yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Spoiler'a almak ne kadar zor olabilir ki yazdığınızı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Şunun neresinde spoiler var la deli midir nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Senin diziyle ilgili fikirlerin, diziden çıkardığın sonuç bunlar, herkes okumak zorunda mı? Diğer insanlar fikrini belirtirken spoilera alıyorlar, sen de alacaksın, almıyosan konuşmayacaksın, ne saygısız adamsın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 snorting morphine. merak edenler için: http://drug.addictionblog.org/snorting-morphine/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 eyvallah abi, gercekten en merak edilmesi gereken seydi uyusturucu kullanimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Ben bilmiyordum, bu diziyi izleyip morfin kırıp burnumdan çeksen Elliot olur muyum diyenler olabilir, bilinçlendirmek için paylaştım. Burundan çekilen morfin ile O.D. olup ölmek de mümkünmüş mesela biliyor muydun? Bağımlılığın oral kullanıma göre daha yüksek olduğunu mesela? Morfinin uzun dönem etkileri http://images.addictionblog.org/cherrycake/wp-content/uploads/2014/12/Long-Term-Effects-of-Morphine-on-the-Body-640x2635.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 4. bölüme kadar iyi gidiyodu. 4. bölümde HVAC kısmını aptala anlatır gibi anlatmaları çok battı bana. bi de mr robotun hayali olduğu fazla göze sokuldu artık o da keyif vermiyo neyse mükemmel olmasını beklemek de anlamsız devam ederim izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 5 düşmüş, 4. bölüm o kadar kötüydü ki sıkıla sıkıla izledim, yani bu kadar iyi başlayan diziyi de piç ederlerse yazarların hepsi morfin çekip ölsün hameka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 4. bölüm 4. bölüm bitse de başka bi şey izlesem dedirtti resmen, 40dk aralıksız bad trip gördük ya la. Dizi olsun, kitap olsun, film olsun, bile bile hata yapıp "napalım böyleyim işte" kafasına giren karakterler oldu mu sempati duyamıyorum. Alpha olun lan az. Arkadaş yapmıyorum u...u, yapmak da istemiyorum, yapanı da anlamak istemiyorum, niye bu kadar göze sokuyosun, "bak bak böyle işte hayatları" diye. Bi de şu dream sequence konusu. Karşılaştırmak yanlış belki ama ledditte falan millet söylenince "ya Sopranos'ta da 50dk izledik" diyenler olmuş. Yorum bile yapmaya gerek yok. Fucking dropped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 aynen 4 fenaydi hele sicakta hic cekilmedi eziyet oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 beşinci bölüm mr robot bu sefer gerçek kişiymiş gibi davrandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Basliyorum buna yeni gördüm daha nasil gidiyo gideri var mi daha dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 sostizm said: beşinci bölüm mr robot bu sefer gerçek kişiymiş gibi davrandı? Bende aynı şekilde düşünüyodum, ama tek bi yerde çok pis ele verdi hayalet olduğunu. Son bölümde binada tur attıran adama atar gideri yaptıktan sonra vicdan yapıp tam özür dileyecekken, hani tam dilinin ucuna getirmişken "sakın özür dileme" diye atladı. Adamı göremiyo, sadece konusarak iletişim kuruyo, ama ne zaman ne diyiceğini saniyesi saniyesine biliyo? yoo dostum yoo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 sanssizsansli said: türbanlı kızın hacker kız dışında bir başkasıyla muhabbete girdiğini görmedik. eğer hayali karakterse o kızda şizodur muhtemelen. Mr robot onu tanistirmisti bizim elly boyla yani o dedigin mumkun olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 4 ve sonrasini izlemeyin. aklinizda hep ilk 3 bolum gibi kalsin dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Yeni bölüm çıktı Altıncı bölüm Plot'un ve ilk yaratılan havanın sürmemesine bozulduk falan ama ilk bölümü başka bişey gibi anımsayıp devam edebilirim ben bu diziye. Evet tamamen farklı yöne/atmosfere dönüştü evrildi özellikle altıncı bölümde ama GÜZEL beağbi... Ben keyif aldım. major spoiler. ÇOK SPOILER izlemeden açma Sheila MAJOR karakter sanıyordum ve çok şaşırdım. Keşke devam etseydi. Güzel kızdı iyi oynuyordu önemli bir figürdü bence dizi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 bunun abartılı framinglerini seviyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 oo bölüm sonu. elliot A. bi manhattan hekiriyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 [*] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Sağ gösterip sol vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Güzelim potansiyeli harcamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 dizi güzel gidiyor bence. her fuck dediklerinde sansürlemeleri çok salakça ama ya. Hani adamların vuruşması, milletin kafasına sıkılmasını göstermeleri tamam ama fuck dedi mi sansür sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 sıkıcı olmaya başladı, ilk bölümler güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 tiLi said: 4 ve sonrasini izlemeyin. aklinizda hep ilk 3 bolum gibi kalsin dizi ben bu tavsiyeye uydum. 3 ten sonrasını izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 keşke bana da verilseydi bu tavsiye de izlemeseydim devamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar