Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
corumlu ve boxar bs oluyor gibi ondan yürüyelim.
daha da zaten tartışmalı bişey yok. Materyal stoklayalım herkesin kasmasına herkes yardımcı olur. combat kasacak adamda lazım olacak onlara da zırh silah vs ile yardımcı olacağız.
Mesaj tarihi:
Yahu bs kasacam dedim de köye yardım etmedim mi? O duvarlara taş taşımadım mı? Ben oynadığım çoğu oyunda bs oluyorum mining falan kasıyorum yardımcı olsun diye , eğlenceli geliyor. Ben söylenmedim de şu ana kadar kimse çaldı etti diye , çalınacak çokta değerli bir eşyam yok. Geliyorum yardımımı ediyorum elimden geleni yapıyorum kendimede bakıyorum ama. He bs kasıcam dedim ama kasmış mıyım? Kasmamışım , niye? Çünkü guilde yardım ediyodum. Bırakında istediğimiz craftı seçebilelim bari.
Mesaj tarihi:
sheets'te birisi benim skilleri silmiş, niye öyle birşey yapıyorsunuz abi? Düzenlemeyi de kaldırmışsınız.

Blacksmith: 0
Carpenter: 2
Cooking: 0
Farming: 24
Fishing: 0
Healing: 1
Mining: 6
Sewing: 1
Tinkering: 4
Logging: 9

Düzentirseniz sevinirim :D
Mesaj tarihi:
Ben değerli şeylerimi üstümde taşıyorum. 1-2 tane de boktan şey koyuyorum onlar düşsün kesilirsem diye.

Belliydi zaten kırılacağı o kilitlerin. İçeri boktan şeyler koydum ki çalsınlar da bari evi kırmasınlar diye :D
Mesaj tarihi:
ben combat kasıp crafterlara resource getiriorum amacım bu. O yüzden kendi crafting skillerimi kasmadım :)

bi de her gece oynayamiorum master crafter sorumluluğunu alacak kadar.
Mesaj tarihi:
khazadum said:

sheets'te birisi benim skilleri silmiş, niye öyle birşey yapıyorsunuz abi? Düzenlemeyi de kaldırmışsınız.

Blacksmith: 0
Carpenter: 2
Cooking: 0
Farming: 24
Fishing: 0
Healing: 1
Mining: 6
Sewing: 1
Tinkering: 4
Logging: 9

Düzentirseniz sevinirim :D

troll var bı tane herseyi siliyo rollback de gitmistir, tekrar ekleyiver, duzenleme işcin email adresini gonder yetkı verım
Mesaj tarihi:
gleoddyn said:

Dünya ahiret yakandayım sfsdfs

AHGSFKAJHFAG abi bi bakiyim item alınıyo mu dedim bi aldım crim falan oldum zaten. taş aldım ha başka da bi şey değil.
Mesaj tarihi:

Yeni oklar hazır, kapıları falan açık bırakıyorum kaleye Pk girerse falan ne olduğunu anlamadan 10 saniyede ölüyor.

Kalede ölü nokta yok her yeri görüyor kuleler.

• Yeni Oluştur...