k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 sabonis said: okudum zaten ben onu. varmış işte öle bişi. burada yazılan şeyler "bana legendary çıktı tavern brawl'dan bu hafta. Arttırmışlar bunlar kesin drop rate'leri" tarzı argümanlardı, onlarla dalgamızı geçtik burada. şu da senin gibi dalga geçtiğini sananların dalga geçme argümanıydı, bizim değil. biz o zaman onu çok fazla leg açana denk geldik diye, tavern brawlun da 1. mi 2. mi ne haftasında daha yeni geldiği için yapmış olabilirler belki diyerekten söyledik geçtik. biz geçtik de siz geçemediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 pity timer'la ilgili yazıda aynı zamanda "in one session" gibi bir ifade geçiyor. yani her hafta 7 paket alıyorum, her gün arena oynuyorum çıkmıyor gibi durumların da açıklaması var o yazıda aslında. Hakikat dersen tabi ki bilinmez. Ancak binlerce paket açılımı takibi yapmış kafayı çizmiş insanlar redditteki, ben güvendim yazıdaki argümanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 drawda da kesin %100 rng hakim degil zaten ya. face hunter oynadigim zaman heralde %80 leper gnome geliyor ilk el. karsida mage varsa %70 falan 4. turn flamewaker+coin+arcane missle atıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ona da şey demiştim ben, cost'a göre ters orantılı olarak eline gelme veya deckte öne çıkma şansı olabilir. tabi küçük oranlar bunlar. sonra başka bi teori olarak, yine bir oyunda en sondaki kartlar diğer oyunda önlerde oluyor. işte insan oyundan sıkılınca oyun hakkında manyak manyak fikir üretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 yav said: pity timer'la ilgili yazıda aynı zamanda "in one session" gibi bir ifade geçiyor. yani her hafta 7 paket alıyorum, her gün arena oynuyorum çıkmıyor gibi durumların da açıklaması var o yazıda aslında. Hakikat dersen tabi ki bilinmez. Ancak binlerce paket açılımı takibi yapmış kafayı çizmiş insanlar redditteki, ben güvendim yazıdaki argümanlara. Pity Timer exists on packs opening. Hearthstone keeps track the number of packs opened without legendaries and progressive increases the legendary chance according to this variable. The variables are tracked independently for each type of packs(Classic, GvG, TGT) and should be persisted across sessions(on logout, leaving the pack opening interface, etc). It is nearly guaranteed that you will get at least a legendary by opening 40 packs of the same type https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/3z7jyh/pity_timer_on_packs_opening_and_the_best_strategy/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 abi bilmiyorum valla nasil bir mekanigi var ama emin olduğum sey draw tamamen rastgele degil. druid geliyor ilk turn sappling 2. turn darnassus 3. turn innervate fel reaver. Şaşmıyor yani aynen boyleydi bir ara. bgh geldiyse tutuyordum elimde artık o derece standart hale gelmisti. Düz rng olması imkansız bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Nekro o senin battle id nle alakalı bi olay. Bize gelmiyor mesela senin karşına geliyor sadece öyle druidler, o da gavurun türkten ve özellikle de senden korkması nedeniyle. İnletirsin minletirsin diye ters rng çalıştırıyorlar sana karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ahaha hala algıda seçicilik üstüne makale yazılacak örnekler devam ediyor burada ya... unfrikinbılivıbıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Nekro said: drawda da kesin %100 rng hakim degil zaten ya. face hunter oynadigim zaman heralde %80 leper gnome geliyor ilk el. karsida mage varsa %70 falan 4. turn flamewaker+coin+arcane missle atıyor mesela. Burda epey matematik var yalniz. Tek kart uzerinden dusunuluyor genel olarak fakat acilis 3-4 kart degiskeni uzerinden oluyor ve bu ilk turn icin gecerli. Saglikli mulligan sonucunda t2, t3, t4'lerde oyunun gidisatina uygun kartlari cekme ihtimali de sanildigindan fazla ayni sebepten. Bir de insan dogasi geregi olumsuz denklikleri hatirlamiyor oyle bisey de var. Rakibine bir kotu bir iyi kart gelse de oynama sirasini hangi kartin ne zaman geldigini idrak edemiyebiliyosun Aynen demek istedigim algida secicilikti, sabonis ne kadar cok yapiyo olsa da genel olarak farkinda neyse ki :p İlaveten, mulligan oyunun epey önemli bir kısmı üzerine okumak araştırmak gerekiyor. Sadece ilk turn için değil, 5-6 turn'e kadar düşünebilmek, fayda/maliyet analizini, rakibinin deckini de tahmin ederek iyi yapmak gerekebiliyor. Ve yine deck mimarileri mulligan açısından önemli. Hunter'ın ilk 5 Turn için oynayabileceği alternatif kart kombinasyonu diğer decklere göre çok daha fazla. Kombo ve OTK decklerde bu oran daha çok düşüyor. Yine minyon/spell dengesini, tehditleri ve tehdit yaratmayı falan düşünmek şart Tempo mage'de coin'le başlıyosan direkt T4'de patlamayı düşünerek mulligan yapıp, 1-2-3'de gelen kartları ona göre ekonomik kullanıyosun(kullanmıyosun) vs. T3-6 civarı patlayamayan tempo mage bilakis şanssız (ya da kötü) olması gerekiyor oyuncunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Ben sinir stres atıyorum ya burada, eğlenceli oluyor. Neyin algıda seçiciliği? :D İsteyen dalgasını geçsin çok da fifi oluyo ama rng konusunda gerçekten bir ara yazdım başıma gelen iyi ve kötü şeylerin ihtimallerini, 5-6 gün boyunca. Olasılık olarak 640 kat kadar daha saçma şey benim başıma geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. moralim bozuldu yazmayı bıraktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 dursun surdada :D ropecoach ozellikle sdaffsad https://www.youtube.com/watch?v=ZQx4ElT86H0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 abi aglamiyorum ki ben boyle diye. bana da aynısı oluyor diye yazdım zaten. cogu oyun ilk chow geliyor warlock oynarken mesela. deckte 1 tane var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 yok mu şimdi koca patide bana yardımcı olacak spectator girip şunu yapalım bunu yapalım diye yol göstericek cengaver? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 yani çok fazla coaching yapmalık durumum da yok. mulliganda 2 conjurer dr boom gelip , 3ünü de gönderip arkasından gelen 3 kağıt 2 arcane intellect + 1 fireball olunca yapıcak bişey kalmıyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ben seviyorum aslinda boyle arkadaslari spectate edip elimden geldigince yardim etmeyi.. ama oyle ayrica yaptigim bi sey degil.. istersen ekle.. denk gelirsek yapariz.. Spyro#2859 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 tunch said: yani çok fazla coaching yapmalık durumum da yok. mulliganda 2 conjurer dr boom gelip , 3ünü de gönderip arkasından gelen 3 kağıt 2 arcane intellect + 1 fireball olunca yapıcak bişey kalmıyor pek. Şu dediğin 1 maç olur 2 maç olur. 30 maç daha yaparsın üst üste, bi daha olmaz. Ben de edebilirim yardım, paso hs açık bende ama yüzde 50 afk, yüzde 40 spectator, yüzde 10 kendim oynuyorum Yaz numaranı, eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 %60 civari win rate kotu degil aslinda ama sikinti win streak fazla yapamiyorum ben. 2-3 win sonra 1-2 lose olunca hep kotu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 dün yükledim, bugün biraz hava atiim :P gerçi hala hayvan gibi eksiğim var ya. 30k dust'ımı harcamaya kıyamıyorum :( collection: http://www.hearthpwn.com/members/hassiktirgit/collection Aluriel said: %60 civari win rate kotu degil aslinda ama sikinti win streak fazla yapamiyorum ben. 2-3 win sonra 1-2 lose olunca hep kotu oluyor. kart oyunlarında %60 winrate baya iyidir. tabii hangi rank'te? win streak yapsan yapmasan farketmez çok. yakında 5'e gelirsin eğer 12-13 civarlarında isen. 5'ten sonra da win streak'in önemi kalmıyor. ben 15'ten 10'a geldim 27W-14L ile şu anda. çok online'ım ve çok oynuyomuş gibi hissediyorum ama aslında baya az oynuyormuşum. 1 Ocak'tan beri istatistik tutuyorum ve 6 günde hepi topu 41 maç yapmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 şu kartla oynamak dışında zevk vermiyor oyun,fakirler anlamayazsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 sabonis said: okudum zaten ben onu. varmış işte öle bişi. burada yazılan şeyler "bana legendary çıktı tavern brawl'dan bu hafta. Arttırmışlar bunlar kesin drop rate'leri" tarzı argümanlardı, onlarla dalgamızı geçtik burada. çıkmadıkça çıkma oranı arttırıyor olabilirler, başka oyunlarda da kullanıyorlarmış zaten diablo, wow falan. müşteri memnuniyeti için, işi uzun vadeye bırakmayıp, kısa vadede normalizasyon yapıyorlar yani işte. millete fazla kart vermek değil amaç yani, maksat şanssızlar oyuna küsmesin yok lan wow'da kullanmıyor allahın cezaları :( cata zamanı bastion of twilight ilk bossdan feral druid için staff düşüyordu 12-13 hafta düşmedi, sonra ilk kez alt char paladin ile girdim direk düştü sdsa orda küstüm oyuna mesela godoş bliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Wowda sonradan geldi zaten personal loot ile :P Onceden quest itemlarina koymuslardi, hilssbradda vardi sac bas yolduran milletin sayfa sayfa blizzarda giydirdigi bir quest unuttum simdi adini. Gene trinketlerde internal cd var cok rng olmasin diye filan. Eski loot tamamen randomdi, waterlords ile exalted olup raggyden t2 bacakligi dropu gormemis insan coktur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 GONDARCENGİZ'le arena run yaptık saolsun ilk defa 7 run aldım (daha önce en fazla 4 görmüştüm) Dün akşam da 7-3 ranked runımız vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 hahahaha. dog şu anda bunu oynuyor, çok komik. 30 vuruyor tek turn'de dhasufdhasufh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 beles frost giant üstü charge + faceless fun duruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 ahah fun deck.. deneyelim :) (competitive is goruyor mu bilmiyorum ama dog oynuyosa olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar