-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 aksam topluca yer bakmaya gıtsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Su yoktur çölde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 her yer kaktüs kırınca bol bol çıkıyor. bakın işte bataklık bölgeside çok iyi ama yer kalmadı sanırım pek düz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 seçim yapmamız lazım daha haritaya hakim değiliz, akşam dolaşalım olası yerlere bakalım. Mesela bence bir su birikintisi iyi olur, balık tutup bişirmek çok kolay vs. taşınmak istedikten sonra kalem kağıt skill vs hepsi hazır hallederiz iki dakikada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 hakkaten ok atın havaya. düştüğü yere yerleşin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Geniş bir yer bulun, hype tutacak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Forumu bile takip etmek zevk simdikayinvaldelerdeyim sonra annemlere gecicem buradan en azindan tree of life a biraz daha yakinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Oyunculardan gelen ekran görüntüleri içerir http://steamcommunity.com/app/361800#scrollTop=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bence boşverin köyü falan, göçebe yaşayın. bu bahaneyle ticaret de yaparsınız bol bol, ordan oraya malzeme taşıyıp satın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mighty_THoR said: seçim yapmamız lazım daha haritaya hakim değiliz, akşam dolaşalım olası yerlere bakalım. Mesela bence bir su birikintisi iyi olur, balık tutup bişirmek çok kolay vs. taşınmak istedikten sonra kalem kağıt skill vs hepsi hazır hallederiz iki dakikada. akşam bi ekipler kurup dağılalım inceleyelim etrafı. Ben şu anda volkandayım iron topluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 oyunda dinler oluşursa peygamberler ortaya çıkarsa pc alıcam giricem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Buyk agaclar var kesince 3 er 4 er log dusuyor o volkanik en sag yukardaki arazinin yaninda orasi cok iyi tarim ve hayvancilik dusuk olur terzi ve buyuculukde ama sanayiyi tam gazlariz herkes kalkan ve zirh kusanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bi map koysanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Burayı kaçırmayın dümdüz bomboş her yer ağaç ve hayvan denizin yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ben bugun sırf explore ettim tum haritayi hemen hemen. çöl de baya yer var buyuk settlement yapicak insanlar daha cokmemis ama agaç sıkıntı dogal olarak. kutup ta 2-3 tane buyuk settlement simdiden olusmus zaten ama oradaki en buyuk sıkıntı ogreler. 90 falan vuruyorlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yorumla adventurer alma olayı devam ediyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Wisp said: Burayı kaçırmayın dümdüz bomboş her yer ağaç ve hayvan denizin yanı. kesınlıkle bura iyi, bence buraya kurulalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 alıyorum ama bu hype boş çıkarsa sert konuşurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ben geldim toplanalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 gameplay videosuna bakın almadan önce. steamde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 stream'ler de var burdan broadcast'i açık kimse var mı? girip izleyelim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 gameplay izledim birşey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 pvp/pve durumları nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 beyler goce baslıyoruz gelın yavastan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ben hariç 8 kişi falan 4 pack almak istiyordu. benim oyun cacodemonla aramızda bir iletişim sıkıntısı nedeniyle caconun bana oyunu almasıyla sonuçlandı. o 8 kişi hala almak istiyorsa kendi aralarında halletmeleri gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar