Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Ben şuan işteyim gece 11den sonra çıkıcam eve gelicem. Saat 11:30-12:00 civarı ve sonrası sabaha kadar orası dolu olacak! Beni bu kadar gaza getirdiniz tek başıma bırakmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 oyuna bakın. Pirat geldi. Yikiyor koyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 o pirat hanginizin ? kesin buradan birinin..kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Hala okcu kuleleri yok dimi adamı indirebileceğimiz. Hayır tek bir adam bunu yapıyorsa , biri grup saldırsa dümdüz eder bizim oraları demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 okcu kulesi yapsan nolcak, adam gelip kulenin malini caliyo asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Sevgili Pirat köyümüzü ziyaret etti pk bulamayinca hayvanlarımıza dadandı bizde dibine girdik,havaya fln kaldirdik hayvanları bize salladi bicagi ve pk olduktan sonra monq'un son darbesiyle nefesini verdi. Pezevenk'in üstünden 100 den fazla pismis et cıktı kasap dükkanı sanki. http://i.imgur.com/WMxzBLq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 hay server memory leakine hay prime time lan bu ipneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ben direk flax a atladım. bütün akşam aramıştım. o bile çıktı adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Tam olayları çözüyordum, köye bakan ufak bir ev hayaliyle yanıp tutuşuyordum ki server patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 pati ye alın beni. Guildsiz takiliyorum hala.. Sler oyundaki adim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 System req ne bunun? Bide oyunda armorlar flm var mı bolca yoksa çoğunluk donla mı geziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Bizim köyde skill kasmak işkence. Ağaçla köyün arasında metrelerce fark oldu. Bataklık bölgesine geldim skill kasıyorum. Bizim köyde olmayan matleri de toplayıp döneceğim inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bu pirat böyle bi şey herhalde oyunda iyi kesmişsiniz sonunda şerefsizi asd http://www.youtube.com/watch?v=UmtuRRhtGQw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bu oyun sarmadı beni refund edip Ark Survival Evolved deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 UO daki banka gibi bişey şart. Ne eve sığılıyor ne çantaya. Birde craft skilleri ilerledikçe istemediği şey kalmıyor. Sadece tinker olamıyorsun mesela diğer craft skillerinden üreteceğin şeyleri de istiyor. Her gittiği yere birşeyler kurmaktan gına geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 KehKeh said: refund nasil refund yapabiliriz ? Tesekkrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 ya. şu köy neden fikirtepe gibi? hiç düzen yok. düzeltsek biraz yer açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Refund şurdan: https://help.steampowered.com/ Benim hype kaçtı ya, iş güç varken çok zaman harcıyo, ilerleyemiyorum, bi de server restartlar falan filan derken refund istiyorum valla. Beni guildden çıkarıp yerime birini alabilirsiniz, direk guild binasının yanında benim ev, yıkabilirsiniz, yağmalayabilirsiniz falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 2 sinema parasi oyun yahu. prerelease olmasina ragmen gayet keyifli. ben US den baglandigim icin pati village issiz oluyor 2 kisi gordum en fazla, genel olarak server da bos tabi benim saatlerimde, hem US hem EU oynuyorum o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Oyunda inek çaldım diye ban yemiş olamam di mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 valequenta biri benim ahah :D gece gunduz oynamaktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 lol yok zipzip bi anda con lost verdi İyice UO ya bağladı zaten geri alınmalar server gitmesi falan aueaueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bombilo said: valequenta biri benim ahah :D gece gunduz oynamaktan :D eet abi sagol ev icin ahah. gece bekciligi yapiyorum ben de sfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 2 saat oynadım da aşşşşırı çok sevdim oyunu ya. Grafikler harika zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar