sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Bu kadar iyi olmasini ben de beklemiyordum, kesin gelin. Köyde gün içi gelişme olursa yazarsıniz.
Korax Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mortis said: harita nasıl bi ss alıp atsanıza genişliği büyüklüğü nasıl olmuş görelim bi de ne gibi özellikler gelmiş böle dikkatinizi çeken şeyler ne yazsanıza merak ettim. pvp, pve ve oyunun mekaniklerinde bir değişiklik var mı? böle yaratıklarla combatta bir düzelme var mı kes lan gel iste dsf
yumy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 hypelanmama az kaldı, doktorum nerde :(
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 yaw arkadaş ben bu oyunu almıştım değil mi? Neyse bakarım bir ara.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 eski kadro oynamaya devam ediyor.
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 baba yiğitler bana giftleyin geleyim. fakiriz şu an ama amelelik yaparız
csubasi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 http://store.steampowered.com/itemstore/361800/browse/?filter=All Vaktim oldugunda yeni haritayı kesif için gelecegim . Anlatın lütfen pvp pve ne degişti?
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Hahah sonunda acabildim oyunu. Baslar baslamaz direk eski gunler geldi abi aklima. Ilk yerlesik yeri arayisimiz falan. Ekipten birileri lokasyon gonderebilirse geliyim hemen yaniniza, baslayalim irgatliga.
metinhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Freemium döndü falan demeyin abi sizin kendisini taktığınızı görünce mutluluktan orgazm oluyordur asosyal sünepe. Hayatında bir baltaya sap olamamış bari oyun oynayan insanlara bir annesizlik yapayım, onları baltalayayım demiş. Biz burdayız ama soysuzları her daim kovalayacağız bu ortamdan.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Hayir kullanmiyor. Seviyorum ben kendisini
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Buradan yazayım teker teker söylemek zor oluyor. Silk > Mulberry Tree diye bir ağaçtan cocoon toplayarak elde ediliyor. Beyaz çiçekli bir ağaç. Gezerken dikkat edersek rastlarız. Edit : kuzeydoğu ve guneydogu öncelikli görülen yerler. Ebony Firewood > Bunun çıktığı ağaçlar güneyde varmış ama suan islenemiyor oyunda. Lumber ve plank yapamıyoruz. Çölün güneyi. Edit : yeni yamada logging camp e eklenecekmis plank ve Lumber yapmak. Sparkling Water > Çölde bulunuyor, kaktüs lerden değil. Mithril > Haritanın ortalarında, volkan olan biryerde fazlaca varmış. Etrafında eskiye göre Mob fazlaymis. Big Leather > Kuzey Batı da fazlaca ayı var, çok hızlı farmlayip herkese Tempered Set yapabiliriz. Stat INT > Artık crafting quality yi etkiliyor, healing maxlanabilir. Stat STR > +dmg yanında artık ağır zırhlar giymek için de gerekli. Silahlar ; Sword : Block şansı Axe : critical sonrası +dmg Dagger : bleed dmg Hammer : decrease armor Spear : ignore armor Bow : piercing 2h weapons : Death Blow Edit >> Lambswool cloth > Tailoring binasını geliştirince çıkıyormuş. Ben dün görememistim, belki binaya 1 upgrade daha gereklidir. Mineral Water > Ormanların içinde çıkıyormuş. High Grade Oil > Ranching 50 olduktan sonra kuzeydeki polar bear lardan dusuyormuş. Brown Charcoal > Ebony Firewood furnace de yakilinca çıkıyor. White fox leather > Yeni yama ile düşmeye baslayacakmis. Cowboy’s flute > Yeni yama ile geliyor. Tame edilen mount u flüt çalarak summon edecekmisiz. Artık mount bizimle birlikte log out olacakmış.
csubasi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 sunthewhich said: Sagol . Ayrintilar icin link var mi? patch notlarinda goremiyorum bu bilgileri link yok , oyun ici bilgi' dersen sasirmam :)
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Forumlardan topladım. Steam ve treeoflife.net Güncelledim. Yeni bilgi yakaladıkça güncellerım.
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ırgat kelimesi her geçtiğinde bir pati bu oyunu kuruyor. duyarlı olalım
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 bu oyunun amacı ne? ölümüne kasış mı? eğlence kısmı nerede?
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 10 iron 1 silverdan alıcı buluyor. cacoon 30 tanesi 5.50 silvera satılıyor.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Oce4n said: bu oyunun amacı ne? ölümüne kasış mı? eğlence kısmı nerede? http://i.imgur.com/OoXtlZl.jpg şunun tr versiyonu
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Oce4n said: bu oyunun amacı ne? ölümüne kasış mı? eğlence kısmı nerede? Haritanın orta kısmında dün çok büyük bir savaş vardı. 4 saat kadar sürdü. Ben merak ederek gidip baktım. Çok vahşiceydi. Hemen kaçıp barış ve huzur dolu topraklarıma geri döndüm.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 ırgatlar izlerdi biz çılgınlar gibi savaşırken https://www.youtube.com/watch?v=iwwqfmH1X_c&feature=youtu.be hmpsss, KAN TER VAHŞET
Öne çıkan mesajlar