Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 corumlu ve boxar bs oluyor gibi ondan yürüyelim. daha da zaten tartışmalı bişey yok. Materyal stoklayalım herkesin kasmasına herkes yardımcı olur. combat kasacak adamda lazım olacak onlara da zırh silah vs ile yardımcı olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yardım edin plös 4 kişi başlıycaz oyuna "Tree of Life - Settler x 4 Pack" diyo steamde 90tl. 4 acc mi demek bu yani? bunu alsak kotarıyo mu 4ümüzü ve nası oluyo alan var mı beyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 evet 4 acc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 enpara ile alın 50'ye anlaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Yahu bs kasacam dedim de köye yardım etmedim mi? O duvarlara taş taşımadım mı? Ben oynadığım çoğu oyunda bs oluyorum mining falan kasıyorum yardımcı olsun diye , eğlenceli geliyor. Ben söylenmedim de şu ana kadar kimse çaldı etti diye , çalınacak çokta değerli bir eşyam yok. Geliyorum yardımımı ediyorum elimden geleni yapıyorum kendimede bakıyorum ama. He bs kasıcam dedim ama kasmış mıyım? Kasmamışım , niye? Çünkü guilde yardım ediyodum. Bırakında istediğimiz craftı seçebilelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 sheets'te birisi benim skilleri silmiş, niye öyle birşey yapıyorsunuz abi? Düzenlemeyi de kaldırmışsınız. Blacksmith: 0 Carpenter: 2 Cooking: 0 Farming: 24 Fishing: 0 Healing: 1 Mining: 6 Sewing: 1 Tinkering: 4 Logging: 9 Düzentirseniz sevinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Ben değerli şeylerimi üstümde taşıyorum. 1-2 tane de boktan şey koyuyorum onlar düşsün kesilirsem diye. Belliydi zaten kırılacağı o kilitlerin. İçeri boktan şeyler koydum ki çalsınlar da bari evi kırmasınlar diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 'bombilo' adli kullanicinin mesaj kutusu doludur. düzenleme için yetki isteyecektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 docs ta comment olarak yazarsan daha kolay ulaşırsın. biriside baya bir comment yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 mortisin neden hiç skilli yok lan, adamın elinden tutsanıza kassın garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ben combat kasıp crafterlara resource getiriorum amacım bu. O yüzden kendi crafting skillerimi kasmadım :) bi de her gece oynayamiorum master crafter sorumluluğunu alacak kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 abi combat skilleri columnu ekle şanın yürüsün ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 khazadum said: sheets'te birisi benim skilleri silmiş, niye öyle birşey yapıyorsunuz abi? Düzenlemeyi de kaldırmışsınız. Blacksmith: 0 Carpenter: 2 Cooking: 0 Farming: 24 Fishing: 0 Healing: 1 Mining: 6 Sewing: 1 Tinkering: 4 Logging: 9 Düzentirseniz sevinirim :D troll var bı tane herseyi siliyo rollback de gitmistir, tekrar ekleyiver, duzenleme işcin email adresini gonder yetkı verım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Dünya ahiret yakandayım sfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 bıngıldak başlıcaksan başla birader naz yapma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 asdasf sana gelsin o zaman http://www.youtube.com/watch?v=p5HzDq7_so0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 başlıycak olsam şimdiye başlardım abi :) hadibea said: bıngıldak başlıcaksan başla birader naz yapma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Birşey sorucam surun önünü ve arkasını field ile kaplasak zombie attack'a karsı etkili olmaz mı ? Spam olamazlar o noktaya dolu oldugu icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Alsanıza beni de köye, kapının önündeyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 az kaldı demir kilit geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 3. guild kuruldu mu geleyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 gleoddyn said: Dünya ahiret yakandayım sfsdfs AHGSFKAJHFAG abi bi bakiyim item alınıyo mu dedim bi aldım crim falan oldum zaten. taş aldım ha başka da bi şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Yeni oklar hazır, kapıları falan açık bırakıyorum kaleye Pk girerse falan ne olduğunu anlamadan 10 saniyede ölüyor. Kalede ölü nokta yok her yeri görüyor kuleler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Bizi de alın.Başımızı sokacak bir evimiz bile yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 biri beni taksın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar