Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Golden FORCE OF NATURE ile gene nozdormu cikti :( Oncekindende tirion cikmisti, haftaya bi halt dusmicrk sanirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Ya bana açtığım her packten 40 dust çıkıyor. Siz neyin nankörlüğündesiniz? Sinirlendim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi brawl pack'i drop rate mevzusu hala şüpheli bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ahmedinejad said: o maçı ben de izledim elinde hiç removal yoktu. fiery axe'lı bi warrior ölmezdi öyle :) denk geldi mi götürür tempo. oyunun en iyi anti aggro karttan bahsettiğinin farkındasın heralde? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 THİS! bunları biriktirerek mavi kart yapınca seviniyorum, o derece.. Wishmaster said: Ya bana açtığım her packten 40 dust çıkıyor. Siz neyin nankörlüğündesiniz? Sinirlendim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 brawl drop rate bayaa bi artmış.. 2 tane rare çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bu oyunda nedense tüm arkadaşlarım bir artist kesiliyor ya. geliyorlar spectate ediyolar, ABİ O KART ORDA OYNANIR MI, ABİ TAUNT ŞİMDİ Mİ ATILIR falanlar böyle. casual oynuyorum, 1 tane legend'ım var. millet teknik direktöre bağlıyor. rank 14 gördüm şu ana kadar max. demin de oynuyorum warlock'a karşı, damage yemeden 8. turn'de kestim adamı. ona rağmen spectate eden bi arkadaş NUBSUN, ADAM HANDLOCK, BOKU YEDİN modunda gidiyordu. yani kıssadan hisse, bu oyun insanların karakterlerini kötü etkiliyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 hani tavsiyeye hep açığım, mesela spyro sağ olsun çok güzel taktikler veriyor izlediğinde. ama HÖEAA modunda olanları anlayamıyorum. calm your bitch tits down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 o handlocka dikkat et diyen arkadaşın biraz haklıymış herifin eli efsane kötü gelmiş olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 abi elimde blessing of kings, might gibi spell'ler varken evil heck'ler çektim 4 mana'da, sürdüm oyuna. adam başladı "ADAMIN SIDE CLEAR, NİYE ATTIN Kİ ŞİMDİ" falan. e napıyım ulan, 5/4'lük, bufflayabileceğim de karttı yani. orada neden bekliyim ki onu anlayamadım. sonra da dizdim buff'ları üstüne kestim 2 turn sonra. bence insanlar fazla geriliyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 yok sorun o değil. sorun çok basit bir oyun gibi gözüktüğü için, 10 üstünden 3 anlayan adamın kendini 7 anlıyor sanması, 6-7 anlayan adamın da 10 anlıyor sanması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Basit zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 şekil a-1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Sen kaç anlıyosun abi 10 üstünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 8-8.5 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 kaç ağlıyorsun değil olm, kaç anlıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Aaabbbbbbooooooowwwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 of hardcore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 hsdufhuashdfua bi kripp bi reynad diilim ama sağlam ağlarım. çok güzel ağlama coaching'i de yapabilirim ayrıca. he son aylarda da ağlama konusunda formdan düştüm. oyundan daha çok anlamaya verdim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 senin tahtına rakip vardı zaten bir tane, hatırlayamadım şimdi kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Sercan'a resmen trivela ile orta açmışım sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Asist benim lan. Sen bana pas attın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 iyi hadi öyle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 çok konuşmayın lan oyunu öğrenin. bugün de yeni wing çıkıyor, battlecry desteleriniz hazır mı? millet "nooluyor lan?" derken legend olabilirsiniz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 mesela handlock'u damage yemeden yenmek senin marifetini değil, (nispeten) aggro oynayıp karşındakine kağıt gelmediğini gösteren bir veri. eheh şaka şaka, tebrik ederim takma milleti sen boşver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar