Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 battlecry meta olursa çözümü var, xeşke olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 kezan mystic için diyosan o iş baya amele işi gibi ya, brann atıcan da mystic atıcan peh. 7 manaya 2 secret çalsan secret palaya karşı board'u yine alamazsın muhtemelen. ki adamın challengerı 1 turn önce indirme ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 rogue'a kıyak geçmeye çalışmışlar ya sonunda (oynamıyorum bizzat ama dengesizlik vardı yani yazık kızcağıza) Reno'nun çalışmasını engelleyen kartı var kızın: http://hydra-media.cursecdn.com/hearthstone.gamepedia.com/thumb/d/d5/Beneath_the_Grounds(22397).png/200px-Beneath_the_Grounds(22397).png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 ya adını unuttum bir kart var, stealth özellikli, her roundun sonunda +1/+1 kazanıyor. 2 defa denk geldim, ikisinde de 1 round bekletip saldırttılar çok gereksiz bir şekilde. Mal mı bunlar, dursun işte 10/10 falan olunca saldırırsın diyorum ama ikisi de aynı şeyi yapınca acaba stealth iken 1 kere oluyor da o yüzden mi öyle yapıyorlar diyorum. var mı bilgisi olan? hah şu işte http://hearthstone.blizzplanet.com/wp-content/uploads/shade-of-naxxramas-hearthstone-curse-of-naxxramas.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 1.agro'dur value'sunu alıyordur vurur 2.board clear yapıyordur vurur. 3.paladinsen, priest'sen temizlersin diye vurur 4. warriorsan brawl gelir falan filan artık kimse onu eskisi gibi 10/10 yerde tutturmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 10/10 kadar yaşamaz o ya kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 nası yaşamıyor stealth kart? ben çok iyi bilmiyorum bu arada. stealth'i hiçbi şekilde target alamıyorsun. dursun orda işte sabaha kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 brawl, sylvanas, shadowflame, equality+consecration vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Priest lightbomb atıyor warrior brawl paladin equality. Rogue zar zor bladefurry ile öldürebiliyilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 shadowflame demişken; oyundaki favori kartım olabilir sanırım kendisi. http://hydra-media.cursecdn.com/hearthstone.gamepedia.com/thumb/6/67/Shadowflame_(art).jpg/516px-Shadowflame_(art).jpg?version=c807608b9925191bdc8da7dd55755a76 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 flare açıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Xenocide said: ya adını unuttum bir kart var, stealth özellikli, her roundun sonunda +1/+1 kazanıyor. 2 defa denk geldim, ikisinde de 1 round bekletip saldırttılar çok gereksiz bir şekilde. Mal mı bunlar, dursun işte 10/10 falan olunca saldırırsın diyorum ama ikisi de aynı şeyi yapınca acaba stealth iken 1 kere oluyor da o yüzden mi öyle yapıyorlar diyorum. var mı bilgisi olan? hah şu işte http://hearthstone.blizzplanet.com/wp-content/uploads/shade-of-naxxramas-hearthstone-curse-of-naxxramas.jpg abi value alman gerekiyor. druidde kullandım bende. yani 10/10 yapma hayali yalan 4/4 baya yeterli. keza aynısı değil tabi ama benzer value prensibiyle çalışan bir kart daha var 'edwin' rogue legendary. onu da böyle elinde kart bekletip bi anda kombolayacağım dersen patlatırlar adamı. ha şöyle zaten örli drop inersin bilmemne öle bi safety net gibi bekletirsin oynamazsın. aynı şekilde zaten board control sendedir. 1-2 tur daha bekletirsin value için. işte ne bileyim boom turn geldiğinde tek atıp iyice board control için falan bekletirsin. ama öbür türlü 3 manaya attığın kart 4/4 body ve stealth olduğunda zaten value almış oluyosun karttan. ondan sonra teferruat gibi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 reno'lu fatigue warrior yaptım oynuyorum sora elimde atacak düzgün kart yokken T5 mi ne ortası boş verdim doomsayer'ı boş masa'ya karşısı boş geçmek durumunda kaldı tabi sora gelen kartlarla bi güzel döşedim oyunumu böyle bi hoş hissettim kendimi falan eheh value anahtar kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 