mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 son 5 legendary duplicate çıktı tenks blizzard 2 toshley sylvanas ysera boom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Quel-Thul said: Bende chowu çıkaracam 2.si zayif kalıyor biraz hele aggronun zayıfladığı su metada bayaa gereksiz bugün onu anladim. Justicar 6da bos boarda inersen oyunu bayağı etkiliyor bi sans daha ver bence Yarin bi 5e ineyim duruma gore black kniggit dusunecem 2. Minibot da koyabilirim belki. He bu arada, bu deck ile 6da sana ne zaman boş boarda geçiyor =) kolay diil. Pek çok sefer turn 5te Belcher falan iniyorlar. He justicar yine kötü mü, değil. Ama zaten iyi olan late game'ini perfect yapmana gerek yok bence. Ben şu hali ile bile 7 minion doldurup bir şey inemediğim çok oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Yerde brann varken brewmaster nasıl çalışıyor? Bir de yine brannla crowds favourite sinerjisi nasıl çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 bu sezon sadece quest yaparak rank 2 ye geldim. 3-4 gün rank 2-3 arasında takıldıktan sonra hafta sonundan bu yana sürekli kaybediyorum. rank 5 bitmek üzere. 2 maç sonra rank 6 olurum inş :) saçma sapan deckler var ortalıkta. kimin ne koyacağı belli değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 İyi böyle ya robot gibi herkes aynı deck'leri oynuyordu heycan olsun biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 LoE bi harika dostum(tu) eğlenceli deck oynamaktan rank kasmadım hiç bu sezon sharon stone ismini verdiğim summoning stone'lu bi mage'im var, bi de kolento'dan çarptığım fatigue/mill mage'i yaptım bol bol discovery'li falan. hiç bu kadar keyif almamıştım oynamaktan :D paladin'den sıkılacak kadar çok oynayıp golden hero'ya sahip olduğum için bir türlü elim gitmiyor reno'lu pala yapmaya ama her sezon aynı hikaye, bişeyler deneyip son hafta paladin'e geçiyorum falan dsf @sabonis, black knight olmasaydı yerine ne düşünürdün? o yok bende bi, denicem senin deck'i gaza gelirsem craftlarım belki aklımda olan bi karttı (ragnaros veya thalnos craftlayacaktım 1 leglik dustım var) tebrikler bu arada edik: black knight yerine faceless mi craftlasam o kartı da çok istiyorum eğlenceli bir kart :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 icphedia said: bu sezon sadece quest yaparak rank 2 ye geldim. 3-4 gün rank 2-3 arasında takıldıktan sonra hafta sonundan bu yana sürekli kaybediyorum. rank 5 bitmek üzere. 2 maç sonra rank 6 olurum inş :) saçma sapan deckler var ortalıkta. kimin ne koyacağı belli değil :) insanların bıkıp bırakmaması için ortamın aslında hep öyle olması gerekiyor ama durum vahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 http://i.imgur.com/HGcHLAM.jpg değiştirdim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 yeni aldım adventure'ı yeni deckler deniyorum harrison yok bende şu deck için craftlamak da istemiyorum çok oynıyıcagımı sanmıyorum ya loatheb yada azure drake koyucam onun yerine kararsız kaldım yada mukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 allah'ın hand reno lockunda arcane golem + faceless ne arıyor abi abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Ahah bana da denk geldi oyle bisi Oyun karnaval gibi ya Beast druid var bi de arada bi gelio fena biseye benzio o da Ben fatigue mage'e asik oldum simdi baska bisi oynayamiyorum. Ip ustunde yuruyosun surekli sanki ve oyunu cevirdin mi acayip tatmin oluyosun :D Bu arada reno'yu son 5-6 kartin arasinda birakip kullanmak sadece iki turn geciktiriyo concede cekmeni diye dusunuyorum. Millet daha ayikinda degil. Sadece mid gamede tempo icin ideal bir kart. Olum dosegindeyken savunma icin bi ise yaramiyor. Benim karsilastigim durumlar icin boyle oldu yani en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=AZtsMOp-mqQ şu deck entresanmış oynanabilir bi renoı decki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 benim deck zaten trump + lifecoach + benim karışımım. hangi türlü hoşunuza gidiyorsa, oyun stilinize daha uygunsa o şekilde oynayın. trump extreme dude value için oynuyor. ama board'u çok sık 5 tane 1/1 ile dolu oluyor. onun yerine minion olması benim tercihim. o yüzden justicar yerine black knight koydum örneğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Selamlar. Agustostan beri oynamiyorum. Su an ki meta nasil? 2k para var, bm den sadece emperoru almistim zamaninda. Bm yi tamamlamaya gerek var mi? Yeni adventure gerekli mi yoksa paranin hepsini pack'e mi gomeyim napayim? Bi yol gosteriverin size zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=nhK4lLZlzHA asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 turn 3 mmmmmmmmm nefis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 sonra face huntera laf ederler bi de sdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=keuNrv7nMQ4 50. saniyeden sonrası hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 3. golden legendarym bayadır golden çıkmıyodu son 5 legendary duplicate çıkınca ilaç gibi geldi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 bana 2 aydır leg. cıkmıyor be masallah mulgear dublicate ve golden kasiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Mulgear annesinin kredi kartını hearthstone a gömen ortaokullu bi bebe. 1500 dolar ekstreyle tabii ki sana değil ona çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Xenocide said: ben 20'nin üstüne çıkamadım ake. az evvel zar zor 3 yıldız yaptım, şimdi yine tek yıldıza düştüm asdf 1 ileri 2 geri. 2 ileri yaparsam 3 geri. yalnız değilsin. hiç para vermedim, kartımı alın teriyle kazanayım dedim, dedikçe vurdular legendary kartları. alnımı terletemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 axedice said: Mulgear annesinin kredi kartını hearthstone a gömen ortaokullu bi bebe. 1500 dolar ekstreyle tabii ki sana değil ona çıkacak. nickim mom's credit card zaten çok uzun zamandır para vermedim packe filan en son 1 tane arena aldım galiba geçen ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 para vermenin nesi yanlış insult a mı girdi deck almak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 yoo free 2 play'e para veren nooblar olarak görüyoruz sizi o kadar. sdfbjksdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar