Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

palaya karsi oynuyordum bir kere warlockla. secret oynadı oyun basi ve hic calismadi butun oyun. loe de gelen secret trial sandım, hep 3 minion tutuyorum yerde. 2x molten giant falan inmistim adamın trionu var. turn bana gecti, 9 hp im kalmis palanın 16-18 gibi birseydi.

adamın trionuna silence attım, moltenin birine poweroverwhelming, abusive sergeant bastim argus koydum vurdum eye for an eye cikti.

Sonradan dusundum lan 4 minion inmissin yine secret calismamis anlasana. işte bm yapayım heyecanıyla oldu hep sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

"bütün meta bir karta kayıyor"

bu nasıl oluyor yalnız, renoyla bir tek renolock viableken, ki o da ezelden beri varolan handlock türeviyken huehue

gel ben seni "bütün meta bir karta kayıyor"'un gerçeğiyle tanıştırıyım, zoodan walletwarrioruna token druidine kadar bütün destelerde çıktığı günden beri fix

hatta üstüne yeni archetypelar çıktı secret paladin patron warrior geldi geçti onlarda da fix

http://media-hearth.cursecdn.com/avatars/149/109/12182.png

Sosyal ağlarda paylaş

Dr. Boom a gore deste yapmiyor kimse yalniz. Paladinin secret karti gibi veya da reno gibi degil. Sadece OP. o kadar.

Btw reno control warrior yaptim. Bu sezon rank kasmamistim 20 den 11 e falan yuzde 90 gibi bir winrate ile indim de sonrasini bilmiyorum. Sanirim biraz supriz bir deci olsugu icin ise yariyor.
Sosyal ağlarda paylaş

"bütün meta bir karta kayıyor"da 1 karta odaklı bir sürü viable deck türediği anlamı var.
dr.boom'da ise 29+boom olduğu için dense dense "bütün meta bir kartı kabul etti" denilebilir. meta kayması yok.
haliyle aynı şeyler değil.

meta kayıyor mu, renolock kadar viable reno deckler var mı bunları tartışabilirsiniz.
ki bence var yani pala olsun warrior olsun. bizzat denemedim ama forumdan Ace referanslı mage de olabilir. başka var mı bilmiyorum zaten şu an takip etmiyorum pek.
Sosyal ağlarda paylaş

abi böle drastik bir kart saçmalıkları işte bir anda oyunu değiştiren. oyunu değiştirmekten kastım rank5 sonrası bu arada.

90 maç yapmışım ortalama 40 tanesi secret pala hala. tek kart deki.
30 tane reno kullanan deck gelmiş ortalama. bide işte diğerleri. 20 tane. YİRMİ tane falan.

tek kartla meta değiştirmek bu işte daha nolsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...