hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Luriel said: Ben etmem oyun gayet kötü sandbox diye hype oldu kazığı yedik klasik. çok samimi bir itiraf işte paticik bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 abi ben bu oyunun akşamki müziğini Hentaide duydum hasktr TOL müziği değil mi lan bu dedim dumur olmuştum ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 adamlar wipe gelicek dedi oynayan kalmadı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Demesede 5 kişi oynardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Şu oyunu da oynamadık alıp yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 şu oyunu aldınız cidden ya hahaha ulan mortis online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 benim aklımda sen verdin gazı diye kalmıştı hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 aynen bingildak hypeladı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 wisp hype'ı ultimadan verip, ağaçların arasında sessizce kaybolmuş. sazanlarda araştırmadan atlamış tihihihi. http://hydra-media.cursecdn.com/wow.gamepedia.com/5/50/Wisp.gif?version=240d37ddeb8a48dba7848ba9ff2dfad0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Dünde içimden bu oyuna verdiğim paraya sövüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Bu oyun hayatımdaki en doğru kararlardan birini vermemi sağladı. O yüzden değeri büyük bende. 40 TL idi. Almıştım, 1.5 saat oynamaya çalıştım bu ne lan dedim. tam o ara steam refund özelliği gelmişti. refund ettim, Ark Survival aldım. O da 40 liraydı. BEST DECISION EVER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 ben ikisini de aldım refund edemedim :,,,,,( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 https://treeofsavior.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Xenocide said: Bu oyun hayatımdaki en doğru kararlardan birini vermemi sağladı. O yüzden değeri büyük bende. 40 TL idi. Almıştım, 1.5 saat oynamaya çalıştım bu ne lan dedim. tam o ara steam refund özelliği gelmişti. refund ettim, Ark Survival aldım. O da 40 liraydı. BEST DECISION EVER. (tu) ark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 bingildak said: şu oyunu aldınız cidden ya hahaha ulan mortis online haha olm hayvan gibi oynadık bunu 40 TL ye değdi bence 3 bira fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 hayvan gibi oynaman oyunun berbat olduğu gerçeğini 40 tl sonra değiştirdi mi peki? değiştirmedi. sadece adama 40 tl vermiş oldunuz kötü oyun yaptığı için asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 yoo olay o değil ki biz oynarken 30 kişi eğlendik mi eğlendik. şehrimizi kurduk pvp mizi yaptık mı yaptık. O yeter abi. Aynı Mortis Online ve Darkfall da yaptığımız gibi, ben öle oyunlara verdiğim paraya acımam. Hepsini bir şekilde bırakıosun zaten. Single player oyuna para verip bitirip de bırakiosun . 40 TL lan nedir yani. Asıl mesela divisondan emin olamıyorum 70-80 Euro, onu verip 2-3 haftada bırakırsak o koyar mesela haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 YA BIRAĞGHK tree of life pvpsi demişken https://youtu.be/0CcKhMNMGD8?t=2m20s https://media.giphy.com/media/2rxLOvFdA2wpy/giphy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 olm bak "Oyun çok iyi" diye bir kelime çıktı mı ağzımdan. Veya "PVPSi çok iyidi" diye. Oynadık 1 ay eğlendik. 40 TL helal olsun adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Mortis said: yoo olay o değil ki biz oynarken 30 kişi eğlendik mi eğlendik. şehrimizi kurduk pvp mizi yaptık mı yaptık. O yeter abi. Aynı Mortis Online ve Darkfall da yaptığımız gibi, ben öle oyunlara verdiğim paraya acımam. Hepsini bir şekilde bırakıosun zaten. Single player oyuna para verip bitirip de bırakiosun . 40 TL lan nedir yani. Asıl mesela divisondan emin olamıyorum 70-80 Euro, onu verip 2-3 haftada bırakırsak o koyar mesela haha division baya iyi ya. ben tek oynuyorum şuan. 1 arkadaşla birlikte aldık. o 30 level olmuş. ona yetişene kadar tekim. Paticikten de kimseyi tanımıyorum. :( tek bile eğlenceli ama. al oynarsın. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 barbu said: division baya iyi ya. ben tek oynuyorum şuan. 1 arkadaşla birlikte aldık. o 30 level olmuş. ona yetişene kadar tekim. Paticikten de kimseyi tanımıyorum. :( tek bile eğlenceli ama. al oynarsın. süper. Ben de şu an level 12 miyim neyim, birlikte oynayalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Mortis said: yoo olay o değil ki biz oynarken 30 kişi eğlendik mi eğlendik. şehrimizi kurduk pvp mizi yaptık mı yaptık. O yeter abi. Aynı Mortis Online ve Darkfall da yaptığımız gibi, ben öle oyunlara verdiğim paraya acımam. Hepsini bir şekilde bırakıosun zaten. Single player oyuna para verip bitirip de bırakiosun . 40 TL lan nedir yani. Asıl mesela divisondan emin olamıyorum 70-80 Euro, onu verip 2-3 haftada bırakırsak o koyar mesela haha Sunu demeye gelmistim mortik demis, ne 40 liraymis lan veriyimde susun. Ne guzel eglendik iste 2 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 abi zaten bi oyunu alan bi zahmet kendi incelesin de alsın, beni siz hypeladınız ühühü diye ağlamasın cidden şurada. komik oluyor, zorlamı aldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Steam incelememde olumsuz oy verdim ama aldigima pisman degilim Pvp yada pve eklense daha cok ilgi gorurdu [b]Xsyon[/b] isimli oyunda yeryuzu sekillerini de degistirme imkani var Zamanla daha iyisini yapacaklar ama poe yapimcilarindan beklemiyorum Çünkü 'katillerin oranı 1/4 civarinda olur' benzeri bir aciklama yapmisti admin. Haritanin solundaki adayı ve bizim bolgenin biraz ustundeki kanyon bolgesinde bir alanı almak icin cok ugrasabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 @Korax lider nerelerdesin? Özledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar