Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya karşıda unstable ghoul vardı onu öldürdüm baltayla. sonra her zamanki gibi işte inner rage x2 + rampage + charge falan ne varsa bufflayacaktım 1 shot için. ghoul 1 hp götürünce hesap karıştı asdfgahsjd
Mesaj tarihi:
palaya karsi oynuyordum bir kere warlockla. secret oynadı oyun basi ve hic calismadi butun oyun. loe de gelen secret trial sandım, hep 3 minion tutuyorum yerde. 2x molten giant falan inmistim adamın trionu var. turn bana gecti, 9 hp im kalmis palanın 16-18 gibi birseydi.

adamın trionuna silence attım, moltenin birine poweroverwhelming, abusive sergeant bastim argus koydum vurdum eye for an eye cikti.

Sonradan dusundum lan 4 minion inmissin yine secret calismamis anlasana. işte bm yapayım heyecanıyla oldu hep sdfs
Mesaj tarihi:
ya hangi akla hizmet şu KODUMUN RENOSU gerçekten yani. öf.

bitane kart çıkıyo bütün meta bi karta kayıyor. bu ne abi bu nedir?
sokayım dinamizmine bu nedir gerçekten?

tak 30. hadi görüşürüz.
Mesaj tarihi:
"bütün meta bir karta kayıyor"

bu nasıl oluyor yalnız, renoyla bir tek renolock viableken, ki o da ezelden beri varolan handlock türeviyken huehue

gel ben seni "bütün meta bir karta kayıyor"'un gerçeğiyle tanıştırıyım, zoodan walletwarrioruna token druidine kadar bütün destelerde çıktığı günden beri fix

hatta üstüne yeni archetypelar çıktı secret paladin patron warrior geldi geçti onlarda da fix

http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/149/109/12182.png

Mesaj tarihi:
Dr. Boom a gore deste yapmiyor kimse yalniz. Paladinin secret karti gibi veya da reno gibi degil. Sadece OP. o kadar.

Btw reno control warrior yaptim. Bu sezon rank kasmamistim 20 den 11 e falan yuzde 90 gibi bir winrate ile indim de sonrasini bilmiyorum. Sanirim biraz supriz bir deci olsugu icin ise yariyor.
Mesaj tarihi:
"bütün meta bir karta kayıyor"da 1 karta odaklı bir sürü viable deck türediği anlamı var.
dr.boom'da ise 29+boom olduğu için dense dense "bütün meta bir kartı kabul etti" denilebilir. meta kayması yok.
haliyle aynı şeyler değil.

meta kayıyor mu, renolock kadar viable reno deckler var mı bunları tartışabilirsiniz.
ki bence var yani pala olsun warrior olsun. bizzat denemedim ama forumdan Ace referanslı mage de olabilir. başka var mı bilmiyorum zaten şu an takip etmiyorum pek.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

ya hangi akla hizmet şu KODUMUN RENOSU gerçekten yani. öf.

bitane kart çıkıyo bütün meta bi karta kayıyor. bu ne abi bu nedir?
sokayım dinamizmine bu nedir gerçekten?

tak 30. hadi görüşürüz.

bb
Mesaj tarihi:
abi böle drastik bir kart saçmalıkları işte bir anda oyunu değiştiren. oyunu değiştirmekten kastım rank5 sonrası bu arada.

90 maç yapmışım ortalama 40 tanesi secret pala hala. tek kart deki.
30 tane reno kullanan deck gelmiş ortalama. bide işte diğerleri. 20 tane. YİRMİ tane falan.

tek kartla meta değiştirmek bu işte daha nolsun?
Mesaj tarihi:
5'ten sonra niye oynuyon ki abi ne gereği var. adamların amacı belli, haliyle gidip en spastik deckle oynuyo işte hepsi. bunun için kanser olamya gerek var mı.
Mesaj tarihi:
bırak abi ne var başka oynıycak oyun mu yok.
ya da arena yap veya murica serverında bi şeyler yap ne bileyim. 5'ten sonrasını düşününce bile bi baygınlık geliyor bana.
Mesaj tarihi:
reno muhabbetinden sonra ben de absürd mesaj hakkımı kullanıyorum.

oyundaki en dengesiz en op kart açık ara muster ! 3 manaya hem yerde 3 tane minion oluyor hem de pingleyecek silahın var. ne güzel iş lan ! aptal developerlar
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...