sabonis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 evet öle gözüküyo :D önceki turda da buradan debuffandheal ile eşleşmiştim ben bi de :D oynayak şimdi istersen, yarın uyuşmayız falan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2016 Siz bracketin ust kisminda takilin tabii... Yarinki maclari telefondan oynamak zorundayim. Biriniz gelsin spectate etsin. SS alsin. Pls lordlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Ne diyosunuz loo Gormok=Keyif iyi ki craft etmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 ulan 12-1 arena bitirdim gelen reward 245 gold,1 gold common,1 gold rare,1 pack 400 küsür gold hayali kurarken 150 dust verip yine maytap geçti blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2016 aglama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Sabo bak rakibin bir önceki turda Face hunter, tempo ya da value mage (duplicate'den belcher gelmiş heralde.) bi de kombo mombo druid oynamış... Adam gibi oyna. Bakırköy'e de gel. Tanışmış oluruz en azından. (tabii ben de elenmezsem.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2016 rakibim full boş, günde 10 saat hs oynayan bi tip galiba ya. korkuyorum :D ayrıca evet screenshot olayı süper saçmalık.... bakırköye de net üşenirim ya :D hatta yarın benim işim var. nasıl olacak ya. pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 silkeleyecem ama. 5 oyundur pala geliyo rank 9 da. başka adam mı yok yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 renolock oyna derdim ama bu sefer de druid spamler oyun muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 6. geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 bu arada bundan sonra kimse bana salty veya ağlak diyemez ya ahaha. ben 6 kartlık kombo ile öldüm 3-2 elendim turnuvada, umrumda olmadı. ace 3-0 hayvan gibi yenildi, nasıl ağlıyor nasıl bağırıyor çağırıyor, dayanamadı sigara içmeye falan çıktı sakinleşmek için ahsdufhdasufha sakin ol lan ace :D hala sinirli misin yoksa :D Aceace said: Sabo bak rakibin bir önceki turda Face hunter, tempo ya da value mage (duplicate'den belcher gelmiş heralde.) bi de kombo mombo druid oynamış... Adam gibi oyna. Bakırköy'e de gel. Tanışmış oluruz en azından. (tabii ben de elenmezsem.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Aadffs vod var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 much butthurt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 hesabımı satmak istiyorum ben galiba yav dolu dolu böyle varsa isteyen 1 kere nick değştirilebiliyomuş ben değiştirmedim hiç. full adventure + tier1 legendaryler mevcut 3 hero golden vs. evvelden oynayıp da ara vermiş şimdi dönmek isteyen varsa biçilmiş kaftan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 satarsan kaça sattığını söyle de belki ben de satarım iyi fiyata gidiyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Bilmiyorum ki, nası fiyatlandırmak gerekir acaba. Tam emin de degilim satmaya, zaten parasından degil oyunu bırakmak için daha çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 10 maçta 8 paladin geldi. sıkayım böyle oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 hunter oyna midrange hunter üzüyor paladini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 yav said: Bilmiyorum ki, nası fiyatlandırmak gerekir acaba. Tam emin de degilim satmaya, zaten parasından degil oyunu bırakmak için daha çok :D fiyatlandırma nasıl bilmiyorum da ben para için satabilirim, lanet olası dirt rally çok güzel. her şeyimi satıp logitech g27 almak istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 mulgear6 said: much butthurt? Offf ne tatlı sevmişsin. En az iki çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 bu brawl cok iyiydi ya http://i.imgur.com/knegFWd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Otk brawl'u yapmışlar ya resmen, tatlı olmuş. Ben de malygos'lu faceless'lı gadgetzan'lı drooid yaptıydım. Hoş paketi alıp görev varsa tamamladıktan sonra pek oynayamıyorum brawl ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 casual olarak şunu oynuyorum hep, win oranı pek iyi sayılmaz ama çok zevkli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 çok eğleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 nick çok orijinalmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar