Anhora Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 2. bölümü ne zaman geliyor ki bunun? Gelemedi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Next Episode: 1x02 - EPS1.1_ONES-AND-ZER0ES.MPEG (2015-07-01) Airs: Wednesday 10:00 PM on USA Network [Custom] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Thx edi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Aga oha... düşündüğüm gibiyse oha diyorum david fincher kaçmış yönetmenin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Çocuk şizofren mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 editorün hayat hikayesine çekmişler abi diziyi no offence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Fena değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 hasss lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 cog iyidi be, ilk bölüdmen sonra soğur dediydim ama cok tam kıvamında gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 hoaydaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Çok belli oldu artık, Mr Robot kendisi. Görüntüsü de babasıdır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 umarım o kadar fight club kopyası yapmazlar, bide herkez mr robotla muhabbete giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 düşmedi daha benim izlediğim yere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 ikinci bölüm bence eh. ilk bölüm gibi keyifli olmadı tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 okadar çok ayrıntı vardı ki 2. kere izle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 yok kötü değildi kesinlikle. ilk bölümde biraz fazla sağlam hikaye verdiler. beklentiyi çok yükselttiler. 2 bölüm normal ilerleyişe döndü doğal olarak. dizi türkiyede olsa evil corpun başındaki yaşlı amcanın hapse girmesi 1 sezon sürerdi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Cuce said: umarım o kadar fight club kopyası yapmazlar, bide herkez mr robotla muhabbete giriyo Bu bölümde başkalarının Mr Robot ile konuşur gibi göründükleri tek bir sahne vardı, onda da Mr Robot Elliot'ın tam önünde duruyordu. Sırf Mr Robot değil başka karakterler de Elliot tarafından yaratılmış olabilir. Mesela Elliot'ı takip eden adamlar, hatta Tyrell Wellick de gerçek olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Cuce said: umarım o kadar fight club kopyası yapmazlar, bide herkez mr robotla muhabbete giriyo Tüm karakterler kendi hayal ürünü gibi gözüküyor mesela Darlene arkasından bağırdında hemen yanlarında aynı sokakta yürüyen biri daha vardı sıfır tepki verdi. Yolda yürüyen adam sağarsa orasını bilemem;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 dostum amerika orası yolda kesserler kimse dönüp bakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Komutan said: Cuce said: umarım o kadar fight club kopyası yapmazlar, bide herkez mr robotla muhabbete giriyo Bu bölümde başkalarının Mr Robot ile konuşur gibi göründükleri tek bir sahne vardı, onda da Mr Robot Elliot'ın tam önünde duruyordu. Sırf Mr Robot değil başka karakterler de Elliot tarafından yaratılmış olabilir. Mesela Elliot'ı takip eden adamlar, hatta Tyrell Wellick de gerçek olmayabilir. Bana kızda gerçek gibi gelmio metroda giderken arkadaki reklam yazısı filan ... acaba o takip eden adamları odamı gördü diyor narrative... ama aslında kendiside biliyor onların gerçek olmadığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Kotu olacak diye bekliyordum o kadar hypedan sonra ama olmus. Begendim. Izlerim. 7. de cok iyi uymus, tum bolumu izleyince carpiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 mükemmel dönmüş bu dizi yürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 net hayal gibi geliyor bana da. bruce wills aslında ölüymüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 dizi heran topkek olcak gib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Wayward pines daha bi umut vaat edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar