Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

anammmmmmm. götümü kasa kasa rank 3 oldum, üst üste o kadar şeyler oldu ki 5'e düşecem az kaldı.
daha demin freeze mage'e karşı, (alex ve antonidas kullanmıştı) tuskar indim, kazanıcam %90 çünkü 1 tuskar daha var elimde. doomsayer vs zombie chow ile kazandı! ulan deckimde 8 tane minion var anasını satiim 8, herhangi biri yetiyor kazanmama.... gidip chow geliyor ya....

sen de midrange pala'cısın sanırım, sakıncası yoksa deck'ini paylaşır mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

cüzdan warrior için en kritik kart hangisi

baron geddon
justicar
harrison
ysera

baya da eksiğim varmış ya

confessor yapıp control priest mı oynasam

justicar yaptım. mid palada da kullanılıyor priestta da

baron geddon ve harrison şart değil.

ysera yerine sneed's, nefarian, rag v.b kartlar kullanabilirsin.
justicar şart gibin bişi mirror ve priest karşılaşmalarında önce çeken alıyor warrior için önemli bi kart.
Sosyal ağlarda paylaş

blizzcon dün başladı bu arada takip etmek isteyen olursa: http://www.twitch.tv/playhearthstone

ben underdog'ları tutuyom hep nias+doğulular diyeyim. (/summon beşiktaşlılık)

pingpong diye bir tayvanlı vardı dün, I AM THE SHAMAN falan diye röportajlar vermiş. Bence tatlı tatlı roleplaying yapıyo ama sunucular falan epey tesis geçti alter ego'sundan girdiler decklist'ine hıı çok orjinalmiş hehehihi diye diye çıktılar... rakibi de purple'dı. 3-1 yendi sonra shaman'la da dahil olmak üzere. çok hoşuma gitti hehe

futbol mutbol takip etmem, hani nörd de değilim de alamıyorum kendimi hoşuma gidiyo oynadığım oyunun turnuvalarını takip etmek :d
Sosyal ağlarda paylaş

neferian rng baya ve ysera hem bgh yemiyor, hem swd yemiyor hemde neffy gibi kolay tradelenmiyor, ustune biurde card draw op otesi hele ysera oyuna girdimi elinde kart kalmamis oluyor zaten, cuzdan warrior oyniyorsan misal ve rakip removallarini harcadiysa gg direk. yseranin 2 turnden fazla boardda kalmasi genelde gg oluyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...