pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 sunu her gorusumde festival saniyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 akirafes said: @Korax lider nerelerdesin? Özledik. Kosturmaca abi nolsun sende nevar neyok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Mortis said: yoo olay o değil ki biz oynarken 30 kişi eğlendik mi eğlendik. şehrimizi kurduk pvp mizi yaptık mı yaptık. O yeter abi. Aynı Mortis Online ve Darkfall da yaptığımız gibi, ben öle oyunlara verdiğim paraya acımam. Hepsini bir şekilde bırakıosun zaten. Single player oyuna para verip bitirip de bırakiosun . 40 TL lan nedir yani. Asıl mesela divisondan emin olamıyorum 70-80 Euro, onu verip 2-3 haftada bırakırsak o koyar mesela haha this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=zr35lvcCP_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 vaay güzel olmuş, almıştık oyunu girelim madem update gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 mmm leziz femaleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 aksam biraz giriim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Nisan 18 i bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 orrayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinhan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Hocam ben oyundan MALKOCOGLU hatırlarsınız sonradan katılmıştım size. Kalenin içine biri falan giriyordu rahatsız ediyordu bizi hatta sürekli. Eğer geri dönüyorsanız yeni versiyonda ben de size katılmak isterim tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 baslıyomuyuz sımdı tekrar @korax :) discord'da toplanılım bu sefer, https://discord.gg/0cWRx5RJNkCqclij Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 sen baslarsan baslarim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 bu oyunu direk download edebileceğimiz bir link yok mu? illa steam'den mi erişeceğiz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Hadi ben de dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 alim mi? şu aralar sevgilisinden yeni ayrılmış, acı çeken üzgün ve kırgın genç kız gibiyim. direk aklımı çelebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 hangi aklını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 alma gerek yok. oyun kötü. aksam bende bakayim nasil olmus asdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 imamizer said: alim mi? şu aralar sevgilisinden yeni ayrılmış, acı çeken üzgün ve kırgın genç kız gibiyim. direk aklımı çelebilirsiniz. Alma abi. Dijital amele olmak istiyorsan al ama. Sürekli demir taş topla durmadan duvar yap çok müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 alay ediyorum abi ne tree of life'ı asdasd otizm proclamak istiyorsan path of exile yardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 daha çok ameleye ihtiyac var beyler hadi gogo, hatta bi amele pazarı kuralım şurada hemen küçük çaplı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 şu google docx hala geçerlimi ya? Öf tam amelelik yalnız gözümde büyüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 geldi mi kontent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 http://enfa.com.tr/wp-content/uploads/2015/04/Harita1.jpg Kesif ekibi hazir mi. Asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar