Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Kendi worgenimi oldurmustum bi defa ben once rampage yerine inner rage atip da videosu yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 o nasıl olacak , rampage atamazsın ki damage'lı degilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Damage'li değilse inner zaten öldürmez ki abi. Worgen'nin 1 hp'si varken inner rage atmış işte adam, önce rampage atacağına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 ya karşıda unstable ghoul vardı onu öldürdüm baltayla. sonra her zamanki gibi işte inner rage x2 + rampage + charge falan ne varsa bufflayacaktım 1 shot için. ghoul 1 hp götürünce hesap karıştı asdfgahsjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 of kafa gitti worgen infiltrator sandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 palaya karsi oynuyordum bir kere warlockla. secret oynadı oyun basi ve hic calismadi butun oyun. loe de gelen secret trial sandım, hep 3 minion tutuyorum yerde. 2x molten giant falan inmistim adamın trionu var. turn bana gecti, 9 hp im kalmis palanın 16-18 gibi birseydi. adamın trionuna silence attım, moltenin birine poweroverwhelming, abusive sergeant bastim argus koydum vurdum eye for an eye cikti. Sonradan dusundum lan 4 minion inmissin yine secret calismamis anlasana. işte bm yapayım heyecanıyla oldu hep sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 http://imgur.com/0W9k4ra resim nasıl atılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2015 direct link çıkıyor upload sonrası yan tarafta onu koy. ya da başına "i." sonuna da ".jpg" ekleyebilirsin http://i.imgur.com/0W9k4ra.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 ya hangi akla hizmet şu KODUMUN RENOSU gerçekten yani. öf. bitane kart çıkıyo bütün meta bi karta kayıyor. bu ne abi bu nedir? sokayım dinamizmine bu nedir gerçekten? tak 30. hadi görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 gorusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 sii yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 oyundaki en iyi dizayn edilmiş kartlardan birine saydırmak... holy frigging fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 sabonis karşı çıktığına göre haklıyım demek ki. teşekkürler sabonis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 "bütün meta bir karta kayıyor" bu nasıl oluyor yalnız, renoyla bir tek renolock viableken, ki o da ezelden beri varolan handlock türeviyken huehue gel ben seni "bütün meta bir karta kayıyor"'un gerçeğiyle tanıştırıyım, zoodan walletwarrioruna token druidine kadar bütün destelerde çıktığı günden beri fix hatta üstüne yeni archetypelar çıktı secret paladin patron warrior geldi geçti onlarda da fix http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/149/109/12182.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 http://i.imgur.com/lZyqLnJ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Dr. Boom a gore deste yapmiyor kimse yalniz. Paladinin secret karti gibi veya da reno gibi degil. Sadece OP. o kadar. Btw reno control warrior yaptim. Bu sezon rank kasmamistim 20 den 11 e falan yuzde 90 gibi bir winrate ile indim de sonrasini bilmiyorum. Sanirim biraz supriz bir deci olsugu icin ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 "bütün meta bir karta kayıyor"da 1 karta odaklı bir sürü viable deck türediği anlamı var. dr.boom'da ise 29+boom olduğu için dense dense "bütün meta bir kartı kabul etti" denilebilir. meta kayması yok. haliyle aynı şeyler değil. meta kayıyor mu, renolock kadar viable reno deckler var mı bunları tartışabilirsiniz. ki bence var yani pala olsun warrior olsun. bizzat denemedim ama forumdan Ace referanslı mage de olabilir. başka var mı bilmiyorum zaten şu an takip etmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Vingthor said: ya hangi akla hizmet şu KODUMUN RENOSU gerçekten yani. öf. bitane kart çıkıyo bütün meta bi karta kayıyor. bu ne abi bu nedir? sokayım dinamizmine bu nedir gerçekten? tak 30. hadi görüşürüz. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 abi böle drastik bir kart saçmalıkları işte bir anda oyunu değiştiren. oyunu değiştirmekten kastım rank5 sonrası bu arada. 90 maç yapmışım ortalama 40 tanesi secret pala hala. tek kart deki. 30 tane reno kullanan deck gelmiş ortalama. bide işte diğerleri. 20 tane. YİRMİ tane falan. tek kartla meta değiştirmek bu işte daha nolsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 5'ten sonra niye oynuyon ki abi ne gereği var. adamların amacı belli, haliyle gidip en spastik deckle oynuyo işte hepsi. bunun için kanser olamya gerek var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 40 maçta rank 5 oldum napayım bırakayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 bırak abi ne var başka oynıycak oyun mu yok. ya da arena yap veya murica serverında bi şeyler yap ne bileyim. 5'ten sonrasını düşününce bile bi baygınlık geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 reno muhabbetinden sonra ben de absürd mesaj hakkımı kullanıyorum. oyundaki en dengesiz en op kart açık ara muster ! 3 manaya hem yerde 3 tane minion oluyor hem de pingleyecek silahın var. ne güzel iş lan ! aptal developerlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Muster + qm uzuyo midde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 qm'in üzmesine gerek yok muster'in karşı taraf value kazandıracak birşey inecek mi korkusu yetiyor... + aoe harcamak zorunda kalıyosun temizlemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar