 1 manalık kartı cok merak ediyorum (eğer leg. ise ^^) -videoda böle efekt gibi kullanılan bu tarz kartlar tamamen random koyuluyor. gerçek kart olmuyorlar %99. bu arada sabonis nexus'u yanlıs yazmış 7 mana degil 5 manaya ama benim düşüncem hala azure drake'in ondan daha iyi oldugundan yana... -başkası cevabı vermiş benim adıma zati :D http://i.imgur.com/y5h7lyQ.png cok iyiymiş bu, 2 manaya heal 5 gibi düşünün... Paladini git gide aggro yapiyorlar - sen bunu nerde gördün, bakındım bakındım yok hiçbir yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 ha ben inspire degil battlecry sanıyordum o kartı (battlecry kalmadı tabi artık) , heh daha betermiş (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 reddit'te görmüştüm link'ni bulamadım şimdi funcard cıkarsa bilmyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Inspire ne oluyor şimdi biri açıklayabilir mi? Nerden bakıyorsunuz bir de şu sabonun değerlendirdiği kartlara? Link var mı açıklanan kart listesine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar