Marty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 bunda da mi basladi vanilla muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 orgrimmar merkez rahat olsun herkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 FreEmoon said: Ya adamlar yaz expansion'ı diyorlar, şimdi bunlar kalkıp temmuzda falan çıkaracaksa işimiz var ha. FAQ'da spring 2016da yeni expansion ama şimdilik açıklayamayız çünkü soon tm demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 decktracker yükledim 2 yılın sonunda. ulan ne muhteşem bişimiş lan. değerlendirmeyi bilene direk %3-5 arasında winrate artışı sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 o değil de ne garip desteler var 16 rankten kasmaya çalışıyorum geçen ay hiç böyle şeyler yoktu hehe oyundan soğudum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Entomb op ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 hem haklısın hem değilsin :D haklısın çünkü her ay daha zorlaşıyor rank 16 ve sonrası. herkesin koleksiyonu artıyor, deckleri iyileşiyor, oyunu öğreniyor... normal yani. zaten rank 5'e kadar streak olayı olmasa 10.000 değil 500 falan legend olurdu her sezon haksızsın çünkü öte yandan hearthstone'un her ay başı, kadınların ay başına benziyor, çılgın, belirsiz, kaotik. Her türlü darbeye hazırlıklı olman lazım. Azıcık şanssızlık veya azıcık kötü oynadığın zaman bi türlü 16'dan yukarı çıkamıyormuşsun gibi gelir. Ama bu süre 1-2 gün değil 5-6 gün ise, sıkıntı muhtemelen ya sende ya deckindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 metaforlar havada uçuşuyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 isler yogunlastigindan sebep, bir suredir ladder oynayamiyordum hic (gecen sezon 5 bile olmadan biraktim).. bari dun bir arena yapayim dedim.. deck fazla iyi oldu, ilk 12 win'imi aldim :).. http://i.imgur.com/S8Njyhq.jpg http://i.imgur.com/0Stj4SD.jpg reno ciktiginda yaninda icehowl ve ne olduguna dikkat etmedigim bir legendary ile geldi.. hic dusunmeden refleks olarak sectim renoyu ama aslinda 5 tane karttan 2 tane vardi.. almak muhtemelen dogru olmadi.. yine de bir oyunda 3 hp'deyken "blade flurry" topdecki ile (deckteki son 2. kart) 27 heallayarak oyunu kazandirdi.. hakkini yemeyim simdi :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 boom ve reno mu hasssikome bok .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Az önce hayatımın ilk Juggler-Unleash'ini yaptım. Ahahahha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 İlk kez mi hunter oynuyosun eys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Reno iyi diil aslında arena, boarda müdahale eden bişi daha iyi olabilir. Ama deckin geri kalanı aşırı saçma imiş... O ne lan öle constructeddan bozma gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Wishmaster said: metaforlar havada uçuşuyordu.. Hoşuna mı gitti bibiiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2016 Lan geçen twitch de takılırken çekilişten pack kazandım kotam dolu oldugu için kapanın elinde kalsın. 4625704974822392435149843 Bakalım kim kapacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Ben kapmadım. Oynamıyorum ki neden kapayım? Böyle de duyarlı bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 kapan yazsaymış bari. açsınız da görgüsüz müsünüz arkadaşım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 imza süpermiş hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Oyun çok garip bi hale geldi ya. Renolock oynamaya başladım, en çok karşılaştığım deck freezemage. wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 applev0dka said: kapan yazsaymış bari. açsınız da görgüsüz müsünüz arkadaşım ? belki de adama baştan kullanılmış kod vermişlerdir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 murloc beatdown oldu lan 6. tura kadar bütün murloclarımı çekip tek tek inerek yüzüne vura vura dövdüm secret paladini asdhufhasufha. nasıl biraz haz belli diil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 geçen ay 10 gün kala rank 5 oldum diye sevinip akabindeki hafta 5-4'de sabit kalıp kafayı yemiştim bu sezon 8.gün itibariyle rank 4'e yerleştim. bakalım, olsun artık bi rahatlayayım ya :d drooid'le %60, warlock'la %54 winrate'im varmış. gelen rakipler: %23 secretard, %15 mage (büyük çoğ.tempo), %14 druid (mirror'da 9/1 ezmişim), %12 warlock, %11 hunter. sponsored by: http://trackobot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Wishmaster said: İlk kez mi hunter oynuyosun eys Yok be. Shaman oynuyodum. Mage'in teki spell slinger attı. Elimde Knife Juggler vardı. Unleash geldi. :D:D:D:D Hunter? Yoo hayır. Kendime saygım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Aceace said: Wishmaster said: İlk kez mi hunter oynuyosun eys Hunter? Yoo hayır. Kendime saygım var.Yok be. Shaman oynuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Gif koymayı da becerememiş. SMOrc şaman oynamıyom. Ez.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar