Hem pc hem tablet :(
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Tree of Life
Bende festival hakkında konu açtınız sandım lan.
http://festival.electreelife.com/
http://festival.electreelife.com/
MMO da TOL ne oliy dedim
https://www.youtube.com/watch?v=eEBQ8GKlYIE
baya kötü gibi
baya kötü gibi
steam'de bir bak hype var, büyük çogunluk olumlu yazıyor.
ben de acele etmiyorum almadım ama güzel gözüküyor senin koyduğun çok eski video.
ben de acele etmiyorum almadım ama güzel gözüküyor senin koyduğun çok eski video.
3 aylık?
hayır 4 :P
çok pis hype olduğu kesin 1-2 saatte 700 incelemeden 1000 e çıktı nerdeyse kötü yorum yapanda yok.
bakalım belli olur bir kaç güne.
bakalım belli olur bir kaç güne.
Alıp deneyen varmı ?
inceleme bekliyorum .
hype trene binmeye hemen hazırım .
inceleme bekliyorum .
hype trene binmeye hemen hazırım .
O videodaki seyse degil 4 ay 4 senede benim keyfime bir sey cikmaz bundan..
yani uzak duralım diyorsun Kanunui .
ben de hep alıyorum böyle oynamıyorum o yüzden bu sefer atlamadım hemen.
en son baktıkdan sonra 200-300 yorum daha gelmiş nerdeyse kötü diyen yok.
keşfedilcek büyük bir harita oyunculara raslıyorsun devamlı
bir kaç video izledim crafting baya güzel gözüküyor hem skill var yaptıkca artıyor artıkca yeni şeyler çıkıyor.
nerdeyse her türlü skill var hayvancılık farm zırh silah hepsinin yapısı olayı farklı oraları yapıp kasa biliyosun, hayvanları üretebiliyorsun dişi erkek bulursan.
son olarak herkes baya potansiyel var diyor tek yakındıkları şey ise çok bug varmış oda normal erken erişim oyun için.
her an alabilirim buda elimde patlar mı bilinmez.
en son baktıkdan sonra 200-300 yorum daha gelmiş nerdeyse kötü diyen yok.
keşfedilcek büyük bir harita oyunculara raslıyorsun devamlı
bir kaç video izledim crafting baya güzel gözüküyor hem skill var yaptıkca artıyor artıkca yeni şeyler çıkıyor.
nerdeyse her türlü skill var hayvancılık farm zırh silah hepsinin yapısı olayı farklı oraları yapıp kasa biliyosun, hayvanları üretebiliyorsun dişi erkek bulursan.
son olarak herkes baya potansiyel var diyor tek yakındıkları şey ise çok bug varmış oda normal erken erişim oyun için.
her an alabilirim buda elimde patlar mı bilinmez.
bende her an alabilirim
adventure pack ne ? Hangisini alıcaz
adventure pack oyuna başlarken kibrit falan veriyor ateş yakmakla uğraşmazsın yeni skinler falan.
almasanda olur sana kalmış.
almasanda olur sana kalmış.
dayanamadım aldım adventure pack'ı daha düzgün bir şey yapamdan sarmaya başladı kesinlikle kötü bir oyun değil belli.
oyuna girdim gece ilerledim göz gözü görmüyor ilerde bir ateş gördüm yaklaştım 3 kişi başında yenimisin gel ateşte bekle falan dediler.
biraz oynıyım ayrıntılı yazarım.
hangi serverdasin ?
İlk kısa izlenim
Skill olayı Ultimanın tıpkısının aynısı ek olarak yapılar falan yapıp ordan bir şeyler yapıyorsun oralara gelemedim daha, aynı ultimada olduğu gibi statlar skillere bağlı ağaç kesersen str con falan artıyor sword kasarsan dex gibi, skill cap 400 istediğin gibi doldurusun.
crafting çok rahat ve zevkli yapılcak malzemeleri üstüne gelince gözteriyor bir yerlere bakmana gerek yok, mesela carpentery'de sırada ne açılcak ne malzeme istiyor gösteriyor hemen bakıp gerekenleri topluyosun.
yaptığın çalışma masası yada yapıları sadece sen kullanabiliyosun ama biri gelip yıkabilir, bazı yapılar olan yerlere yaklaştım zopalarla kovaladılar :)
yada yolda tüm mal varlığını sandığa doldurup sırtına yüklenmiş biri gördüm sırtına alınca yere bırakmadan bir şey yapamıyor zopayı koyup kafasına konacakdım tüm mal varlığına döndüm gittim sonra, böyle herkez bir koşuşturmacada bir şeyler yapıyor çok free ve yaşam olan bir ortam var.
geceleri ateş yakıp beklemeniz lazım meşalede olabilir yaratıklar saldırıyor
boş durmaman lazım karnın açıkıyor devamlı 8tl fazla verip pacl olanı almanız tavsiye ederim fazladan 8 slot bag ve ekmek çok işe yarıyor başlangıçta.
Skill olayı Ultimanın tıpkısının aynısı ek olarak yapılar falan yapıp ordan bir şeyler yapıyorsun oralara gelemedim daha, aynı ultimada olduğu gibi statlar skillere bağlı ağaç kesersen str con falan artıyor sword kasarsan dex gibi, skill cap 400 istediğin gibi doldurusun.
crafting çok rahat ve zevkli yapılcak malzemeleri üstüne gelince gözteriyor bir yerlere bakmana gerek yok, mesela carpentery'de sırada ne açılcak ne malzeme istiyor gösteriyor hemen bakıp gerekenleri topluyosun.
yaptığın çalışma masası yada yapıları sadece sen kullanabiliyosun ama biri gelip yıkabilir, bazı yapılar olan yerlere yaklaştım zopalarla kovaladılar :)
yada yolda tüm mal varlığını sandığa doldurup sırtına yüklenmiş biri gördüm sırtına alınca yere bırakmadan bir şey yapamıyor zopayı koyup kafasına konacakdım tüm mal varlığına döndüm gittim sonra, böyle herkez bir koşuşturmacada bir şeyler yapıyor çok free ve yaşam olan bir ortam var.
geceleri ateş yakıp beklemeniz lazım meşalede olabilir yaratıklar saldırıyor
boş durmaman lazım karnın açıkıyor devamlı 8tl fazla verip pacl olanı almanız tavsiye ederim fazladan 8 slot bag ve ekmek çok işe yarıyor başlangıçta.
ben beğendim eu sağ alttaki adadayım mighty baya yer çevirdim beklerim.
bende gelicem ya keyifli gibi alıp indireyim
ark'ı beklerken 2 gün sabredemeyip hypeınıza gelip alacağım galiba şunu.
balık tutma vidyosu keyifli adam balina gibi balık tasıyo sdf
Herkes mutlu mesut oynuyor yerleşiyor kuruluyor, ilerde çok kan akar bu oyunda ama söyliyim :)
bir guild'in kalesine girdik hoş beş muhhabet adam inek tame etmiş geziyor :)
Bi yerde toplaşalımda guilde dönelim napalım?
Öne çıkan mesajlar