Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mortis said:

harita nasıl bi ss alıp atsanıza genişliği büyüklüğü nasıl olmuş görelim

bi de ne gibi özellikler gelmiş böle dikkatinizi çeken şeyler ne yazsanıza merak ettim. pvp, pve ve oyunun mekaniklerinde bir değişiklik var mı? böle yaratıklarla combatta bir düzelme var mı

kes lan gel iste dsf
Mesaj tarihi:
Hahah sonunda acabildim oyunu. Baslar baslamaz direk eski gunler geldi abi aklima. Ilk yerlesik yeri arayisimiz falan. Ekipten birileri lokasyon gonderebilirse geliyim hemen yaniniza, baslayalim irgatliga.
Mesaj tarihi:
Freemium döndü falan demeyin abi sizin kendisini taktığınızı görünce mutluluktan orgazm oluyordur asosyal sünepe. Hayatında bir baltaya sap olamamış bari oyun oynayan insanlara bir annesizlik yapayım, onları baltalayayım demiş. Biz burdayız ama soysuzları her daim kovalayacağız bu ortamdan.
Mesaj tarihi:
Buradan yazayım teker teker söylemek zor oluyor.

Silk > Mulberry Tree diye bir ağaçtan cocoon toplayarak elde ediliyor. Beyaz çiçekli bir ağaç. Gezerken dikkat edersek rastlarız. Edit : kuzeydoğu ve guneydogu öncelikli görülen yerler.

Ebony Firewood > Bunun çıktığı ağaçlar güneyde varmış ama suan islenemiyor oyunda. Lumber ve plank yapamıyoruz. Çölün güneyi.
Edit : yeni yamada logging camp e eklenecekmis plank ve Lumber yapmak.

Sparkling Water > Çölde bulunuyor, kaktüs lerden değil.

Mithril > Haritanın ortalarında, volkan olan biryerde fazlaca varmış. Etrafında eskiye göre Mob fazlaymis.

Big Leather > Kuzey Batı da fazlaca ayı var, çok hızlı farmlayip herkese Tempered Set yapabiliriz.

Stat INT > Artık crafting quality yi etkiliyor, healing maxlanabilir.
Stat STR > +dmg yanında artık ağır zırhlar giymek için de gerekli.

Silahlar ;
Sword : Block şansı
Axe : critical sonrası +dmg
Dagger : bleed dmg
Hammer : decrease armor
Spear : ignore armor
Bow : piercing
2h weapons : Death Blow

Edit >>

Lambswool cloth > Tailoring binasını geliştirince çıkıyormuş. Ben dün görememistim, belki binaya 1 upgrade daha gereklidir.

Mineral Water > Ormanların içinde çıkıyormuş.

High Grade Oil > Ranching 50 olduktan sonra kuzeydeki polar bear lardan dusuyormuş.

Brown Charcoal > Ebony Firewood furnace de yakilinca çıkıyor.

White fox leather > Yeni yama ile düşmeye baslayacakmis.

Cowboy’s flute > Yeni yama ile geliyor. Tame edilen mount u flüt çalarak summon edecekmisiz. Artık mount bizimle birlikte log out olacakmış.
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

bu oyunun amacı ne?
ölümüne kasış mı? eğlence kısmı nerede?

Haritanın orta kısmında dün çok büyük bir savaş vardı. 4 saat kadar sürdü. Ben merak ederek gidip baktım. Çok vahşiceydi. Hemen kaçıp barış ve huzur dolu topraklarıma geri döndüm.
  • Yeni Oluştur...