shade in droodda les olmasinin tek sebebi var http://36.media.tumblr.com/0db5c8ae98006a0957ea1ef451701d52/tumblr_n9dmf4p9671tbxd7uo1_1280.jpg shade bi sekil kaldiysa 3-3 olsa bile gg oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Biriniz bana gormok ödünç verebilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Aarghhhh %90 falan winrate'im olan priest'e karşı son 3 kart içinde 2 heal'ım kaldığı için yenildim. He bi de turn 5'te Shredder'ımdan darnassus aspirant çıktığı için, bütün oyunu 2 mana geriden oynadım. Ona rağmen, aşırı bahtsızlığım olmasa kazanacaktım. So much salt, so much tilt.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 rank 1 full yıldızdan, rank 2 - 2 yıldıza kadar düştükten sonra eve gelip 1 maç kaybederek full'ledim. Gerçekten meta'ya uygun şekilde legend denediğim 2. sezon oldu, daha önce handlock'un çok kötü olduğu bi dönemde inatla handlock deneyip 2'den yukarı çıkamamıştım gerçi. http://i.imgur.com/XOiuj5v.png deck de budur. greed master bi deck: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Tebrik. Deniyim ben de deck'i güzel gözüküyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 gz abi ben cok useniyorum kasmaya ya. win bonus olmadığından bir ileri bir geri dolmuyor yıldızlar sdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 ben 20'nin üstüne çıkamadım ake. az evvel zar zor 3 yıldız yaptım, şimdi yine tek yıldıza düştüm asdf 1 ileri 2 geri. 2 ileri yaparsam 3 geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 20 derken? yirmi 19 + 1 olan 20 di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 beceremiyorum lan işte. nubum napim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 keeper of uldamanı cok sevdim, cok yönlü bi kart hem saldırıda hem defansta kullanılabiliyor sabo kürt masterdan verim alabiliyor musun? onu mu koysam yoksa solemn vigil mi karar veremedim bi de black knight neden? justicar daha iyi gider gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Quel-Thul said: keeper of uldamanı cok sevdim, cok yönlü bi kart hem saldırıda hem defansta kullanılabiliyor sabo kürt masterdan verim alabiliyor musun? onu mu koysam yoksa solemn vigil mi karar veremedim bi de black knight neden? justicar daha iyi gider gibi 1) uldaman, ilk seti değerlendirirken aşırı sevdiğim bi karttı. hala da öyle. inanılmaz yani. ragnaros, boom vs farketmiyor, her türlü şeyi öldürebiliyorsun, yetmiyor hem yere 3/3 ve 3/4 koyabiliyorsun, hem bi anda buff ile beklenmedik trade yapabiliyorsun. muhteşem gerçekten. 2) cult master'dan genellikle çok iyi verim alıyorum. 2-3-4 kart çekebiliyorum yani. Creeper, Argent Protector, Minibot, Coghammer, 2xMuster, Regent, Murloc Knight, Shredder, Belcher, Boom, Hero power sayesinde yerde her daim minion'ların bulunabiliyor. 3) Justicar aşırı greedy. Late game matchuplarım zaten yeterince iyi. Mid game'de bi DotC, bi Belcher, bi tauntlu giant vs öldürmek bi anda bütün oyunu değiştiriyor. Mesela o noktada 6 manaya Justicar inmek saçmalık bence. Şu anda Black Knight ile baya bi verim aldım, heralde maçların %80'inde falan value alıyorum. He tabii full face aggro'ya karşı bazen elimde başka bişi olsaydı diyorum ama Justicar daha da beter böle bi durumda.. 4) Kendi eklentim: 1 Gadgetzan Jouster, 1 Zombie Chow ile oynuyordum. Jouster herhalde %20 falan kazanıyordu bu kadar hayvani minion'larıma rağmen, eeeeh yeter dedim argent protector koydum. Fena diil gibi ama aggro'ya karşı yeterince iyi değil. O yüzden belki 2. Chow düşünebilirim. Ama o da turn 6-7-8 Reno atmamı baya bi engelleyecek. O yüzden kara kara düşünüyorum ne koysam diye. Biraz daha Protector ile devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Bende chowu çıkaracam 2.si zayif kalıyor biraz hele aggronun zayıfladığı su metada bayaa gereksiz bugün onu anladim. Justicar 6da bos boarda inersen oyunu bayağı etkiliyor bi sans daha ver bence Yarin bi 5e ineyim duruma gore black kniggit dusunecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar