Fin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2017 2013 te girdim hala ders seçebiliyorum lan atmazlar heralde ya 6 kredi kaldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 derken atılmışım :( af çıkarın allahsızlaer ohal var diye de çıkmaz dimi anayasal haklar falan iptal gerçi dönmem zaten bi daha okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 daha yasa çıkalı 3 dönem bile olmadıki, hangi üniversitedeydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 yıldız teknik : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2017 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Hadi geçmiş olsun, bedelli yapamayıp yüksekle süründürenleri askere alacaklar sanırım. Ya da 18k dolara bedelli koyacaklar onun hazırlıklarını yapıyorlar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2017 Fin said: derken atılmışım :( af çıkarın allahsızlaer ohal var diye de çıkmaz dimi anayasal haklar falan iptal gerçi dönmem zaten bi daha okula https://www.youtube.com/watch?v=oBHXW1Le5Ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2017 3 donem neymis yav, 3 yil olmasin? 2 donem zaten normal ders suresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 1,5 yıl, 3 dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 yeni çıktı artık tezli tezsiz her yl 3 dönem lel, verdiğin paraya değmez en iyisi askere gidin askerlik sorunu olan gençler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 tezli 6 dönem hak vermiyor mu toplam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 artık yeni girenler için tez dönemi dahil toplam 3 yarıyıl diye biliyorum, arkadaş girdi yeni 10 dersi 2 döneme sıkıştırıp 1 dönem de tez için vermişler maks. çok kötü lan böyle çalışırken imkansız bitmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 üniversiteden üniversiteye değişiyor mu bilmiyorum ama yökün bu konudaki yönetmeliğine uymuyor 3 yarıyıl işi link Süre MADDE 7 – (1) Tezli yüksek lisans programının süresi bilimsel hazırlıkta geçen süre hariç, kayıt olduğu programa ilişkin derslerin verildiği dönemden başlamak üzere, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın dört yarıyıl olup, program en çok altı yarıyılda tamamlanır. (2) Dört yarıyıl sonunda öğretim planında yer alan kredili derslerini ve seminer dersini başarıyla tamamlayamayan veya bu süre içerisinde yükseköğretim kurumunun öngördüğü başarı koşullarını/ölçütlerini yerine getiremeyen; azami süreler içerisinde ise tez çalışmasında başarısız olan veya tez savunmasına girmeyen öğrencinin yükseköğretim kurumu ile ilişiği kesilir. (3) Yüksek lisans programından süresinden önce mezun olabilecek öğrenciler ile ilgili düzenlemeler senato tarafından kabul edilen yönetmelikle belirlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 yanlışınız var tezsiz 1.5 yıl tezli 3 yıl. benim tezsiz idi kaydımı sildirdim bugün şubatte kaydım yapılacak 3 yıl gelecek adam öyle dedi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 tezliyi hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Silphatos said: yeni çıktı artık tezli tezsiz her yl 3 dönem lel, verdiğin paraya değmez en iyisi askere gidin askerlik sorunu olan gençler :/ ders dönemini 3 yarıyılda bitirmiş olması gerekiyor, enstitüleri sıkıştırıyorlar. yoksa 3 dönemde ne öğrencen de ne araştırıp, tez yazıcan. bi boka benzemez o. Yök yönetmeliğinde tezsiz için dersler+proje max 3 dönem; tezli için de max 6 dönem işte. Senin arkadaş büyük ihtimalle tezsiz, proje tez gibi abi yea bizim diye gezenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Bu arada ekleyeyim, yönetmelik Nisan gibi falan değişti yanılmıyorsam. Ben de tez dönemindeydim, kredi mredi hesapları değişti ders dönemi biteli 1 yıl olmuş, 6. dönemdeyim verileri toplamışım tezi yazıyorum ders aldırmaya çalıştılar bana. Sonradan yök açıklama yaptı, mağdur etmeme adına. Bahar dönemini saymayacağız, güz dönemi itibariyle bu süre kısıtlamaları aktif olacak diye. Örneğin 3. senen, ders alıp gitmiyorsun, YL için 60 AKTS ders+ seminer şartını doldurmana da bi ders falan kaldı. sıfırlayıp güz dönemini 1. dönem gibi saymaları lazımdı.Yukarlarda ilişiğim kesildi diyen biri vardı, yazıya göre kesmemeleri lazım.edit: evrak sayı numarasının göründüğü belge buldum, en azından refere edersiniz gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Silphatos said: artık yeni girenler için tez dönemi dahil toplam 3 yarıyıl diye biliyorum, arkadaş girdi yeni 10 dersi 2 döneme sıkıştırıp 1 dönem de tez için vermişler maks. çok kötü lan böyle çalışırken imkansız bitmesi öyle bişey yoktur ya.ben ders açılmadığı için alamıyorum mesela bu dönem, uzatacağım mecbur. bir de ders 1 yıl, tez 1 yıl zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 tezsizmiş benim örnek evet beyler doğrulattım, my bad :( stimpakın tanım confirmed, proje tez gibi abi yea bizim diye gezenlerden çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 eheh abi bizim de başımızda var onlardan, oradan tahmin ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Bunla tam olarak ilgili değil gerçi ama bizi de doktora yeterliliğe sokmuyordu davarlar az daha. Neymiş seminer dersi alacakmışız... Battle Star Galactica dedik anladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Eğitim Bilimleri Enstitüsü şaka gibi. Yeterliği geçmiş, öneriyi vermiş ilk tiki halletmiş insanlara enstitü "sizin o dersiniz tam seçmeli değil gibi, vermiştik ama saymıyoruz" diyerek ekstra ders aldırdı önce. Daha sonra da dediğin gibi seminer dersinin kapsamı değişti diye 3. Tik'e girecek adama tekrar vermeye çalıştılar bizde de. Adamlara anlatamıyorsun. Geriye dönük işlem yapamazsınız, saçmalamayın diyorsun, "Yönetmelik böyle ama" diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 olm siz ciddi misiniz şimdi tez ve dersler dahil 3 dönem ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 tezsiz yl 3 donem. bitirdin bitirdin. bitirmedin gg. tezli ise 3 yil halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 hee :D saat kaç olmuş okuduğumu anlamıyorum ki iyi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar