Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Quel-Thul said:

Bende chowu çıkaracam 2.si zayif kalıyor biraz hele aggronun zayıfladığı su metada bayaa gereksiz bugün onu anladim. Justicar 6da bos boarda inersen oyunu bayağı etkiliyor bi sans daha ver bence

Yarin bi 5e ineyim duruma gore black kniggit dusunecem

2. Minibot da koyabilirim belki.

He bu arada, bu deck ile 6da sana ne zaman boş boarda geçiyor =) kolay diil. Pek çok sefer turn 5te Belcher falan iniyorlar. He justicar yine kötü mü, değil. Ama zaten iyi olan late game'ini perfect yapmana gerek yok bence. Ben şu hali ile bile 7 minion doldurup bir şey inemediğim çok oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

LoE bi harika dostum(tu)

eğlenceli deck oynamaktan rank kasmadım hiç bu sezon
sharon stone ismini verdiğim summoning stone'lu bi mage'im var, bi de kolento'dan çarptığım fatigue/mill mage'i yaptım bol bol discovery'li falan. hiç bu kadar keyif almamıştım oynamaktan :D

paladin'den sıkılacak kadar çok oynayıp golden hero'ya sahip olduğum için bir türlü elim gitmiyor reno'lu pala yapmaya ama her sezon aynı hikaye, bişeyler deneyip son hafta paladin'e geçiyorum falan dsf

@sabonis, black knight olmasaydı yerine ne düşünürdün? o yok bende bi, denicem senin deck'i gaza gelirsem craftlarım belki aklımda olan bi karttı (ragnaros veya thalnos craftlayacaktım 1 leglik dustım var)
tebrikler bu arada

edik: black knight yerine faceless mi craftlasam o kartı da çok istiyorum eğlenceli bir kart :d
Sosyal ağlarda paylaş

icphedia said:

bu sezon sadece quest yaparak rank 2 ye geldim. 3-4 gün rank 2-3 arasında takıldıktan sonra hafta sonundan bu yana sürekli kaybediyorum.
rank 5 bitmek üzere. 2 maç sonra rank 6 olurum inş :)
saçma sapan deckler var ortalıkta. kimin ne koyacağı belli değil :)

insanların bıkıp bırakmaması için ortamın aslında hep öyle olması gerekiyor ama durum vahim
Sosyal ağlarda paylaş

Ahah bana da denk geldi oyle bisi
Oyun karnaval gibi ya

Beast druid var bi de arada bi gelio fena biseye benzio o da

Ben fatigue mage'e asik oldum simdi baska bisi oynayamiyorum.
Ip ustunde yuruyosun surekli sanki ve oyunu cevirdin mi acayip tatmin oluyosun :D

Bu arada reno'yu son 5-6 kartin arasinda birakip kullanmak sadece iki turn geciktiriyo concede cekmeni diye dusunuyorum. Millet daha ayikinda degil. Sadece mid gamede tempo icin ideal bir kart. Olum dosegindeyken savunma icin bi ise yaramiyor. Benim karsilastigim durumlar icin boyle oldu yani en azindan.
Sosyal ağlarda paylaş

benim deck zaten trump + lifecoach + benim karışımım. hangi türlü hoşunuza gidiyorsa, oyun stilinize daha uygunsa o şekilde oynayın. trump extreme dude value için oynuyor. ama board'u çok sık 5 tane 1/1 ile dolu oluyor. onun yerine minion olması benim tercihim. o yüzden justicar yerine black knight koydum örneğin.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

ben 20'nin üstüne çıkamadım ake. az evvel zar zor 3 yıldız yaptım, şimdi yine tek yıldıza düştüm asdf 1 ileri 2 geri. 2 ileri yaparsam 3 geri.

yalnız değilsin. hiç para vermedim, kartımı alın teriyle kazanayım dedim, dedikçe vurdular legendary kartları. alnımı terletemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...