ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 boom mutlaka yap. priest oynayacaksan vol'jin lazım. bu ikisi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 ortalama arenalarım şu şekilde gelişiyor http://i.imgur.com/Vk7RpWt.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 ooo anne denmiş. diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Dynun said: beyler size bişey danışıcam. priest oynuyorum genelde. biraz da warr ve hunter bende legendary kıtlığı var. olanlar da iron jug, malorne, themoplug, toshley falan ben bunları patlatıp eksiklerimden yapayım diyorum ysera yok voljin yok dr7boom yok. hangi sırayla gideyim şuan hiç birşey yapma,ay sonunu bekle. Ondan sonra duruma göre dr.boom yapabilirsin yeni cıkan leg.'lerden birini yaparsin belki vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Toshley hariç hepsi shit tier Toshley bi tek bazı decklerde iş yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 2 yeni kart aciklanmis. Commonlar. 4 mana 1/8 inspire:heal 2 damaj your hero 9 mana 9/7 battlecry:deal 4 damaj Telden resim koymaya ugrasamicam. 9luk olan hosuma gitti. Kart eksigi olanlar icin iyi olur. En azindan face disinda biseyler denerler. Keske statlari 6/9 falan olsaydi. Yine de arenada da fena diil. Oteki... 1 ne lan. 2 olsa belki ama iih. Mogushan wardendan hallice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 arena 7 2 8 tane mage geldi karsıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 İst.'da şöyle toplanıp kanlı canlı bir turnuva yapalım ya. Yeriz,içeriz ,sohbet ederiz... Kimler gelir, hangi mekan uyar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Kadıköy Zocco's uygun. Gelebilirim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 zocco çok bodrum ve kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Hearthstone turnuvası yapılan bi pub vardı kadıköy'de.Buraya yazıyordu sahibi... Öyle bir yerde buluşabiliriz. edıt: Buraydı galıba https://www.facebook.com/events/241220756076771/ edıt 2: Bura olmasın ya vazgeçtim asdsaf http://i.imgur.com/4gZ93kN.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 https://www.facebook.com/komodorpub?fref=ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Komodor vardı bir de evet... ORası nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Bana mekan farketmez. Uyar bu ikisi de. Laptop, ipad, telefon kapan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Masticore said: Komodor vardı bir de evet... ORası nasıl ? bildiğin patlamalık mekanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Valla ben anlamadim,konsept mi değiştirmiş ne yapmışlar. O Komodor başka komodor olmasın heh. Gireriz içeri ipad'lerle dans ederiz sonra http://www.youtube.com/watch?v=m-0_zWfEIEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Bu 'Warlock Handlock GvG Deck' giant'lı twiling drake li olan deck. ona karşı kullanılacak en iyi deck nedir?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 control priest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 lightbomb + sludgelara control atıyosun auchenai circle of healing x2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Tamam inceliyim bir teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ilk haftaki brawl tekrar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 thalnos çıktı packten drop rate increase confirmed şaka maka 2 hafta üstüste legendary attı dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Grand tournament patch geldi, simdiden alcaksanız 50 euro'cuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 gençler. telefona update gelmiş. enpara ile düşünürseniz 50 pack 80 lira. direk alın derim. 15-20 de gold ile alırsınız. expansion'a hazır bir şekilde başlarsınız. öbür türlü 135 tl'ye geliyor normal alırsanız bilgisayardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 abi peki bunun wingleri kaç para olacak? Şimdi kafamda bir değer var ondan fazla veresim yok HS için pack alırsam wingleri almicam wingleri alırsam pack almicam ne diyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar