Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
seçim yapmamız lazım daha haritaya hakim değiliz, akşam dolaşalım olası yerlere bakalım. Mesela bence bir su birikintisi iyi olur, balık tutup bişirmek çok kolay vs.

taşınmak istedikten sonra kalem kağıt skill vs hepsi hazır hallederiz iki dakikada.
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

seçim yapmamız lazım daha haritaya hakim değiliz, akşam dolaşalım olası yerlere bakalım. Mesela bence bir su birikintisi iyi olur, balık tutup bişirmek çok kolay vs.

taşınmak istedikten sonra kalem kağıt skill vs hepsi hazır hallederiz iki dakikada.

akşam bi ekipler kurup dağılalım inceleyelim etrafı. Ben şu anda volkandayım iron topluyorum
Mesaj tarihi:
Buyk agaclar var kesince 3 er 4 er log dusuyor o volkanik en sag yukardaki arazinin yaninda orasi cok iyi tarim ve hayvancilik dusuk olur terzi ve buyuculukde ama sanayiyi tam gazlariz herkes kalkan ve zirh kusanir
Mesaj tarihi:
ben bugun sırf explore ettim tum haritayi hemen hemen. çöl de baya yer var buyuk settlement yapicak insanlar daha cokmemis ama agaç sıkıntı dogal olarak.

kutup ta 2-3 tane buyuk settlement simdiden olusmus zaten ama oradaki en buyuk sıkıntı ogreler. 90 falan vuruyorlar direk.
Mesaj tarihi:
ben hariç 8 kişi falan 4 pack almak istiyordu. benim oyun cacodemonla aramızda bir iletişim sıkıntısı nedeniyle caconun bana oyunu almasıyla sonuçlandı. o 8 kişi hala almak istiyorsa kendi aralarında halletmeleri gerek
  • Yeni Oluştur...