loop Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bende çantamda dün 3 tane çiğ et yokmuydu diye düşünüp duruyorum. UO gibi geri alınma var demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bir basede toplanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bombilo said: Mighty_THoR said: şehrin hali içler acısı herkes abuk subuk işler yapmış hadi neyse deyip duvar çekelim dedim, bir allahın kulu bir twig bile vermedi, bundan sonra selametle hayatta uğraşmam. abi ıyıde organize degiliz sorun o, mesela surada dırek gorev paylasımın yapmamız lazım stream acsana oynuyosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abi yerler genişleyecek diye surları bayağı geri almaya karar vermişler tam o ara girdim etraf boş alanlar doluydu 1 duvar ördüm kafamı bi cevirdim her yer ev olmuş millet parsel feşinde adsaf türk kafanızı sizin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 o degilde karsi kaleye girdim, odun modun caldim baya bi yemek dfsaasf herifler kesti sonra zuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 gene dar geldi o zaman ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Millet arazi derdine düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 sehire 2 adım yerden 3 adet cabin sığacak arazimi devretmek istiyorum. 10000 firewood ya da muadili için... sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bu kadar hızla gelişen kale gormedim kaleden cıktı kasabayı gecti sehre donuyor . o nasıl hız nasıl duvar orme oyle ? Paticikda snn den beri gordugum en iyi guild var yalnız burda oluşum cok iyi herkes canlan başlan calısıyor. Mighty herkese ırgat muamelesi yapıyor :P Ben dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 1- iletişim yolu bulmamiz lazim . 2- kim ne yapacak bi iş dağılımı yapmamız lazım. malzeme olayını tedarik ve ihtiyaçları belirledikmi combat ve magic skillere geçebiliriz ama önce hayatta kalmamiz lazim. Main craft ve survival skilleri bölüşelim. ben bs olmak istiyorum da ilk nasil başlıcam bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 hırsızlık benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ben gelemedim iki gündür bizim köy şehir mi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 köy kasaba oldu şimdi şehire doğru gidiyor. malzemesi neyse toplasak mightye versek bize 10 tane falan cart yapsa herşey 3-4 kat daha hızlı olur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Gecenin köründe inanılmaz bi özveri ile köyü genişleten pati ahalisi Önce Sonra Mighty duvarları üretiyor Irgatlar Taşıyor ve Kuruyor Gece olunca herkes yavaştan birbirine sokuluyor Balina Yakalamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narcosis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ss ler harika. Bende bugün başladım, super bi topluluk, herkez çalışıyor, paylaşımcı. Doğru yapılanmayla çok keyifli bi ortam oluşacaktır yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 son hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 wipe gelicekmis haftasonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 şahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 aldım ben de geliyom merakıma dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 oyun cok ozgur ya . ne istersen yapabiliyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ha yok tamam disc yemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abile hala duvar kuruyoz onlien adam varsa galsin ırgata ıhtıyacımız var sayımız azaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ya şehiri genişlettiğimiz gibi yer bitti abi millet 3 er 5 er bina atıyor her binası ayağında olsun, bir sürü cabini olsun deposu olsun vs. şu an bunla uğraılmaz tabi de normalde düzgün guild vs olsa. herkese belli bir limit koyması lazım. Ve crafting binalarınınb iyerde belli bir sayıda olması lazım her binadan 2 adet vs. gibi. şu an şehiri genişlettik doldu her yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Önce güneye, sonra doğuya oradan da ortadaki çöle geçtim. Gördüğüm kadarıyla yerler çok da farklı değil. Doğuda quartz var. Tek ironı da çölde eklediğmi yerde bulabildim ama yaşanmaz buralarda. Bir iki yıkılmış, terkedilmiş bina var sadece. Ekleme: Ağaç: Çölde ağaç niyetine baoboa mı ne öyle bir ağaç var, devasa. Bir tanesinden 6-7 tane log düşüyor. Iron: Çok olmasa da bol bol var çölde. 5-10 dakikada 30 tane topladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Istanbul gibiyiz resmen http://i.imgur.com/NELC10n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar