yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 sabonis said: anammmmmmm. götümü kasa kasa rank 3 oldum, üst üste o kadar şeyler oldu ki 5'e düşecem az kaldı. daha demin freeze mage'e karşı, (alex ve antonidas kullanmıştı) tuskar indim, kazanıcam %90 çünkü 1 tuskar daha var elimde. doomsayer vs zombie chow ile kazandı! ulan deckimde 8 tane minion var anasını satiim 8, herhangi biri yetiyor kazanmama.... gidip chow geliyor ya.... sen de midrange pala'cısın sanırım, sakıncası yoksa deck'ini paylaşır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Oyuna girilmiyor ya pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 brawl yüzünden bozulmuştu herhalde, dayamışlar webspinnerları yine sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 brawl'dan harrison jones çıkardım :D :D :D :D :D:horace::horace:(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 yeni spider brawl da mage baya avantajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ııh Rogue avantajlı. 2 manayı 1/1 spider öldürmeye harcama. 2 tane spider koy. Trade yap. Daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Arena da karşına noob gelmesi ne güzel oluyor adamın bi kendine vurmadığı kaldı kartların özelliklerini bile bilmiyor basıyor saçma salak şeyler yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 altın thalnos geldi brawldan oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 bana ilk çıkan legendary'di bune la demiştim 1/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 cüzdan warrior için en kritik kart hangisi baron geddon justicar harrison ysera baya da eksiğim varmış ya confessor yapıp control priest mı oynasam justicar yaptım. mid palada da kullanılıyor priestta da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 görev vardı cw ile girdim, mirror geldi; coin bendeydi, dedim iyi coinle sylvanas+brawl yaparım belki dursun dedim kullanmadım hiç, deckte sylvanas yokmuş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=8IM6veMCvNM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 aklına gele gele bu mu geldi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ahmedinejad said: cüzdan warrior için en kritik kart hangisi baron geddon justicar harrison ysera baya da eksiğim varmış ya confessor yapıp control priest mı oynasam justicar yaptım. mid palada da kullanılıyor priestta da baron geddon ve harrison şart değil. ysera yerine sneed's, nefarian, rag v.b kartlar kullanabilirsin. justicar şart gibin bişi mirror ve priest karşılaşmalarında önce çeken alıyor warrior için önemli bi kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 blizzcon dün başladı bu arada takip etmek isteyen olursa: http://www.twitch.tv/playhearthstone ben underdog'ları tutuyom hep nias+doğulular diyeyim. (/summon beşiktaşlılık) pingpong diye bir tayvanlı vardı dün, I AM THE SHAMAN falan diye röportajlar vermiş. Bence tatlı tatlı roleplaying yapıyo ama sunucular falan epey tesis geçti alter ego'sundan girdiler decklist'ine hıı çok orjinalmiş hehehihi diye diye çıktılar... rakibi de purple'dı. 3-1 yendi sonra shaman'la da dahil olmak üzere. çok hoşuma gitti hehe futbol mutbol takip etmem, hani nörd de değilim de alamıyorum kendimi hoşuma gidiyo oynadığım oyunun turnuvalarını takip etmek :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 neferian'ı Ysera ya tercih ediyorum ben daha iyi işler çıkarıyor çoğunlukla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ysera BGH lenmiyor en onemli ozelliği o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 neferian rng baya ve ysera hem bgh yemiyor, hem swd yemiyor hemde neffy gibi kolay tradelenmiyor, ustune biurde card draw op otesi hele ysera oyuna girdimi elinde kart kalmamis oluyor zaten, cuzdan warrior oyniyorsan misal ve rakip removallarini harcadiysa gg direk. yseranin 2 turnden fazla boardda kalmasi genelde gg oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 3 veya 5 yapsam yeter diye girdiğim arena 12 oldu şaka gibi blizz ve fs den başka birşey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 hero power = arena arena = mage>paladin>rogue>shaman>druid ve diğerleri rog ve shaman yer değiştirebilir duruma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Cuzdan warrior oyniom, turn 7 justicar indim, boardda emperorim vardi zaten, 30hp de olan shaman rakibim dirk concede cekti eheuheu Ugrasmak istemedi sanirim, 20 dk ugrasip yenilmek sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 CW yenmek, en sevdiğim :v http://i66.tinypic.com/2coj8g1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 baktim 30'una gelmişiz,zaman kalmadı artık. Açtım secret pala'yı .Yarım saatte rank 9'dan-5'e , full win yaptım cıktım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Priest oynarken fatigue'den ölmek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 bugün mü bitiyo sezon? 5 win kaldı legend olamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar